BTK Başkanı Sayan: "İfşa sitesi olarak bilinen 600 küsür site hakkında idari işlem yapıldı"
BTK Başkanı Sayan: "İfşa sitesi olarak bilinen 600 küsür site hakkında idari işlem yapıldı" 'İçerik Sağlayıcıları Genel Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, "Ülkeler arası antlaşma ve mutabakatların yetersizliği ya da farklı bakış açıları nedeniyle terör, zararlı içerikler, çocuk ve gençlerin akıl ve beden sağlıklarını tehdit eden oluşumların medyası haline gelen bir sanal dünya kabul edilemez" dedi. Sayan, şimdiye kadar ifşa sitesi olarak bilinen 600 küsur site hakkında idari işlem yapıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
BTK'dan WhatsApp açıklaması: Siber saldırı yaşanmış olabilir
BTK'dan WhatsApp açıklaması: Siber saldırı yaşanmış olabilir Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, WhatsApp uygulamasında dün gece global seviyede bir arıza olduğunu belirterek, "Sorunun nedenine ilişkin bir açıklama yapılmadı ancak yeni özelliklerin eklenmesiyle ilgili update sırasında bir sorun olmuş veya siber saldırı yaşanmış olabileceği iddiaları söz konusu." dedi.
29.09.2021 Gündem
WhatsApp kullananlar dikkat! Meğerse mesajlarımızı başkaları okuyormuş
WhatsApp kullananlar dikkat! Meğerse mesajlarımızı başkaları okuyormuş 1 milyarın üzerinde kullanıcısı bulunan dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta tespit edilen güvenlik açığı, BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan tarafından da dile getirildi. Sayan, anahtar yardımıyla uçtan uca şifrelemenin çözülebildiğini ifade etti.
15.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Tek tuşla engellenecek!
Tek tuşla engellenecek! Bıktıran mesajlara çareyi bulundu
8.05.2013 Bilim ve Teknoloji