Bülent Cankurt

Bülent Cankurt

Son dakika bülent cankurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent cankurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent cankurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Cankurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent cankurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 bülent cankurt haberi bulunmuştur. Tüm bülent cankurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evliliğinde flaş iddia!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evliliğinde flaş iddia! Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlendi. Günlerdir bekarlığa veda yapan ve nikah kıyan çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Meedo ailesinin isteği üzerine Subaşı'na evlilik sözleşmesi imzalattı.
4.05.2023 Magazin
Ayşe Hatun Önal kötü haberlerle yıkıldı!
Ayşe Hatun Önal kötü haberlerle yıkıldı! Bir dönem podyumların aranan ismi olan, ardından da müzik kariyerinde fırtınalar estiren Ayşe Hatun Önal, ortadan kayboldu. Şarkıcıya aylardır yakın dostları hatta menajeri bile ulaşamıyordu. Meğer Ayşe Hatun Önal, çevresiyle irtibatı kesip kendisini eve kapatmış. Önce babası Remzi Önal’ı, ardından annesi Şengül Önal’ı beyin kanaması nedeniyle kaybeden Ayşe Hatun Önal’ın bunalıma girip inzivaya çekildiği ortaya çıktı
29.12.2021 Magazin
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı!
Demet Şener yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü manken Demet Şener 7 ay önce Cenk Küpeli'den anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şener, yeni bir aşka yelken açtı.
25.08.2021 Magazin
Hayri Yazıcı'dan kötü haber!
Hayri Yazıcı'dan kötü haber! Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı bir süredir koronavirüs tedavisi görüyordu. Yazıcı'nın durumu ile ilgili yeni bir haber geldi. Ünlü iş adamının entübe edildiği öğrenildi.
23.02.2021 Ekonomi
Demet Şener ölümden döndü! Midesine kürdan saplandı…
Demet Şener ölümden döndü! Midesine kürdan saplandı… Su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyen Demet Şener, hastaneye kaldırıldı. Midesine saplanan kürdan yüzünden operasyon geçiren manken, iki gün hastanede yattı.
12.02.2021 Magazin
Arda Turan 5 milyon dolara ultra lüks villa aldı
Arda Turan 5 milyon dolara ultra lüks villa aldı Önceki yıl Barselona'dan Başakşehir'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Turan, üç katlı bir villa kiralayıp o dönem sevgilisi olan Aslıhan Doğan'ın da ailesiyle oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi'deki ünlüler arasına katılmıştı.
2.04.2020 Magazin
Hande Subaşı ünlü playboyu dize getirdi! Jübile yapıyor!
Hande Subaşı ünlü playboyu dize getirdi! Jübile yapıyor! Hande Subaşı, bir dönemin ünlü playboylarından iş adamı Alican Ulusoy'u dize getirmeyi başardı. 4 Nisan'da yüzük takacak olan çift, ilişkileri daha 1 yılı doldurmadan evlilik kararı aldı.
5.02.2020 Magazin
Özcan Deniz villayı eski eşine bırakıp taşındı, kirası dudak uçuklattı
Özcan Deniz villayı eski eşine bırakıp taşındı, kirası dudak uçuklattı Özcan Deniz, boşanmasına rağmen aynı evde yaşadığı Feyza Aktan ile sonunda evini ayırdı
4.10.2019 Magazin
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın teknesi çalındı!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın teknesi çalındı! Bodrum'da mülteci kaçırmak için tekne çalan hırsızları, Jet Soygun başlığıyla manşete taşınmıştı. Teknesi çalınan son isim Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu. İş adamının teknesi, Kos'ta terk edilmiş halde bulundu.
3.09.2019 Gündem
Ünlü şef Mehmet Gürs boşanıyor
Ünlü şef Mehmet Gürs boşanıyor Ünlü şef Mehmet Gürs, sahibi olduğu Mikla ile Dünyanın En İyi 50 Restoranı listesinde yer alıyordu. Gürs, özel hayatında ise ikinci şoku yaşıyor. Ünlü şefin 10 yıllık eşi Asena Hanım ile boşanacağı söyleniyor.
