Bursa Büyükşehir Belediyesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Son dakika Bursa Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursa Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa büyükşehir belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.014 bursa büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm bursa büyükşehir belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz!
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz! Bursa'da kötü koku ihbarı sonrası 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıkartıldı. Bu sırada Merda Aydınoğlu (60), "Her şeyimi alıyorsunuz, eşyalarımı kamyondan çıkarın" diyerek ekiplere tepki gösterip, kamyonun peşinden gitti.
7.02.2024 Gündem
Özel güvenlik görevlileri, 'göz yaşartıcı sprey'in etkilerini, önce kendileri deneyimledi! Hortuma koştular
Özel güvenlik görevlileri, 'göz yaşartıcı sprey'in etkilerini, önce kendileri deneyimledi! Hortuma koştular Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanlarında görevli özel güvenlik personeline, 'Göz Yaşartıcı Sprey Kullanımı' eğitimi verildi. Olası durumlarda kullanacak kişilerin insandaki etkisini bilmeleri amacıyla, biber gazı, ilk olarak eğitime katılan güvenlik personeline uygulandı. Eğitmenin yüzlerine biber gazı sıktığı personel, yakıcı etkiyi hissettiği gibi alandaki hortumların başına koşup yüzlerini yıkadı.
26.12.2023 Gündem
Bursa'da orman yangını çıktı
Bursa'da orman yangını çıktı Bursa'nın Mudanya ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılırken, bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
2.09.2023 Gündem
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı Bursa’da, koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen 4 gün sonra da inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın (17) ölümüyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Bedirhan G.’nin (17), genç kıza kuzeni ile birlikte olmasını teklif ettiği, olumsuz yanıt alınca da kavga ettikleri öğrenildi. Bedirhan G. ifadesinde, “Birlikte uyuşturucu aldıktan sonra, beraber olduk. Daha sonra yanıma kuzenlerim geldi. Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü " dedi.
29.08.2023 Yaşam
Dev yangına köpük kulesi ile müdahale! Zarar açıklandı
Dev yangına köpük kulesi ile müdahale! Zarar açıklandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kaynak çalışması sırasında oluşan kıvılcımların süngerlere sıçramasıyla çıkan, 10 fabrikanın etkilendiği yangının ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. İlk belirlemelere göre yangının zararının 1 milyar liranın üzerinde olduğu açıklandı. 7 saatte kontrol altına alınan ve İnegöl tarihinin en büyüğü olarak kayıtlara geçen yangının söndürülmesi için 4 uçak, 2 helikopter, 112 araç ve 405 personel, 40 ton köpük ile 20 bin ton su kullandı.
4.08.2023 Gündem
Bursa’da toplu taşımaya zam yapıldı
Bursa’da toplu taşımaya zam yapıldı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BURULAŞ, toplu taşımaya zam yaptığını açıkladı.
31.07.2023 Ekonomi
Bursa’da kimyasal maddelerin de bulunduğu işletmede yangın
Bursa’da kimyasal maddelerin de bulunduğu işletmede yangın Bursa’da içerisinde kimyasal maddelerin de bulunduğu işletmede yangın çıktı. Yangına 20 itfaiye aracıyla müdahale edilirken, işletmeden yükselen siyah duman kentin birçok noktasından görüldü.
22.06.2023 Yaşam
Konserde gençlere Anadolu Togg sürprizi! Sahneye böyle çıktı
Konserde gençlere Anadolu Togg sürprizi! Sahneye böyle çıktı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından Gençlik Haftası kapsamında, “Bursa’da Büyük Buluşma” konseri düzenlendi. Merinos Parkı’ndaki konserde Özcan Deniz ve Derya Uluğ ağırlığını gençlerin oluşturduğu seyircilere muhteşem bir konser verdi. Konserin assolisti ise Anadolu rengi Togg T10X oldu. Anadolu Togg, özel bir rampa ile sahneye çıktı.
13.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sıradaki hayalimiz öncelikle 14 Mayıs’ta şu seçimi Allah'ın izniyle almamız. Bu önemli bir seçim, bir kader seçimi. Gündemi takip ediyorsunuz. Tekrar kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime doğru gidiyoruz ama milletimiz feraset sahibidir. İnşallah 14 Mayıs’ta doğru tercihi yapacak, doğru takdiri yapacak. Allah'ın izniyle sağduyulu hareket edecek” dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bir kere şunu bilmemiz lazım; kendisi de sporcu olan spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var. Çok insan tanıdım. Ama futbolu bu kadar yakından takip eden, hala takımları, oyuncularını bilen, futbol ile bu kadar ilgili insana çok rastlamadım" dedi.
