Büyük İstanbul Tüneli nereden geçecek? Boğaz'ın altına 3. tünel nerede yapılacak?
Büyük İstanbul Tüneli nereden geçecek? Boğaz'ın altına 3. tünel nerede yapılacak? Büyük İstanbul Tüneli nerede yapılacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitinginde müjdesini verdiği Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Marmaray ve Avrasya Tüneli'nden sonra deniz altından geçecek üçüncü tünel olacak Büyük İstanbul Tüneli nereden geçecek?
7.05.2023 Gündem
Dev projeye yoğun ilgi
Dev projeye yoğun ilgi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dış krediyle yapmayı planladıkları 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine yerli ve yabancı firmaların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Uygun şartlarda finansman sağlayan firmalar arasında yapılacak ihale için önümüzdeki günlerde ilana çıkmayı hedefliyoruz." dedi.
9.10.2019 Ekonomi
Tamamen yerli! Dünyada sadece 8 ülke yapıyor
Tamamen yerli! Dünyada sadece 8 ülke yapıyor Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin dünyada tünel delme makinesi üreten 8 ülkeden biri olduğunu belirterek, "Şimdi hedefimiz İstanbul'da yapacağımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde 16,8 metre çapında tünel delme makinesi kullanmak." dedi.
10.05.2017 Ekonomi
Büyük İstanbul Tüneli proje ihalesi 23 Aralık'ta
Büyük İstanbul Tüneli proje ihalesi 23 Aralık'ta İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 23 Aralık'ta ihale yapılacak.
5.12.2015 Ekonomi