Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı

Son dakika Burcu Kıratlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Kıratlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Kıratlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Kıratlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu kıratlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 burcu kıratlı haberi bulunmuştur. Tüm burcu kıratlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak dizisi için geri sayım sürüyor. ATV'nin yeni dizi projesi olan ve başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak'ın yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor. O3 Medya ve Ortaks yapımı olan dizinin ilk tanıtımı da merak uyandırdı. Seyirci de araştırmalarına başladı. Peki Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? İşte ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları, konusu ve başlama tarihi...
8.12.2023 Televizyon
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Emre Kınay: 1 yumurtayı tavaya kırar, 3 kişi yerdik
Emre Kınay: 1 yumurtayı tavaya kırar, 3 kişi yerdik Oyuncular Emre Kınay ve Dost Elver, önceki akşam bir mekanda karşılaştı. Emre Kınay, 'Çok zor zamanlar geçirdik.' diyerek samimi açıklamalarda bulundu
5.09.2023 Magazin
Burcu Kıratlı'dan yalnızlık itirafı! 'Hiçbir şeyden pişman değilim'
Burcu Kıratlı'dan yalnızlık itirafı! 'Hiçbir şeyden pişman değilim' Sinan Akçıl ile iki kez evlenen ve boşanan Burcu Kıratlı kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu "Hiçbir şeyden pişman değilim" dedi.
5.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski eşini kızdıracak sözler: 'Boşandıktan sonra geri vermedi'
Sinan Akçıl'dan eski eşini kızdıracak sözler: 'Boşandıktan sonra geri vermedi' Şarkıcı Sinan Akçıl yeni şarkısı 'Kedi' için klip çekimlerine başladı. Ünlü şarkıcı eski eşi Burcu Kıratlı ile ilgili de konuştu.
21.08.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı! Sebebi Defne Samyeli mi?
Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı! Sebebi Defne Samyeli mi? Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile tanınan Aleyna Kalaycıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı, geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli ile anılmıştı. Bu söylentileri kısa sürede yalanlayan Akçıl'ın sevgilisini ikna edemediği ve Samyeli'yi kıskanan Kalaycıoğlu'nun ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.
9.01.2023 Magazin
Defne Samyeli ve Sinan Akçıl birlikte mi? Sinan Akçıl sessizliğini bozdu
Defne Samyeli ve Sinan Akçıl birlikte mi? Sinan Akçıl sessizliğini bozdu Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Kıbrıs'ta konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, aşk iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu.
4.01.2023 Magazin
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli hakkında sürpriz iddia! Aşk mı yaşıyorlar?
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli hakkında sürpriz iddia! Aşk mı yaşıyorlar? İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran son olarak Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı sürpriz bir isimle anıldı. Sinan Akçıl'ın Defne Samyeli ile yakınlaştığı iddia edildi.
27.12.2022 Magazin
Sinan Akçıl: Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü!
Sinan Akçıl: Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü! Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kere nikah maasasına oturan ve iki evliliği de boşanma ile sonuçlanan şarkıcı Sinan Akçıl, evlilik üzerine samimi açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve şimdilerde Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Akçıl, programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Burcu Kıratlı makyajsız halini paylaştı!
Burcu Kıratlı makyajsız halini paylaştı! Şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez nikâh masasına oturup boşanan, bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Burcu Kıratlı, makyajsız fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
29.11.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan şaşırtan itiraf: Yine her an evlenebilirim!
Sinan Akçıl'dan şaşırtan itiraf: Yine her an evlenebilirim! Sinan Akçıl, önceki gün "Özgür Aras’la Baş Başa" programına konuk oldu. İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan ünlü müzisyen, özel hayatına dair çarpıcı açılamalarda bulunurken, üçüncü kez nikâh masasına oturma ihtimalini değerlendirdi.
23.11.2022 Magazin
Evcil hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor! Cezası var
Evcil hayvanı olan herkesi ilgilendiriyor! Cezası var Son yıllarda Türkiye'de evinde kedi köpek besleyen kişi sayısı arttı. Büyük hayallerle alınan evcil hayvanlar, bir süre sonra sokağa bırakılıyor. Hediye olarak alıp daha sonra sıkılıp hayvanlarından vazgeçenlerin önüne geçmek için de bir uygulama başlıyor. Patili dostlarımızı istenmeyen olaylara karşı korumak amacıyla yeni yönetmelik sayesinde evcil hayvanların mikroçipler ile koruma altına alınması amaçlanıyor. Türkiye'de evde bakılan kedi, köpek ve gelinciklere mikroçip takma zorunluluğu geliyor. Bunu gerçekleştirmeyenlere de cezai yaptırımlar uygulanıyor.
