Business Insider

Business Insider

Son dakika Business Insider haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Business Insider ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Business Insider haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Business Insider

haberleri sayfasında son dakika yaşanan business ınsider gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 business ınsider haberi bulunmuştur. Tüm business ınsider haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Dünya bu Türk'ü konuşuyor! DSÖ Maymun Çiçeği hastalığında örnek olarak onu gösterdi
Dünya bu Türk'ü konuşuyor! DSÖ Maymun Çiçeği hastalığında örnek olarak onu gösterdi Koronavirüs salgınından sonra dünyayı tedirgin eden Maymun Çiçeği vakalarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İngiltere’de yaşayan ve maymun çiçeği virüsüne yakalanan 35 yaşındaki Türk Harun Tulunay'ın tedavi süreci dünya gündeminde geniş yer buldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün Tulunay'ın tedavi sürecini sitesinden paylaştı. DSÖ, dünyada virüsü en ağır geçirenlerin başında geldiği belirtilen Tulunay’ın iyileşmesi haberini 'Maymun Çiçeği durdurulabilir' başlığıyla paylaştı
27.07.2022 Dünya
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında...
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında... İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile üçlü zirvede bir araya geldi. Tarihi zirve dünya basınında manşet oldu.
20.07.2022 Dünya
Biden'ın iddiaları Ukrayna'yı karıştırdı! Dünya konuşuyor! Zelenski'den anında yanıt...
Biden'ın iddiaları Ukrayna'yı karıştırdı! Dünya konuşuyor! Zelenski'den anında yanıt... ABD Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'yla ilgili açıklaması büyük ses getirdi. Biden'ın iddialarına Zelenski cephesinden ilk yanıt geldi.
12.06.2022 Dünya
Nükleer silahı olan ülkeler listesi! Rusya’da kaç nükleer silah var? Rusya nükleer silahlarını kullanır mı?
Nükleer silahı olan ülkeler listesi! Rusya’da kaç nükleer silah var? Rusya nükleer silahlarını kullanır mı? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sabahın erken saatlerinde televizyon kanalından ulusa seslenerek Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından başkent Kiev dahil ülkenin çeşitli kentlerinde patlama sesleri duyuluyor. Türkiye’de diplomatik görüşmelerinin devam ettiklerini belirten Ukrayna’nın Ankara Büyükeçisi Vasyl Bodnar da yaptığı açıklamada, bölge tarihinde görülen bu olayın ilk defa nükleer silaha sahip bir devletin başka bir egemen devlete açık saldırısı olduğunu söyledi. Bu açıklamanın ardından Nükleer gücü olan ülkeler merak ediliyor. Peki, Rusya’da kaç nükleer silah var? Rusya nükleer silahlarını kullanır mı? İşte Nükleer silahı olan ülkeler listesi!
24.02.2022 Dünya
Kripto parada son dakika tahmini! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto parada son dakika tahmini! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Kripto para birimleri yeniden yükselişe geçti. 1 hafta öncesinde 45 bin dolar seviyelerinde seyreden ilk sıradaki kripto para birimi Bitcoin, akşam 51 bin 951 doları gördü. Analist Aguilar hem Ethereum hem de Bitcoin'in yeni yılda görebileceği seviyeleri tahmin ederken, öte yandan IMF'den kripto paralar için önemli bir uyarı geldi.
25.12.2021 Ekonomi
Bitcoin'de son dakika tahmini! 90 bin dolar...
Bitcoin'de son dakika tahmini! 90 bin dolar... Bitcoin ile ilgili flaş tahmin. Dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin, 66 bin doların üzerine çıktıktan sonra bir miktar geri çekilse de bazı analistler yükselişin sürebileceğini düşünüyor. Bitcoin, 65 bin dolardaki önceki direncin üzerinde ardışık haftalık kapanışlar görmeyi başarırsa, yüzde 38’lik potansiyel artışla 89.800 doları hedefleyebilir.
23.10.2021 Ekonomi
Yerli otomobil Alman basınında! ‘Otomotiv devlerine rakip’
Yerli otomobil Alman basınında! ‘Otomotiv devlerine rakip’ TOGG’un üreteceği elektrikli otomobiller Alman basınında gündem oldu. ZDF televizyonu, yerli otomobili Tesla ve Volkswagen’e rakip olarak gösterirken, SUV modelin ne zaman görücüye çıkacağını açıkladı.
7.07.2021 Ekonomi
BTK, Facebook'tan bilgi talep etti
BTK, Facebook'tan bilgi talep etti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, özel bilgileri çalındığı iddia edilen yaklaşık 20 milyon Türk kullanıcıya ilişkin Facebook'tan açıklama istedi.
6.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Kişisel Verileri Koruma Kurulu, Facebook hakkında inceleme başlattı
Kişisel Verileri Koruma Kurulu, Facebook hakkında inceleme başlattı Kişisel Verileri Koruma Kurulu, kullanıcı verilerinin sızdırılması nedeniyle Facebook hakkında resen inceleme başlattı.
5.04.2021 Gündem
Facebook şifrenizi hemen değiştirin! Bilgileri paylaştılar
Facebook şifrenizi hemen değiştirin! Bilgileri paylaştılar Facebook şifrenizi acilen değiştirin. Bilgiler bir platformda ücretsiz olarak paylaşıldı. Banka hesap bilgilerinin de yer aldığı uygulamada bu durum büyük tehlike taşıyor. Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Avukat Kürşat Ergün, Facebook'ta verilerin hacklenmesi ile ilgili olarak kullanıcıların şifrelerini değiştirmesi gerektiğini belirterek, "Zarara uğrayan kullanıcı, bu zararın giderilmesi için mahkemeye başvurarak tazminat davası da açabilir." ifadesini kullandı.
