Bütçe Görüşmeleri

Bütçe Görüşmeleri

Son dakika bütçe görüşmeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bütçe görüşmeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bütçe görüşmeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bütçe Görüşmeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bütçe görüşmeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 bütçe görüşmeleri haberi bulunmuştur. Tüm bütçe görüşmeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
1. derece memura 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, torba yasada var mı? 1. dereceye düşen tüm memurlara 3600 ek gösterge verilecek mi, 1. dereceye 3600 ne oldu?
1. derece memura 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, torba yasada var mı? 1. dereceye düşen tüm memurlara 3600 ek gösterge verilecek mi, 1. dereceye 3600 ne oldu? 1. dereceye düşen memura 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, 1. dereceye 3600 ek gösterge torba yasada var mı? 3600 ek gösterge ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan birinci dereceye yükselen memurlar için 3600 ek gösterge düzenlemesini hayata geçireceklerini bildirmişti. Gözler torba yasaya çevrilmişken, 1. dereceye 3600 ne oldu sorusunun yanıtı araştırılıyor.
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi Çalışan emekliye ikramiye ödemesi için tarih belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için açıklama geldi. Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlandı. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
26.12.2023 Emekli
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
7158 personel alımı başvurusu başlıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve kadro dağılımı...
7158 personel alımı başvurusu başlıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve kadro dağılımı... Tarım ve Orman Bakanlığı 7158 personel alımı başvuruları hakkında araştırmalar başladı. 5 bin 5 sözleşmeli personelin yanısıra 1500 tarım işçisi ve 158 tarım orman uzman yardımcısı kadroda yer alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM bütçe görüşmeleri sırasında personel alımını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman, şartları neler? Detaylar haberimzide.
25.12.2023 Personel Alımı
2024 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı
2024 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi görüşmeleri tamamlandı.
24.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Hasan Bitmez kimdir? Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez'e ne oldu?
Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Hasan Bitmez kimdir? Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez'e ne oldu? Hasan Bitmez kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde süren bütçe görüşmeleri sırasında kürsüye çıkan Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez bir anda yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında meraklı araştırmalar başladı. Peki Hasan Bitmez'e ne oldu?
14.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
İzmir'de suya yüzde 15 zam
İzmir'de suya yüzde 15 zam İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı 7'nci birleşiminde 1 Aralık 2024’ten itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı alındı.
27.11.2023 Ekonomi
Bakan Koca SMA vaadine cevap verdi: Kemal Bey biz onu zaten yapıyoruz
Bakan Koca SMA vaadine cevap verdi: Kemal Bey biz onu zaten yapıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SMA hastaları konusundaki ifadeleri sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, açıklamasında "Şüphesiz, SMA konusundaki her hassasiyet takdir edilesidir, ama vaadi Bakanlığımızın çoktan hayata geçmiş, yerleşmiş bir uygulamasını hayata geçirme vaadiydi. SMA taraması programı 2021'de başladı." dedi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Soylu, CHP'li Özel'den 20 bin lira manevi tazminat kazandı
Bakan Soylu, CHP'li Özel'den 20 bin lira manevi tazminat kazandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Özel'den 20 bin lira manevi tazminat kazandı. Bakan Soylu'nun, tazminatı depremzedeler için harcanmak üzere AFAD'a bağışlayacağı öğrenildi.
14.03.2023 Gündem
TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?
TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu? EYT düzenlemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülüyor. Milletvekillerinin imzasına açılan yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu, bugün ise Meclis Başkanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda Komisyon'da görüşülecek. Yayını takip etmek isteyenler “TBMM Plan Bütçe komisyonu canlı yayın ile izlenir mi? TBMM Plan ve Bütçe komisyonu toplantısı başladı mı, Meclis TV canlı EYT komisyonunu yayınlanıyor mu?” sorularına yanıt arıyor.
2.02.2023 Gündem
2023 Merkezi Yönetim bütçesi kabul edildi
2023 Merkezi Yönetim bütçesi kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri 12 gün süren mesainin ardından sona erdi. Görüşmelerin ardından 2023 Merkezi Yönetim Bütçesi kabul edildi. 2023 bütçesi, 201 ret oyuna karşın 325 oyla kabul edildi.
16.12.2022 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman? 1200 personel alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, hangi branşlarda alım yapılacak?
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman? 1200 personel alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, hangi branşlarda alım yapılacak? Tarım ve Orman Bakanı Kirişci 1200 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı ne zaman? 1200 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı? Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı hangi branşlarda yapılacak?
14.12.2022 Personel Alımı
EYT ertelendi mi, EYT son durum nedir? Nureddin Nebati EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak?
EYT ertelendi mi, EYT son durum nedir? Nureddin Nebati EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak? EYT son dakika açıklamaları, haberleri merakla takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulundu. Peki, EYT ertelendi mi, EYT son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Nureddin Nebati EYT açıklaması…
13.12.2022 Çalışan Hakları
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. 6 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstismar iddiaları tam bir faciadır" açıklamasında bulundu. Yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lara ineceğini söyleyen Erdoğan, "Herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın" dedi. Başarılı öğrencilere teşvik verileceğini de açıklayan Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin kredi burs miktarını 850 TL'den 1250 TL'ye çıkarıyoruz" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Suç duyurusunda bulunmayan alçaktır, namerttir
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Suç duyurusunda bulunmayan alçaktır, namerttir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Benimle ilgili, bir kanunsuzluk, usulsüzlük, yolsuzluk, peşkeş, herhangi bir kayırma varsa; ya da bu konularda herhangi bir dahlim varsa bunu ispat etmeyen, bununla ilgili suç duyurusunda bulunmayan alçaktır, namerttir” dedi.
11.12.2022 Siyaset
Bakan Varank Meclis'e TOGG ile geldi
Bakan Varank Meclis'e TOGG ile geldi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM’deki bütçe görüşmelerine Togg ile geldi. Bakan Varank, 'Türk insanının inanınca neyi başaracağının en güzel göstergesi.' dedi.
11.12.2022 Siyaset
AK Partili ve CHP'li kadın milletvekilleri karşı karşıya geldi
AK Partili ve CHP'li kadın milletvekilleri karşı karşıya geldi Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) AK Partili ve CHP'li kadın milletvekilleri karşı karşıya geldi.
10.12.2022 Siyaset
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın TBMM bütçe görüşmeleri devam ediyor. 9 Aralık günü Kültür Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri Genel Kurul'da yapıldı. Peki, Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? İşte Meclis TV canlı yayın ekranı ve TBMM TV canlı yayın frekans bilgileri…
9.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
EYT'de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin'den açıklama
EYT'de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin'den açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili soruya, "TBMM Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklayacağım" dedi. Öte yandan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan ise asgari ücretle ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar...
8.12.2022 Emekli
TBMM'deki bütçe görüşmelerinde kavga çıktı
TBMM'deki bütçe görüşmelerinde kavga çıktı TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. Yaşanan arbedede fenalaşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, hastaneye kaldırıldı.
6.12.2022 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Bütçe Görüşmeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bütçe görüşmeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.