16.11.2022 Gündem
Burcu Kıratlı'dan şoke eden açıklama: Sinan ağabey diyordu
Burcu Kıratlı'dan şoke eden açıklama: Sinan ağabey diyordu Burcu Kıratlı, önceki akşam bir davette eski eşi Sinan Akçıl ile sevgilisi olduğu iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu hakkında konuştu. Kıratlı, bu ikilinin birlikte Paris’e gittikleri haberleri için dikkat çeken bir açıklama yaptı.
26.10.2022 Magazin
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum'
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum' Ülkemizde birçok kişi evcil hayvan sahipleniyor. Evcil hayvanın bir aile tarafından evlat edinilmesi ve eşlerin anlaşamayıp boşanma sonrası, evcil hayvanın kimde kalacağı merak konusu oluyor. Son olarak Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanmasının ardından evcil hayvan velayeti gündeme geldi. Sinan Akçıl'ın " Ayrıldım diye ben neden o hayvandan da ayrılmak zorunda kalıyorum ki? En azından hafta sonları benim onları görmem, onlarla vakit geçirmem gerekir diye düşünüyorum." açıklamalarında bulundu. Peki iki tarafta bu konuda anlaşamazsa evcil hayvan kiminle kalıyor? Nasıl bir yol izlenmeli? İşte detaylar...
24.10.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu'na doğum günü sürprizi!
Sinan Akçıl'dan sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu'na doğum günü sürprizi! 2021 yılında ikinci kez nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl geçtiğimiz mayısta boşanmıştı. Sinan Akçıl şimdilerde gönlünü Aleyna Kalaycıoğlu'na kaptırdı. Ünlü şarkıcı 24 yaşına giren sevgilisine doğum günü sürprizi hazırladı. Sürprizi duyan Burcu Kıratlı ise eski eşini sosyal medyada engelledi.
21.10.2022 Magazin
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak!  'Uyuz oluyorum o doktora'
Sinan Akçıl'ın sözleri Ferhat Göçer'i kızdıracak! 'Uyuz oluyorum o doktora' Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Özlem Esra Ada’nın sunduğu 'Pembe Masa' adlı programa konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan şarkıcı, 2019 yılında aralarının bozulduğu Ferhat Göçer'e yüklendi. Akçıl, yıllar önce kendisine 'medya maymunu' diyen Göçer için, "Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait" açıklamasını yaptı.
18.10.2022 Magazin
Burcu Kıratlı neon yeşili bikinisiyle plajda rüzgar gibi esti! Nail Gönenli ile ilgili ilk kez konuştu
Burcu Kıratlı neon yeşili bikinisiyle plajda rüzgar gibi esti! Nail Gönenli ile ilgili ilk kez konuştu 2018 yılının Ocak ayında şarkıcı Sinan Akçıl ile Amsterdam'da nikah masasına oturan Burcu Kıratlı, 9 ay sonra tek celsede boşandığı ünlü şarkıcı ile 2021 yılında tekrar hayatını birleştirmişti. Mutluluğu yakalayamayan ikili, geçtiğimiz mayıs ayında yollarını ayırmıştı. Şimdilerde yaz aylarının keyfini çıkaran Burcu Kıratlı, Bodrum'da görüntülendi. Son günlerde avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu, çıkan haberlerle ilgili konuştu. İşte detaylar...
25.07.2022 Magazin
Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı...
Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı... Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanan oyuncu Burcu Kıratlı, avukat Nail Gönenli ile beraber olduğu ortaya çıktı. Çiftin ilişkisini ise aynı yerden yaptığı sosyal medya paylaşımları ele verdi.
17.07.2022 Magazin
Burcu Kıratlı yeni sezonda ekranlara dönüyor!
Burcu Kıratlı yeni sezonda ekranlara dönüyor! Şarkıcı Sinan Akçıl'la ikinci evliliği de uzun sürmeyen Burcu Kıratlı, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Spor tarzı ile dikkat çeken oyuncu, karşısında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı.
7.07.2022 Magazin
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu!
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan yedinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Burcu Kıratlı’nın Aşk-ı Memnu dizisinin iz bırakan karakterlerinden Bihter Ziyagil taklidi ise geceye damga vurdu. Kıratlı, Bihter Ziyagil’in, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” replikleriyle hatırlanan o sahnesini alkışlar eşliğinde canlandırdı.
28.05.2022 Televizyon
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı üç dakikada boşandı!
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı üç dakikada boşandı! Geçtiğimiz yıl şubat ayında evliliklerine ikinci şansı verip tekrar nikah masasına oturan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı bugün görülen duruşmayla üç dakikada boşandı.
11.05.2022 Magazin
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir!
Canan Tınaz: Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir! Canan Tınaz, hayatını kaybeden müzisyen eşi Faruk Tınaz’ın doktor ihmali nedeniyle öldüğünü iddia etti.
22.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Kıratlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu kıratlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.