Burcu Denizer

Burcu Denizer

Son dakika burcu denizer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burcu denizer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burcu denizer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Denizer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu denizer gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 burcu denizer haberi bulunmuştur. Tüm burcu denizer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaan'ın sarışın hali! Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşini görenler şaşırıyor
Kaan'ın sarışın hali! Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşini görenler şaşırıyor Yargı dizisinin Ilgaz Savcı'sı yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu sosyal medyada gündem oldu. Hayatını Burcu Denizer ile birleştiren Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz günlerde baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Özellikle Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi ile pozunu görenler çok şaşırıyor. İşte Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun oyuncu kardeşi...
21.01.2024 Televizyon
Kaan Urgancıoğlu baba oldu!
Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu ile geçtiğimiz haziran ayında nikâh masasına oturduğu Burcu Denizer'in bebekleri dünyaya geldi.
9.12.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu’nun ‘günlük kiralık ev’ isyanı: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler!
Kaan Urgancıoğlu’nun ‘günlük kiralık ev’ isyanı: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler! Kanal D'nin sevilen dizilerinden Yargı'nın oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun, evlendikten sonra eşi Burcu Denizer'in yanına taşındığı ve kiracı olduğu daireyi daha yüksek fiyata günlük kiraladığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada söz konusu iddiaları yalanlayıp yasal yollara müracaat edeceğini duyurdu.
11.09.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu denizde şov yaptı: Her şey eşi için
Kaan Urgancıoğlu denizde şov yaptı: Her şey eşi için Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'nın 'Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu 1.5 ay önce Burcu Denizer ile Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Urgancıoğlu eşi ile birlikte denizin tadını çıkardı.
24.08.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sürpriz bir şekilde evlenmişti! Ünlü çift bebek mi bekliyor?
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sürpriz bir şekilde evlenmişti! Ünlü çift bebek mi bekliyor? 7 Mayıs'ta sezon finali yapan, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu (42), sevgilisi Burcu Denizer ile haziran ayında dünyaevine girmişti. Son olarak Denizer'in yaptığı bir paylaşım, 'ünlü çift bebek mi bekliyor?' sorusunu akıllara getirdi.
6.08.2023 Magazin
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu!
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu! Sevgilisi Kaan Yıldırım’la tatil dönüşü görüntülenen Pınar Deniz, "Yargı" dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu’nun sürpriz evliliğiyle ilgili konuştu.
8.07.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu sürpriz nikahın perde arkasını anlattı!
Kaan Urgancıoğlu sürpriz nikahın perde arkasını anlattı! Yargı dizisinde Ilgaz Savcı karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Burcu Denizer ile Yunanistan'da evlenen 42 yaşındaki oyuncu, sürpriz nikahın perde arkasını anlattı.
8.07.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu: Gördüğünüz gibi tatil moduna girdim
Kaan Urgancıoğlu: Gördüğünüz gibi tatil moduna girdim Kanal D'nin reyting rekoetmeni dizisi 'Yargı'da hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Yeniköy'de objektiflere takıldı.
5.06.2023 Magazin
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi! Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'ndaydı. Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizisi, İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte rol aldığı 'Servet Operasyonu' (Operation Fortune) filmi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
13.05.2023 Magazin
'Yargı'nın Ilgaz Savcı'sı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle gezmelerde!
'Yargı'nın Ilgaz Savcı'sı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle gezmelerde! Kanal D'ni pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile trafikte görüntülendi. Kendisini görüntüleyen muhabirlerle konuşan oyuncu, gülümseyerek objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.
4.04.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu yeni sevgilisiyle görüldü!
Kaan Urgancıoğlu yeni sevgilisiyle görüldü! Yargı dizisinde 'Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, önceki akşam yeni sevgilisi Burcu Denizer ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.
21.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Denizer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu denizer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.