Büyük Patlama

Büyük Patlama

Son dakika büyük patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.729 büyük patlama haberi bulunmuştur. Tüm büyük patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Transfer sezonu açılmadan sıraya girdiler! Fenerbahçe'yi zengin edecek, Ali Koç kararını verdi
Transfer sezonu açılmadan sıraya girdiler! Fenerbahçe'yi zengin edecek, Ali Koç kararını verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin performansıyla göz dolduran yıldız futbolcusu, Temmuz ayında transfer olduğu Fenerbahçe’de kısa sürede büyük patlama yaptı. Form grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken yıldız isim; şimdiden Napoli, Frankfurt, Monaco gibi takımların radarına girdi. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyla ilgili kararını verdi. İşte son dakika haberin detayları...
11.10.2023 Fenerbahçe
Rus savaş gemisi Karadeniz'de vuruldu
Rus savaş gemisi Karadeniz'de vuruldu Ukrayna'daki Rus işgali sürerken, Kiev'in Rusya topraklarına düzenlediği saldırılar da hızlandı. Ukrayna son olarak Rusya'nın donanmasını İDA'larla hedef aldı.
4.08.2023 Dünya
Dolum tesisinde büyük patlama: 1 ölü, 1 yaralı
Dolum tesisinde büyük patlama: 1 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde hidrojen gazı üretim ve dolum tesisinde patlama meydana geldi. Dolum sırasındaki patlamada yaralanan 2 işçiden Nur Hayat Karataş (25) hastanede yaşamını yitirdi.
15.07.2023 Gündem
Kadıköy’de kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarptı: 1 ağır yaralı
Kadıköy’de kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarptı: 1 ağır yaralı Kadıköy’de bir otomobil seyir halindeyken kontrolden çıkarak kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucu araç sürücüsü ağır yaralandı.
8.06.2023 Gündem
Gölcük’te doğalgaz patlaması; yaralananlar var
Gölcük’te doğalgaz patlaması; yaralananlar var Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Kavaklı Mahallesi 100. Sokak’ta 3 katlı bir binanın 3’üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sesi çevrede korku yarattı. Patlamanın ardından yangın çıkan evde bulunan kişiler yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan kişiler sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor.
22.01.2023 Gündem
Kiev'de patlama sesleri! 2 bina vuruldu
Kiev'de patlama sesleri! 2 bina vuruldu Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de 2 büyük patlama sesi duyuldu. Görgü tanıkları patlama sesinin geldiği yerden siyah dumanların yükseldiğini bildiriyor.
15.11.2022 Dünya
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı Myanmar’ın Kaçin eyaletinde ayrılıkçı Kaçin Bağımsızlık Ordusu’nun (KIA) kuruluşunun 62’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen konsere ordu tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı bildirildi.
24.10.2022 Dünya
Kiev'de 3 büyük patlama!
Kiev'de 3 büyük patlama! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 3 tane büyük patlama meydana geldi. Kiev Belediye Başkanı ve İçişleri Bakanlığından Vitali Klitschko'dan konuya ilişkin ilk açıklama az önce geldi.
10.10.2022 Dünya
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama! Rusya'dan ilk açıklama geldi
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama! Rusya'dan ilk açıklama geldi Kırım Yarımadası ile Rusya'yı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü'nün demiryolu bölümünde bulunan yakıt tanklarından birinde patlama meydana geldi. Patlamaya, yakıt tankında çıkan yangının neden olduğu belirtildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kırım Köprüsü'ndeki durum ile ilgili raporlar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sunuldu" dedi.
8.10.2022 Dünya
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama Kırım Yarımadası ile Rusya'yı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü'nün demiryolu bölümünde bulunan yakıt tanklarından birinde patlama meydana geldi. Patlamaya, yakıt tankında çıkan yangının neden olduğu belirtildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kırım Köprüsü'ndeki durum ile ilgili raporlar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sunuldu" dedi.
8.10.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar...
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar... Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sürerken, Kiev'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ukrayna savaşın ilk günlerinden beri gündemde olan Yılan Adası'na saldırı düzenledi. Ülke basını bu gelişmeyi 'Yılan Adası'nın intikamı alındı' şeklinde yorumlarken saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. İşte dünya gündemine oturan o anlar...
