British Airways'te 12 bin kişinin işten çıkarılması planlanıyor
British Airways'te 12 bin kişinin işten çıkarılması planlanıyor İngiliz havayolları British Airways bünyesinde çalışan 12 bin kişinin işten çıkarılmasını planlanıyor.
29.04.2020 Ekonomi
British Airways, tüm seferlerini iptal etti
British Airways, tüm seferlerini iptal etti British Airways, Heathrow ve Gatwick havaalanlarından tüm seferlerin iptal edildiğini açıkladı
27.05.2017 Dünya
BP ile CNPC Çin’de keşif ve üretim yapacak
BP ile CNPC Çin’de keşif ve üretim yapacak İngiliz enerji şirketi British Petroleum (BP), Çin Ulusal Petrol Şirketi CNPC ile Çin’in güneybatısında yeni bir sahada kaya gazı araştırması, geliştirilmesi ve üretimi için anlaşma imzaladı.
1.09.2016 Ekonomi
British Airways hostesleri mi? İngiltere'yi karıştıran video
British Airways hostesleri mi? İngiltere'yi karıştıran video YouTube'a yüklenen bir video, İngiliz havayolu şirketi British Airways'i karıştırdı. Bir otel banyosunda çekilen videoda, üzerinde British Airways üniforması olan iki kadın birbirlerini sabunla yıkarken görülüyor. İngiliz havayolu şirketi, kadınlardan birinin, diğerinin yardımıyla soyunduğu videoyla ilgili inceleme başlattı. Kadınların gerçekten British Airways hostesi olup olmadığı halen netlik kazanmazdı.
24.10.2014 Dünya