Buket

Buket

Son dakika buket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buket gelişmeleri de dahil olmak üzere 988 buket haberi bulunmuştur. Tüm buket haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini, ayrıca kazada yaralanan M.T.'nin de maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Duruşma, sanık avukatının sunduğu görüntülerin incelenmesi için ertelendi.
28.03.2024 Gündem
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi Yürüme güçlüğü çeken hayvanlar için boş varillerden tren yaptıran Buket Özgünlü, engelli hayvanları her gün trenle gezdiriyor. 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verilmesiyle ilgili de konuşan Özgünlü, "Eros için çok üzülüyorum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti Diyarbakır’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok yapay çiçekleri tercih etti.
14.02.2024 Ekonomi
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı Çanakkale'de masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in (24) yüzüne kezzap atıp kaçan Ramazan A. (41), Ezine ilçesinde yakalandı. Arıyel ile aralarında husumet bulunduğu öne sürülen şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.
27.12.2023 Gündem
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı! Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı, Wushu Kung Fu dalında Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Buket Kaya'nın (21) hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü Ramazan Öner'in ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, ifadesinde, "Aracı ben kullanıyordum, alkollü olduğum doğrudur. Kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dedi.
27.10.2023 Yaşam
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın (21), Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.
23.10.2023 Gündem
Kayseri'de otomobil TIR'a çarptı! Feci kaza
Kayseri'de otomobil TIR'a çarptı! Feci kaza Kayseri'de, otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
23.10.2023 Yaşam
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim'
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim' Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ayrıldığı Buket Y.'yi (49) evinin önünde 6 bıçak darbesi ile ağır yaralayan Murat Dursun P. (51), adliyeye sevk edildi.
23.05.2023 Yaşam
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim'
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim' Zonguldak'ta antrenörü bıçakla yaralayan Murat P., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Murat P., "Pişman değilim" dedi.
23.05.2023 Gündem
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Katilin silahı kendi sonu oldu! Dehşet saçıp intihar etti
Katilin silahı kendi sonu oldu! Dehşet saçıp intihar etti İstanbul'da 22 yaşındaki Buket Yorgancı, Aydın Altay (29) tarafından 23 Nisan'da Göktürk'teki bir evde silahla öldürüldü. Evini kiraya veren kişinin, genç kadının çıplak haldeki cesedini bulması üzerine harekete geçen Gayrettepe Cinayet Büro dedektifleri, Aydın Altay'ın izine önceki akşam Gaziosmanpaşa'da ulaştı. Polisten kaçamayacağını anlayan Aydın Altay, aynı silahla yaşamına son verdi.
26.04.2023 Gündem
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, 150 kiloya çıkınca 2015 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Yeniden sağlık sorunları yaşayan Aysev, şimdi de mide fıtığı ameliyatı geçirdi.
14.04.2023 Magazin
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde bir sivil kadın hareketi olarak tasarlanıp, toplumdaki iklim değişikliği ve sıfır atık konularındaki farkındalığı artırma hedefleriyle kurulan “Doğanın Anneleri” Gaziantep’te depremzedelerle bir araya gelecek. Bakan Murat Kurum, “Doğanın Anneleri Gaziantep Programı” etkinliğine katılan üyelerle iftar yemeğinde buluşacak.
29.03.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti Buket kimdir? Aslı Öbekçi kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Buket kimdir? Aslı Öbekçi kimdir, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Buket kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisine yeni katılan Aslı Öbekçi dizide Buket karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Peki Aslı Öbekçi kimdir? Aslı Öbekçi hangi dizilerde oynadı?
24.03.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 20. bölüm fragmanı: Nursema, Buket ile tanışıyor!
Kızılcık Şerbeti 20. bölüm fragmanı: Nursema, Buket ile tanışıyor! Kızılcık Şerbeti 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin son bölümünde Nursema'dan itiraf geldi. Camdan itildiğini söyleyen Nursema'yı Doğa hastaneden kaçırıp Alev'in evine getirdi. Öte yandan Nursema, babası Abdullah ile Alev'in aşkına şahit oldu.
20.03.2023 Televizyon
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok'
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok' Deprem sonrası afet bölgesinden başta komşu iller olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanına göç başladı. Vatandaşlar deprem riski taşıyan illerde ise; riskin düşük olduğu ilçeleri tercih ediyor. İl değiştirme imkanı olanlar 'güvenli' şehirlere yönelirken, bu süreçte İstanbul ilk kez dışa göç veriyor. Peki yaşanan iç göç kiralık daire fiyatlarını nasıl etkiledi? Önümüzdeki günlerde kiralarda düşüş eğilimi görülecek mi?
13.03.2023 Ekonomi
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi İzmir'in Karabağlar ilçesinde ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü ileri sürülen Buket Çelik'in (40) 'kasten yaralama sonucunda ölüme neden olmaktan' 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Savcı Çelik'in haksız tahrik indirimiyle 'kasten öldürme' suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı, mütalaasında ayrıca cinayete iştirak eden 3'üncü bir kişi şüphesi bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmasına kanaatine varıldığı da belirtti.
4.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin üzerinden 12 gün, afet bölgesinde kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Neslihan Kılıç'ın Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazından 258 saat sonra sağ olarak çıkarılmasının ardından üç mucize haberi de Hatay'dan geldi. 10 yaşındaki Osman 260. saatte, Mehmet Ali Şakiroğlu ve Mustafa Avcı ise 261. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da ise 278. saatte yeni bir mucize yaşandı ve 1 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
17.02.2023 Gündem
Töre ailesinden koruyucu aile başvurusu
Töre ailesinden koruyucu aile başvurusu Adana Demirsporlu futbolcu Gökhan Töre ve eşi Buket Töre koruyucu aile olabilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulundu.
13.02.2023 Adana DemirSpor
Fenomen Dilan Polat'a gelen dolarlı buket tepki çekti!
Fenomen Dilan Polat'a gelen dolarlı buket tepki çekti! Sosyal medya fenomenleri arasında son dönemde dikkat çeken Dilan Polat'ın şaşalı evi ve lüks yaşantısı gündemde. Temizlik yaptığı için kocasından dolarlarla dolu güller ve altın alan Dilan Polat'ın paylaşımı yine sosyal medyayı salladı. Fenomen yine dalga konusu oldu.
20.02.2023 Magazin
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Buket Çelik'in (40), ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Tanıklar, sanık Çelik'in söyleminin aksine, Hakkı Öz ile sevgili olduğunu belirtti. Tutulu sanık Çelik ise darp ve tırnak içindeki DNA'ların yer aldığı raporların dosyaya eklenmesini istedi. Duruşma savcısı ise, esas hakkındaki mütalaanın hazırlamak için süre talep etti.
14.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Buket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.