8.05.2022 Dünya
Tuzla'daki patlamada flaş gelişme! 2 kişi tutuklandı
Tuzla'daki patlamada flaş gelişme! 2 kişi tutuklandı Tuzla'da, 3 işçinin öldüğü 9 işçinin yaralandığı 3 katlı vernik ve boya fabrikasındaki patlamaya ilişkin gözaltına alınan fabrikanın sahibi ve mesul müdürü adliyeye sevk edildi. İş yeri sahibi ve mesul müdür çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
30.04.2022 Gündem
Tuzla’daki patlamada 2 kişi gözaltına alındı
Tuzla’daki patlamada 2 kişi gözaltına alındı Tuzla'da, 3 işçinin öldüğü 9 işçinin yaralandığı 3 katlı vernik ve boya fabrikasındaki patlamaya ilişkin, fabrikanın sahibi ve mesul müdürü gözaltına alındı. İş güvenliği uzmanı için de gözaltı kararı çıkarıldı.
29.04.2022 Gündem
Mahsur kalanları kamyonetiyle kurtardı! 'Yüksek bir araç vardı, sürücüsü camın altına getirdi'
Mahsur kalanları kamyonetiyle kurtardı! 'Yüksek bir araç vardı, sürücüsü camın altına getirdi' Esenyurt'ta, bir apartmanın zemin katındaki dairede çıkan yangın nedeniyle üst katlarda yaşayanlar mahsur kaldı. Bir kişi camın altına yanaştırdığı kamyonetle mahsur kalanları kurtardı.
29.04.2022 Yaşam
Tuzla'da fabrikada büyük patlama! 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı
Tuzla'da fabrikada büyük patlama! 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Boya Vernikçiler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın sonrası patlama meydana geldi. 3 işçi hayatını kaybetti, 9 işçi ise yaralandı. Bitişik nizam 6 iş yerindeki yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ediyor. Patlama anı ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstanbul Tuzla’da bir fabrikada çıkan yangına ilişkin soruşturma başlattı.
29.04.2022 Yaşam
Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füzeli saldırı! Çok sayıda yaralı var
Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füzeli saldırı! Çok sayıda yaralı var Ukrayna haber kanalı Kiev Independent'ın haberine göre Kievde iki büyük patlama duyuldu ve kent merkezinden dumanlar yükseldiği açıklandı. Ukrayna müzakere ekibinin başkanı Mykhailo Podolyak saldırıyı doğruladı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rus ordusunun Ukrayna’nın başkenti Kiev’e düzenlediği saldırıda 6 kişinin yaralandığını duyurdu.
28.04.2022 Dünya
Kiev’de son durum! Rusya Kiev’e girdi mi, Kiev’i aldı mı?
Kiev’de son durum! Rusya Kiev’e girdi mi, Kiev’i aldı mı? Kiev düştü mü? Rusya'nın Ukrayna işgali devam ediyor. Rus hava birlikleri Ukrayna'nın en büyük ikinci şehri olan Harkov'a indi, Herson’ı ise kontrolüne geçirdi. ABD hava sahası tüm Rus uçaklarına kapatırken, iki ülke arasındaki müzakerelerin ikinci turu bu akşam yapılacak. Peki, Rusya Kiev’e girdi mi, Kiev’i aldı mı? Kiev’de son durum…
2.03.2022 Dünya
Ukrayna Kiev'de şiddetli patlama! Siren sesleri duyuldu: 'Sığınaklarda kalın'
Ukrayna Kiev'de şiddetli patlama! Siren sesleri duyuldu: 'Sığınaklarda kalın' Ukrayna’nın başkenti Kiev yakınlarında meydana gelen şiddetli patlamada 6 kişinin yaralandığı açıklandı. Kentte siren seslerinin duyulduğu belirtildi. Rusya’nın saldırılarına topyekun bir mücadeleyle karşılık veren Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yetkililer, bugünden itibaren yaya olarak dışarı çıkmanın yasaklandığını açıklayarak, “Şu andan itibaren sokaklarda bulunan siviller sabotajcı olarak algılanacak” uyarısında bulundu.
28.02.2022 Dünya
Putin'in en büyük silahı! Avrupa ülkelerinin elini kolunu bağlıyor...