5.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook kullanıcıları dikkat! Bilgilerin hepsi sızdırıldı
Facebook kullanıcıları dikkat! Bilgilerin hepsi sızdırıldı Facebook'un 533 milyon kullanıcısının bilgileri bir hacker platformunda çevrim içi yayımlandı.
3.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs milyarderlere yaradı! Servetleri 4 trilyon dolar arttı
Koronavirüs milyarderlere yaradı! Servetleri 4 trilyon dolar arttı Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde milyarderlerin servetleri 4 trilyon dolar arttı.
3.04.2021 Dünya
Dünyada büyük ses getirdi! BAE Bakanı bir İngiliz kadını...
Dünyada büyük ses getirdi! BAE Bakanı bir İngiliz kadını... Bir İngiliz kadının, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hoşgörü Bakanı Şeyh Nahyan bin Mübarek Al Nahyan'ın kendisini taciz ettiği iddiasıyla polise gidip şikayetçi olduğu belirtildi.
18.10.2020 Dünya
Bozcaada, Avrupa'nın en güzel 10 adasından biri seçildi
Bozcaada, Avrupa'nın en güzel 10 adasından biri seçildi Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizindeki turizm cenneti Bozcaada, Seyahat Dergisi Condé Nast Travelerın (CNT) düzenlediği ankette, Avrupa'nın en güzel 10 adasından biri seçildi. İlk 10 ada arasında Türkiye'den sadece Bozcaada yer aldı. Bozcaada daha önce de, New York Times, Business Insider, New York Times Magazin ve Amerikan Forbes Dergisi tarafından da tatilcilere tavsiye edilmişti.
16.10.2020 Yaşam
Dev havayolu şirketinden flaş karar! Tüm masraflar ödenecek
Dev havayolu şirketinden flaş karar! Tüm masraflar ödenecek Emirates havayolları bir ilke imza atarak, yolcuların uçuş esnasında corona virüse yakalanması halinde tedavi, karantina ve hatta cenaze masraflarını üstleneceğini açıkladı.
29.07.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü’nden skandal ‘soykırım’ ifadesi
Beyaz Saray Sözcüsü’nden skandal ‘soykırım’ ifadesi Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, önceki gün basın toplantısında siyahlara yönelik polis şiddetini protesto eylemlerinde ABD’de heykellere yönelik saldırıları sayarken hedef olan sözde ‘Ermeni soykırımı anıtına’ da işaret ederek skandal bir açıklama yaptı.
8.07.2020 Dünya
Google'da koronavirüs şoku!
Google'da koronavirüs şoku! Çin’de ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan Corona virüsü, birçok yerde etkisini artırmaya başladı. Son olarak Google çalışanlarından birinin, şirketin Zürih ofisinden geldikten sonra virüsün sebep olduğu hastalığa yakalandığı duyuruldu.
29.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Dev şirkette şok ayrılık! Görevini bıraktı...
Dev şirkette şok ayrılık! Görevini bıraktı... LinkedIn CEO’su Jeff Weiner, 11 yıllık görevini bırakma kararı aldı. 2008'de başladığı görevini bırakan Weiner'ın yerine firmanın şu andaki ürün kıdemli başkan yardımcısı Ryan Roslansky'i oturacak.
6.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Microsoft, ‘Superman’i küçücük cama hapsetti!
Microsoft, ‘Superman’i küçücük cama hapsetti! ABD’li teknoloji devi Microsoft, bir bardak altlığı boyutundaki cama 1978’de çekilen Superman filmini başarıyla ‘saklayabildiğini’ duyurdu.
3.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Cinsel içerikli film izleyenler takip ediliyor iddiası!
Cinsel içerikli film izleyenler takip ediliyor iddiası! Amerikan New York Times gazetesi, ilginç bir iddia ortaya attı. Gazete, Google ve Facebook'un, kullanıcıların hangi cinsel içeriği izlediğini takip ettiğinin belirlendiğini yazdı.
30.11.2019 Dünya
Uzayda inek hücrelerinden 3 boyutlu yazıcıyla biftek üretildi
Uzayda inek hücrelerinden 3 boyutlu yazıcıyla biftek üretildi Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki astronot ve kozmonotlar için inek hücrelerinin üç boyutlu yazıcıyla çoğaltılması yoluyla biftek üretildi.
9.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Dopamin orucu: Silikon Vadisi'nin yeni trendi!
Dopamin orucu: Silikon Vadisi'nin yeni trendi! ABD'de yapılan araştırmalar insanların her zamankinden çok daha fazla dijital içerik tükettiğini gösteriyor. Bu içerik tüketimi, beynin ödül algısını oluşturan bölümünü harekete geçirerek alışkanlık ve hatta bağımlılık yaratıyor.
4.10.2019 Bilim ve Teknoloji
NASA Başkanı: Plüton gezegen olarak değerlendirilmeli
NASA Başkanı: Plüton gezegen olarak değerlendirilmeli NASA Başkanı Bridenstine, Plüton'un statüsüyle ilgili uzun yıllardır süren ihtilafa müdahil olarak "Plüton, gezegen olarak değerlendirilmeli." ifadesini kullandı.
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
89 yıllık tartışma tekrar gündemde
89 yıllık tartışma tekrar gündemde Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) Başkanı Jim Bridenstine, Plüton'un statüsüyle ilgili uzun yıllardır süren ihtilafa müdahil olarak "Plüton, gezegen olarak değerlendirilmeli." ifadesini kullandı.
27.08.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Business Insider ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki business ınsider haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.