Büyük Felaket

Büyük Felaket

Son dakika büyük felaket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük felaket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük felaket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Felaket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük felaket gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.108 büyük felaket haberi bulunmuştur. Tüm büyük felaket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Depremde hayatını kaybeden ailenin adı çok amaçlı salona verildi
Depremde hayatını kaybeden ailenin adı çok amaçlı salona verildi Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden Erdoğdu ailesi adına Gülşen Yürür Erdoğdu’nun geride kalan yakınları Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu'na çok amaçlı salon yaptırdı.
21.02.2024 Adana
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama!
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki kaç bin aileye kira yardımı yaptıklarını açıkladı.
10.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Konutlar için 500 bin lira hibe, 500 bin lira da kredi vereceğiz
Bakan Özhaseki: Konutlar için 500 bin lira hibe, 500 bin lira da kredi vereceğiz Malatya'da Tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kendi iş yerinizi yapmak istiyorsanız, kendi evlerinizi yapmak istiyorsanız bizim açıkladığımız bu krediden ve hibe miktarlarından istifade edin. İşe başlayın. Hiç durmayın. Planlar belli. Nerede yapacağınızı da söyleyebiliriz. Konutlar için ortalama 500 bin lira hibe, 500 bin lira da kredi vereceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı...
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı... Sağanak yağışlar Karadeniz Bölgesi'nde hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da dereler taştı, Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. Samsun'da dün sel sularına kapılan Türkan Yılmaz'ın (45) cansız bedenine ulaşıldı. Kuvvetli yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tünel Kontrol Merkezi'nde açıklama yaptı. Meteoroloji yağışlara karşı bugün için de uyarıda bulundu.
10.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1 yıl içinde 311 bin konut yapılacak
Bakan Özhaseki: 1 yıl içinde 311 bin konut yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Söz verdiğimiz gibi 1 yıl içinde 311 bin konut yapılacak. Şimdi yeni bir döneme doğru geçiyoruz. Eski hatalara düşmeyeceğiz. Fay kırıkların üzerinde yapı yapılmasına, dere yataklarına ev yapılmasına asla izin vermeyeceğiz. Bundan sonra zemin artı 4, zemin artı 3 gibi bir konutlaşmaya geçeceğiz” dedi.
19.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız
Bakan Özhaseki: Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "680 bine yakın konut inşaatını ve 170 bin civarında da tek katlı depo, iş yeri, ahır, köy evi gibi yerleri yapıyoruz. Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız" dedi.
9.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl’de deprem ve sel felaketleri sonrası çamur rengini alan suyun rengi normale döndü. Göl ve çevresinde başlayan güçlendirme ile restorasyon çalışmalarında da sona gelindi.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Giresun mitinginde açıklamalarda bulundu.. Erdoğan, asgari ücret ve emekli maaşlarına enflasyon ve refah payı artışını Temmuz ayında yaparak çalışanları da rahatlatacaklarını söyledi.
4.05.2023 Gündem
Karia Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Karia Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Karia Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Karia Suresi okumanın yararları ve faziletleri Karia Suresi iniş sırasına göre 30. suredir ve 11 ayetten oluşmaktadır. Karia Suresi Kureyş suresinden sonra ve Kıyame suresinde önce Mekke'de indirilmiş olan bir suredir.
3.05.2023 Sureler
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sebebiyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın haklarını donduran TFF'ye itiraz eden Beşiktaş güçlü argümanlarla geliyor...
31.03.2023 Süper Lig
Bennu Yıldırımlar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yarım kalmış duyguların intikamı'
Bennu Yıldırımlar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yarım kalmış duyguların intikamı' Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi 'Veda Mektubu', bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Dizide önemli karakterlerden biri olan 'Seher Karlı’ya hayat veren usta oyuncu Bennu Yıldırımlar; binlerce kişinin yaşamını yitirdiği deprem felaketi, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
27.02.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses, Bodrum'da 5 dairesini depremzedelere açtı
İbrahim Tatlıses, Bodrum'da 5 dairesini depremzedelere açtı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de depremzedeler için evlerini açtı. Ünlü şarkıcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası Bodrum'da bulunan 5 dairesini 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası için açtı. "İmkanınız varsa siz de evlerinizi açın" diyen sanatçı, sosyal medyada çağrıda bulundu.