9.05.2023 Gündem
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Yaşam
Bestekar Erdinç Çelikkol, hayatını kaybetti
Bestekar Erdinç Çelikkol, hayatını kaybetti Bursa'da yaşayan bestekar ve ses sanatçısı Erdinç Çelikkol, 85 yaşında yaşamını yitirdi.
3.02.2023 Magazin
Survivor Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında? Survivor Aysu mesleği ne, nereli?
Survivor Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında? Survivor Aysu mesleği ne, nereli? Survivor 2023 kadrosunda yer alan Aysu Keskin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ünlüler kadrosunda yer alan ve performansıyla da merak uyandıran Survivor Aysu 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Peki Survivor Aysu Keskin mesleği nedir? İşte detaylar...
29.01.2023 Televizyon
Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!
Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi! Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2023 kadrosunda Aysu Keskin de yer alacak. Gözler Survivor’un 2023 sezonuna çevrilirken programın yapımcısı Acun Ilıcalı yarışmacıları açıklamaya devam ediyor. Survivor 2023’ye yarışacak Aysu Keskin’in hayatı, yaşı ve mesleği merak ediliyor. Peki, Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!
25.12.2022 Magazin
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları...
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları... Fiyatları 7 bin ile 10 bin TL arasında değişiyor, yurt dışından yoğun talep var. Bu yıl kış ve soğuk havalar öncesi kullanımı yüzde 300 arttı. Özellikle Anadolu evlerinin vazgeçilmezi sobanın doğru kullanımı ise merak konusu oldu. Nasıl kurulacağını, kurulum öncesi nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyeler verildi. Soba borularının her ay, bacalarının ise 2 ayda bir temizlenmesinin şart. Soba yakarken harlayıcı ve patlayıcı maddelerin ise kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Peki soba kullanımının püf noktaları neler? İşte detaylar...
17.11.2022 Ekonomi
Kovana sopayla vurdular, 15 öğrenciyi arılar soktu! Okul tatil edildi
Kovana sopayla vurdular, 15 öğrenciyi arılar soktu! Okul tatil edildi Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Ertuğrulgazi Ortaokulu'nda ağaçtaki yaban arılarının kovanına sopayla vuran öğrencileri arılar soktu. 15 öğrenci, İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Eğitime 1 gün ara verilen okulda ilaçlama yapıldı.
7.10.2022 Yaşam
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor? Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi düzenlenecek olan Bursa gastronomi festivalinin detayları merak ediliyor. Peki, Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
23.09.2022 Yaşam
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Tarih belli oldu
Yerli otomobil Togg ile ilgili müjde! Tarih belli oldu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, 60 yıl önce yarım kalan, yerli ve milli otomobil üretme rüyasını Bursada gerçekleştirmenin heyecanını duyduklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Bu tarihi girişim, 29 Ekimde kapılarını açıyor ve fabrikada üretim resmen başlıyor. 2023ün ilk çeyreğinde de, yurt içinde satışa çıkıyor. Yani çok yakında Bursa caddelerinde, TOGGu görmeye başlıyoruz dedi. 
30.08.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması, tarihi verdi!
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması, tarihi verdi! Türkiye’nin 60 yıl önce yarım kalan, yerli ve milli otomobil üretme rüyasını Bursa’da gerçekleştirmenin heyecanını duyduklarını belirten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu tarihi girişim, 29 Ekim’de kapılarını açıyor ve fabrikada üretim resmen başlıyor. 2023’ün ilk çeyreğinde de, yurtiçinde satışa çıkıyor. Yani çok yakında Bursa caddelerinde, TOGG’u görmeye başlıyoruz” şeklinde konuştu.
29.08.2022 Gündem
Trakya Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak! İşte Trakya Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
Trakya Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak! İşte Trakya Üniversitesi personel alımı başvuru şartları! Trakya Üniversitesi duyurdu! 65 sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, eczacı, hemşire, psikolog, sağlık teknikeri, mimar, mühendis, tekniker, teknisyen, büro personeli, temizlik, bahçe destek personeli ile güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Peki, Trakya Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Trakya Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
11.08.2022 Personel Alımı
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları!
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları! Dokuz Eylül Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık teknikeri ve destek personeli alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 9 Eylül Üniversitesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa büyükşehir belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.