Putin'in en büyük silahı! Avrupa ülkelerinin elini kolunu bağlıyor... Avrupa ülkelerinin eli Rusya’yı caydırma hamlelerinde oldukça zayıf. Bunun en önemli nedeni Rusya’nın mevcut ekonomik durumu ve batı ülkelerinin ekonomik bağımlılıkları.
24.02.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya hava ve kara saldırıları için harekete geçti! Yerleşim yerlerinde büyük patlama sesleri...
Rusya, Ukrayna'ya hava ve kara saldırıları için harekete geçti! Yerleşim yerlerinde büyük patlama sesleri... Rusya-Ukrayna’ya resmen girdi, dünya diken üstünde! Bu gelişmelerin ardından ABD ve Avrupa’dan Kiev’e destek mesajları gelirken, Türkiye de güvenlik zirvesini toplama kararı aldı. Putin'in Donbas'a askeri operasyon emri vermesinin ardından Ukrayna Başkanti Kiev ve diğer pek çok kentte patlama sesleri duyuldu. Mariupol kentinde yerleşim alanlarına top atışları yapıldı, birçok ev isabet aldı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri...
24.02.2022 Dünya
Ukrayna NATO üyesi mi değil mi? Rusya NATO üyesi mi, Türkiye NATO’ya ne zaman girdi? NATO üyesi ülkeler!
Ukrayna NATO üyesi mi değil mi? Rusya NATO üyesi mi, Türkiye NATO’ya ne zaman girdi? NATO üyesi ülkeler! Ukrayna ve Rusya arasındaki gerginlik, Rusya'nın Donbas bölgesinin bağımsızlığını tanıması ile zirve yaptı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu sabah da Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a "özel askeri operasyon" başlattıklarını açıkladı. Söz konusu açıklamaların ardından Ukrayna NATO üyesi, Türkiye NATO’ya ne zaman girdi? Sorularına yanıt aranırken NATO üyesi ülkeler sorgulanmaya başlandı.
24.02.2022 Gündem
Donetsk merkezinde büyük patlama!
Donetsk merkezinde büyük patlama! Rus haber ajansı TASS, Donetsk merkezinde hükümet binası yakınında bir araçta patlama meydana geldiği bilgisini paylaştı.
18.02.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya krizinde gerilim tırmanıyor! Peş peşe patlamalar! ABD Başkanı Biden tarih verdi!
Ukrayna - Rusya krizinde gerilim tırmanıyor! Peş peşe patlamalar! ABD Başkanı Biden tarih verdi! Rus Haber Ajansı Tass'ın geçtiği bilgiye göre, Donetsk'te hükümet binası yakınında bir araçta patlama meydana geldi. Ukrayna'nın doğusundaki Luhansk bölgesinde bulunan Druzhba doğal gaz boru hattında da şiddetli bir patlama meydana geldi. Luhansk lideri Paseçnik yaptığı açıklamada, "ülke sakinlerini en kısa sürede Rusya’ya gitmeye davet ediyorum” dedi. Putin, "Belarus’ta gerçekleştirdiğimiz tatbikatlar kimse için bir tehdit oluşturmuyor” dedi. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada; "önümüzdeki günlerde Rusya'nın harekete geçeceğini düşünüyoruz" dedi.
18.02.2022 Dünya
Ankara'da MTA yerleşkesindeki doğal gaz vanasında art arda patlama
Ankara'da MTA yerleşkesindeki doğal gaz vanasında art arda patlama Ankara'da, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) yerleşkesinde doğal gaz vanasında art arda 2 büyük patlama meydana geldi. Ankara Valiliği, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki patlama nedeniyle can kaybı ya da yaralının bulunmadığını bildirdi. MTA Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, patlamanın doğal gaz vanasında meydana geldiği belirtilerek, "Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır, müdahale devam etmekte olup kontrol altına alınmıştır" denildi. Valilikten yapılan son açıklamada ise, "MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır." bilgisi paylaşıldı.
20.10.2021 Gündem
Muhammed Gümüşkaya için Club Brugge devrede
Muhammed Gümüşkaya için Club Brugge devrede Vitor Pereira'nın 20 yaşındaki prensi Muhammed Gümüşkaya için Club Brugge devreye girdi.
11.10.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.