Britney Spears

Britney Spears

Son dakika Britney Spears haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Britney Spears ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Britney Spears haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Britney Spears

haberleri sayfasında son dakika yaşanan britney spears gelişmeleri de dahil olmak üzere 451 britney spears haberi bulunmuştur. Tüm britney spears haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi!
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi! 37 yaşındaki Merve Boluğur uzun süredir oyunculuğu dışında daha çok paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. Ekranlardan uzak olan oyuncu, şortlu aynı pozunu paylaşınca kullanıcılar Britney Spears yorumları yaptı.
29.11.2023 Magazin
Britney Spears'ın kitabından kazanacağı para dudak uçuklattı!
Britney Spears'ın kitabından kazanacağı para dudak uçuklattı! ABD'li yıldız Britney Spears, 'anı kitabı en çok satan ünlü' olarak tarihe geçti. 41 yaşındaki şarkıcı, hayatını anlattığı 'The Woman in Me'den (İçimdeki Kadın) ne kadar para kazanacağı da belli oldu.
26.10.2023 Magazin
Keskin bıçaklarla dans şovu yaptı, polis kapısına dayandı!
Keskin bıçaklarla dans şovu yaptı, polis kapısına dayandı! Magazin gündemini sık sık meşgul eden Britney Spears, hayranlarının iyi dilekleriyle bile olsa üzerinde baskı kurduğunu söyleyerek Instagram hesabını kapattıktan bir gün sonra hesabını yeniden açan şarkıcı bu sefer de bıçaklarla yaptığı dansla gündeme geldi. Sonunda başına bir iş gelmesinden korkan birileri polisi aradı ve ünlü şarkıcının kapısında polisler belirdi.
29.09.2023 Magazin
Britney Spears sabıkalı genç adamla ilişki yaşıyor! Tuvaletleri temizleyip, çöpü dökmesi için işe almıştı
Britney Spears sabıkalı genç adamla ilişki yaşıyor! Tuvaletleri temizleyip, çöpü dökmesi için işe almıştı Magazin dünyası Britney Spears ile ilgili iddialarla çalkalanıyor. Ünlü şarkıcının tuvaletleri temizleyip çöpü dökmesi için işe aldığı sabıkalı genç adamla aşka yaşadığı iddia edildi.
17.09.2023 Magazin
Britney Spears altı erkekle boşanma partisi verdi!
Britney Spears altı erkekle boşanma partisi verdi! Britney Spears ile altı yıldır aşk yaşadığı ve 14 ay önce nikâh masasına oturduğu model ve oyuncu Sam Asghari ayrılık kararı aldı. 'Popun Prensesi' olarak anılan Spears, altı erkekle birlikte boşanma partisi verdi.
21.08.2023 Magazin
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu!
İhanet ve şiddet iddiaları gündeme gelmişti: Boşanma kararı alan Britney Spears konuştu! Boşanma kararı alan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears ve aktör Sam Asghari’nin evliliklerinin ‘fiziksel şiddet’ ve ‘ihanet’ sebebiyle bittiği iddia edildi.
21.08.2023 Magazin
Britney Spears - Sam Asghari çifti boşandı! Nedeni ortaya çıktı
Britney Spears - Sam Asghari çifti boşandı! Nedeni ortaya çıktı Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündeme gelmiş ve takipçilerini endişelendirmişti. Britney Spears ve Sam Asghari yaklaşık bir senelik evliliğin ardından yollarını ayırma kararı aldı. Düğün öncesi evlilik sözleşmesi yapan Spears'ın Hollywood'un en iyi avukatlarıyla çalıştığı öğrenildi.
17.08.2023 Magazin
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı!
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı! Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden pop şarkıcısı Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander’ın son zamanlarda yasalarla başı dertte. Yeni bir olayla gündeme gelen eski eş Jason Alexander tutuklandı.
3.08.2023 Magazin
'Akıl sağlığını kaybetti' deniyordu! Britney Spears kitap çıkarıyor
'Akıl sağlığını kaybetti' deniyordu! Britney Spears kitap çıkarıyor Tüm dünya onu 17 yaşında tanıdı. Kariyeri, özel hayatı, babasıyla ilişkisi hep magazin dünyasında konuşuldu. 13 yıl babasının vesayeti altında yaşayıp özgürlüğünü kazanan ünlü şarkıcı yine adından söz ettirmeyi başardı.
26.07.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Hande Doğandemir: Hayatımda kimse yok
Hande Doğandemir: Hayatımda kimse yok Tatilen dönen oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu da yanıtladı.
7.07.2023 Magazin
Britney Spears NBA yıldızının koruması tarafından darp edildi!
Britney Spears NBA yıldızının koruması tarafından darp edildi! Son dönemde verdiği çıplak pozlarla adından söz ettiren Britney Spears bu kez darp olayıyla gündeme geldi. İddialara göre ünlü şarkıcı NBA yıldızı Victor Wembanyama'ın koruması tarafından tokatlandı. İşte detaylar...
7.07.2023 Magazin
Britney Spears ve Sam Asghari evliliğinde kriz mi var?
Britney Spears ve Sam Asghari evliliğinde kriz mi var? Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, kendisinden 12 yaş küçük eşi Sam Asghari ile evliliğinde 'ciddi problemler' yaşadığı iddia edildi.
16.05.2023 Magazin
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi Britney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.
