Burakcan Karamanoğlu

Burakcan Karamanoğlu

Son dakika Burakcan Karamanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burakcan Karamanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burakcan Karamanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burakcan Karamanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burakcan karamanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 burakcan karamanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm burakcan karamanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burakcan'ın ölümünde yeni gelişme!
Burakcan'ın ölümünde yeni gelişme! Berkin Elvan'ın cenaze töreni sonrası Okmeydanı’nda çıkan olaylarda başından vurularak hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu’nun ölümüne ilişkin davaya devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Burak Can cinayetinde flaş gelişme!
Burak Can cinayetinde flaş gelişme! Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından Okmeydanı'nda çıkan olaylarda başından vurularak ölen Burak Can Karamanoğlu ile ilgili hazırlanan iddianameyi mahkeme " eksik soruşturma" gerekçesiyle savcılığa iade etti.
29.09.2021 Gündem
Burakcan davasında tutuklama!
Burakcan davasında tutuklama! Okmeydanı'nda öldürülen Burakcan Karamanoğlu cinayetinde bir kişi daha tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
İki katil zanlısının ifadesi şok etti: ‘Kızlara hava olsun diye...'
İki katil zanlısının ifadesi şok etti: ‘Kızlara hava olsun diye...' Okmeydanı'nda Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen iki zanlı tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
800 polisle Burak Can operasyonu!
800 polisle Burak Can operasyonu! İSTANBUL Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah Beyoğlu, Sultangazi ve Şişli’de düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Barış süreci kimsenin tekelinde değil!
Barış süreci kimsenin tekelinde değil! ''AKP giderse barış süreci ne olacak?’ diyorlar...
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Öz bu kez trollere kızdı!
Zekeriya Öz bu kez trollere kızdı! Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Okmeydanı’nda çıkan olaylarda öldürülen Burak Can Karamanoğlu ile Tunceli’de çıkan olaylar sırasında şehit olan polis memuru Ahmet Küçükdağ ve Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda silahlı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Emrah Taşdemir için Twitter hesabından başsağlığı diledi.
29.09.2021 Gündem
İki babadan Türkiye'ye büyük ders!
İki babadan Türkiye'ye büyük ders! Berkin Elvan'ın ölümü ardından eylemler sırasında hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu'nun babası, acılarını kenara bırakıp Türkiye'ye sağduyu çağrısı yaptı.
29.09.2021 Gündem
Burak Can'ın babası: 'Berkin benim de evladım'
Burak Can'ın babası: 'Berkin benim de evladım' Berkin Elvan'ın cenaze töreni sonrasında öldürülen Burak Can Karamanoğlu’nun babası Halil Karamanoğlu, RSFM’de yayınlanan ‘Akşam Postası’ programında Atilla Güner’e çarpıcı açıklamalar yaptı...
29.09.2021 Gündem
Burakcan'ın cenazesi Giresun'da
Burakcan'ın cenazesi Giresun'da Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından, önceki gün yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, memleketi Giresun'a getirildi.
29.09.2021 Gündem
‘Ne ekmek alması...’
‘Ne ekmek alması...’ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep mitinginde Berkin Elvan'la ilgili çok sert konuştu.
29.09.2021 Gündem
Burak'ın cenazesinde sürpriz isim!
Burak'ın cenazesinde sürpriz isim! Burak Can Karamanoğlu’nun cenazesi, memleketi Giresun’un Alucra ilçesindeki törene CHP Beyoğlu adayı Aylin Kotil de gitti.
29.09.2021 Gündem
Berkin ve Burak için ara verdi!
Berkin ve Burak için ara verdi! Okan Bayülgen Twitter hesabından Cuma geceleri Show TV'de canlı olarak ekran gelen 'Makina Kafa' programının bu hafta yayınlanmayacağını duyurdu...
13.03.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Burakcan Karamanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burakcan karamanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.