21.02.2023 Magazin
Deprem bölgesinden göç başladı!
Deprem bölgesinden göç başladı! Depremlerin en ağır etkilediği yerlerden biri Gaziantep Nurdağı’ndan göç telaşı başladı. Kalanlar için ise hayat bir süre çadırlarda ve konteyner kentlerde devam edecek.
21.02.2023 Gündem
Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekildi 6 çözüm maddesi TFF'nin masasına geldi
Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekildi 6 çözüm maddesi TFF'nin masasına geldi Hatayspor ve Gaziantep FK’nın hakları dondurulacak ve sezona 17 takımla devam edilecek. Peki bu iki kulüp gelecek sezon nasıl mücadele edecek? Onlar için ne yapılabilir? İşte kalem kalem çözüm maddeleri...
12.02.2023 Gaziantepspor
BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths: Deprem, asrın felaketi
BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths: Deprem, asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli deprem Türkiye'yi acıya boğarken tüm dünyadan yardım gelmeye devam ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin son yüzyılın yaşanan en büyük felaketi olduğunu söyledi.
11.02.2023 Gündem
Mayıs celbi ne zaman açıklanacak 2023? Mayıs askerlik yerleri ne zaman belli olur 2023?
Mayıs celbi ne zaman açıklanacak 2023? Mayıs askerlik yerleri ne zaman belli olur 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 21 bin 43'e yükseldiğini açıklarken "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı" dedi. Erdoğan ayrıca celp dönemlerine ilişkin açıklama yaparak, Deprem bölgesi Diyarbakır’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı açıklamada 13 binin üzerindeki yükümlü askerlik celplerinin Mayıs ayına ertelendiğini duyurdu. Peki, Mayıs celbi ne zaman açıklanacak 2023? Mayıs askerlik yerleri ne zaman belli olur 2023?
11.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Ayşin: Diğerleri de kullansın diye nefesimi tuttum
Enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Ayşin: Diğerleri de kullansın diye nefesimi tuttum Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlere Adıyaman’da yakalanan 42 yaşındaki Ganime Topbaş, enkaz altında sevdiklerinin sesini duymanın kendisini cesaretlendirdiğini söyleyerek, “Biz kurtulduk ama Adıyaman silindi, geçmişimiz silindi” diyerek gözyaşı döktü. 17 yaşındaki Ayşin Topbaş da, "Annem ve kardeşim aynı noktadaydık, babamın sesi geliyordu. Ben bir ara nefes almadım, nefesimi tuttum hatta bari diğerleri kullansın diye." dedi.
10.02.2023 Gündem
Deprem kurtarma çalışmalarına katılanlar dehşeti anlattı: 50 yılda gördüğüm en büyük felaket
Deprem kurtarma çalışmalarına katılanlar dehşeti anlattı: 50 yılda gördüğüm en büyük felaket Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da 2 kadavra köpeği ve 100 kişilik ekiple kurtarma çalışmalarına katılan Özbek ekibin lideri üsteğmen Mukhameolor Sherzood, “50 yıllık saha deneyimim var ama 50 yılda gördüğüm en büyük felaketlerden biri ve en korkunç deprem” diyerek felaketin boyutunu gözler önüne serdi.
10.02.2023 Gündem
Deprem sonrası dünya Türkiye için seferber oldu! Özel ekipler çalışmalara başladı
Deprem sonrası dünya Türkiye için seferber oldu! Özel ekipler çalışmalara başladı Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem sonrası Türkiye tüm gücüyle yaralarını sarmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından da büyük felaket için ülkeler yardım faaliyetlerine başladı. Birçok ülkenin Türkiye’ye gönderdiği destek ekipleri ise deprem bölgesine ulaştı.
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Felaket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük felaket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.