8.05.2023 Magazin
Fenton Bailey'den bomba açıklama: Britney Spears sandığınız gibi biri değil
Fenton Bailey'den bomba açıklama: Britney Spears sandığınız gibi biri değil Babasıyla yaşadığı vasilik davasıyla olay yaratan Britney Spears, aylar önce özgürlüğüne kavuşmuştu. Spears, son zamanlarda kafa karıştırıcı paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü şarkıcının belgeselini çeken yönetmen Fenton Bailey, Spears hakkında ilginç itiraflar yaptı.
9.04.2023 Magazin
Britney Spears'tan flaş karar! Yüzüğü çıkardı
Britney Spears'tan flaş karar! Yüzüğü çıkardı ABD’li şarkıcı Britney Spears, Porto Riko’da tatile çıktı. Spears’ın yanında ise kocası Sam Asghari yerine koruması vardı.
3.04.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Ünlü isim zor zamanlar geçiriyor: Sokakta çıplak dolaşırken bulunup hastaneye yatırıldı
Ünlü isim zor zamanlar geçiriyor: Sokakta çıplak dolaşırken bulunup hastaneye yatırıldı 1990’lı yıllarda ve 2000’lerin ilk yılarında oynadığı televizyon dizileri ve filmlerle şöhrete kavuşan bir dönemin çocuk yıldızı, oyuncu Amanda Bynes Nickelodeon servetin kurbanı oldu ve zor zamanlar geçiriyor. Genç oyuncu bir dönem Britney Spears’la aynı süreçten geçmişti.
21.03.2023 Magazin
Britney Spears milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor!
Britney Spears milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor! Britney Spears, spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile altı ay önce evlenmişti. Düğünden sonra satın aldıkları yeni malikanelerine taşınan çiftten ünlü şarkıcının; film odası, havuzu ve jakuzisi bulunan evini satmak istediği öğrenildi. Malikaneyi 'gizli' bir şekilde satışa çıkaran Spears'ın, neden taşınmak istediği de ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan malikanenin detayları...
24.01.2023 Magazin
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi!
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi! "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının sunucusu Öykü Serter, bacak dekolteli fotoğrafıyla olay yarattı. Bir takipçisi "Selülit mi o?" diye sorunca Serter'den yanıt gecikmedi.
1.01.2023 Magazin
Britney Spears'ın hayatı eşi tarafından mı kontrol ediliyor? Sam Asghari'den açıklama
Britney Spears'ın hayatı eşi tarafından mı kontrol ediliyor? Sam Asghari'den açıklama Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündeme gelmiş ve takipçilerini endişelendirmişti. Hayranları, pop yıldızının hayatının ve sosyal medyasının yaklaşık 6 ay önce dünyaevine girdiği eşi Sam Asghari tarafından kontrol edildiğini öne sürmüştü. Asghari, geçtiğimiz gün bu konu hakkındaki sessizliğini bozarak, söz konusu teorilerle ilgili açıklama yaptı.
31.12.2022 Magazin
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı!
Britney Spears 'Victoria' hastalığına yakalandı! Şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz yıl spor hocası Sam Asghari ile nişanlanmış, birkaç ay önce de ilk bebeklerini beklediklerini açıklamıştı. Daha sonra bebeklerini kaybettiklerini duyuran ikili, büyük bir acı yaşamıştı. Spears, son olarak sosyal medya paylaşımında 'Victoria' hastalığına yakalandığını duyurdu.
7.11.2022 Magazin
Britney Spears'tan hayranlarını üzen haber: Bir daha sahneye çıkmayacağım!
Britney Spears'tan hayranlarını üzen haber: Bir daha sahneye çıkmayacağım! Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Elton John (75) ile yaptığı düet ile müzik listelerine dönüş yapan pop müziğin ünlü ismi Britney Spears (40), kariyeri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Babasının vasiliği altında geçen 13 senenin ardından zor günler geçirdiğini söyleyen ünlü isim, bir daha sahneye çıkmayacağını duyurdu.
14.09.2022 Magazin
Britney Spears geri döndü! Sosyal medya yıkıldı
Britney Spears geri döndü! Sosyal medya yıkıldı ABD'li popçu Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmiş, ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın, milyonlarca dolar değerinde yeni bir malikane satın almıştı. Bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendiren Spears, sosyal medyaya geri döndü. Takipçilerini şaşkına çeviren şarkıcı, malikanesindeki havuzunu göstermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
24.06.2022 Magazin
55 saat evli kaldığı eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı
55 saat evli kaldığı eski eşi, ünlü şarkıcının düğününü bastı Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Britney Spears, sevgilisi Sam Asghari ile Los Angeles’te düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Düğününe, şarkıcının 2004’te 55 saat evli kaldığı Jason Alexander’ın evliliği engelleme girişimi damga vurdu. Spears'ın eski kocası, çıkardığı arbede sonrası gözaltına alındı.
10.06.2022 Ünlüler Dünyası

Benzer Haber Etiketleri

Britney Spears ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki britney spears haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.