22.08.2019 Magazin
3.5 milyon dolara ailesine komşu oldu!
3.5 milyon dolara ailesine komşu oldu! İlhan Sabancı, ailesinin Bodrum Hebil Koyu'ndaki villasına çok yakın bir siteden 3.5 milyon dolara (yaklaşık 19 milyon 460 bin lira) ev satın aldı
6.08.2019 Magazin
Ünlü iş adamı Murat Dedeman yoğun bakımda
Ünlü iş adamı Murat Dedeman yoğun bakımda Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında geçen aylarda açık kalp ameliyatı olan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın (67) yoğun bakımda tedavi gördüğünü yazdı
16.07.2019 Ekonomi
74 gün sonra ilk ayrılık!
74 gün sonra ilk ayrılık! Burak Özçivit, 13 Nisan'da kucağına aldığı oğlu Karan'dan ilk kez ayrı kalacak. Mağaza açılışı için Bükreş'e gidecek olan yakışıklı oyuncu, daha sonra iki günlüğüne Kazakistan'a gidecek.
26.06.2019 Magazin
4,5 yıllık aşk bitti! Gecelere geri döndü
4,5 yıllık aşk bitti! Gecelere geri döndü Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin ile Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kızı Mina Nur Çebi, 4.5 yıllık ilişkilerini noktalama kararı aldı.
24.06.2019 Magazin
Cannes’a Türkiye damgası!
Cannes’a Türkiye damgası! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde 72. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen Türk Günü Resepsiyonu’na ulusal ve uluslararası sinema ve sanat camiasından konuklar katıldı.
18.05.2019 Kültür Sanat
Murat Akdilek gizlice evlendi!
Murat Akdilek gizlice evlendi! Kişi ve kurumlara 100 milyon lira borcu bulunan kaçak iş insanı Murat Akdilek'in gizlice evlendiği ortaya çıktı!
19.04.2019 Magazin
1 milyon dolara sahnelere geri dönecek
1 milyon dolara sahnelere geri dönecek Dört yıl aradan sonra tekrar sahneye çıkıp şarkı söyleyecek olan Özcan Deniz'in, bu konser için tam 1 milyon dolar alacağı iddia edildi
14.02.2019 Magazin
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer: Meleğimin emaneti...
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer: Meleğimin emaneti... Geçen yıl Dubai'de düzenlediği bekarlığa veda partisinden dönerken yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın kardeşi Can Başaran'ın önceki gün doğum günüydü.
13.02.2019 Magazin
Şirin Ediger evleniyor mu?
Şirin Ediger evleniyor mu? Günaydın yazarı Bülent Cankurt, 'Şirin Ediger evlenirse şaşırmayın' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...
13.02.2019 Magazin
Erdal Acar'a kötü haber!
Erdal Acar'a kötü haber! Erdal Acar'ın eşi ve kızı domuz gribine yakalandı...
17.01.2019 Magazin
Los Angeles'da gizli operasyon
Los Angeles'da gizli operasyon Meryem Uzerli, Los Angeles'ta bir ajansla anlaştı.
10.01.2019 Magazin
Defne Samyeli sahneye çıkmak için 80 bin lira istiyor
Defne Samyeli sahneye çıkmak için 80 bin lira istiyor Cem Yılmaz'la birlikteliği sonrası magazin gündeminden düşmeyen 46 yaşındaki Defne Samyeli, bu durumu büyük bir avantaja çevirdi
28.07.2018 Magazin
İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı
İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı İş adamı Metin Aşık'ın kızı Eda Aşık, Temmuz 2017'de dünya evine girdiği Özgür Özen'le evliliğini bitirirken, boşandığını sitem dolu bir paylaşımla ifşa etti.
26.07.2018 Magazin
Sosyetik güzel 47 yaşında hamile kaldı
Sosyetik güzel 47 yaşında hamile kaldı 47 yaşındaki sosyetik güzel Siren Ertan 6 haftalık hamile! Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan Siren Ertan, 28 Nisan'da iş adamı Ersin Kayalar ile evlenmişti.
26.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Cankurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent cankurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.