Bp

Bp

Son dakika BP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bp gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 bp haberi bulunmuştur. Tüm bp haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir'
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
22.06.2023 Ekonomi
Türk CEO'ya karartma! Dünyaca ünlü şirket belgeleri gizliyor
Türk CEO'ya karartma! Dünyaca ünlü şirket belgeleri gizliyor Bu yılın başında İngiliz mühendislik devi Rolls-Royce’un CEO’luk koltuğuna oturan Tufan Erginbilgiç’in, Türk vatandaşı olduğu için şirketin tüm işlerine erişimi olmadığı ortaya çıktı. Hürriyet’e konuşan bir şirket yetkilisi, Erginbilgiç’in ‘az sayıda’ dosyayı göremediğini teyit etti, bunun atama öncesi yönetim arasında konuşulduğunu söyledi.
17.06.2023 Dünya
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Muhtar kazara yeğenini öldürdü, cenazeye giden dayı da kazada öldü
Muhtar kazara yeğenini öldürdü, cenazeye giden dayı da kazada öldü Samsun'un Havza ilçesinde muhtar Mehmet Tural’ın evinde temizlediği tabancasının ateş alması sonucu ağır yaralanan Ayşe Nur Tural (20), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenaze katılmak üzere yola çıkan dayısı İsmail Turan ise sabaha karşı Amasya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dayı ve yeğeni bugün gözyaşları arasında birlikte toprağa verildi. Ayşe Nur Tural, kazandığı üniversiteyi okumak için Gümüşhane’ye gitmeye hazırlandığı öğrenildi.
19.09.2022 Gündem
Amasya'da hafif ticari araçla yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı
Amasya'da hafif ticari araçla yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 8 yaralı Amasya'da, yolcu otobüsüyle çarpışan hafif ticari araçtaki İsmail Tural ile Ömer Bıyık hayatlarını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
19.09.2022 Yaşam
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru
Abdülhamid Han gemisinin dikkat çeken hikayesi! Zincirleri kıran o sihirli soru Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Abdülhamid Han gemisinin hikayesini yazdı. Çekirge, yazıda 6 Nisan 2017 tarihindeki atılan önemli adımı ve Abdülhamid Han gemisinin bilinmeyen detaylarını anlattı.
14.08.2022 Gündem
Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Rolls-Royce'un CEO'su olan Tufan Erginbilgiç’in biyografisi…
Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Rolls-Royce'un CEO'su olan Tufan Erginbilgiç’in biyografisi… BP'de uzun yıllar üst düzey görevlerde bulunan Tufan Erginbilgiç Rolls-Royce'un CEO'su oldu. Erginbilgiç yeni görevine 1 Ocak 2023'te başlayacak. Peki, Rolls-Royce'un başına geçen Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
27.07.2022 Gündem
Bitcoin’de son durum ne? Kripto paralarda düşüş bitti mi? Bitcoin ne olur, yükselir mi?
Bitcoin’de son durum ne? Kripto paralarda düşüş bitti mi? Bitcoin ne olur, yükselir mi? Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş döneminin ardından hafta başı toparlanma çabaları yatırımcıları umutlandırmıştı. Belirsizlik sürerken, başta Bitcoin olmak üzere coinler ile ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Sıklıkla Bitcoin sıfıra gitme riski üzerine yorumlar yapılıyor. Ekonomistler, mevcut fiyatlamalar ile ilgili olarak risk iştahının toparlandığını belirterek yatırımcının “Kripto paralarda düşüş bitti mi?” sorusunu yanıtladı. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Kripto paralarda düşüş bitti mi? Bitcoin ne olur, yükselir mi? Bitcoin ne olacak? İşte detaylar…
24.06.2022 Ekonomi
Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Son dakika Bitcoin yorumları!
Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Son dakika Bitcoin yorumları! Geride bıraktığımız hafta sonunda düşüş kaydeden Bitcoin’de hafta başında itibaren yukarı yönlü fiyat harekeleri görüldü. Geçen haftadan bu yana inişli, çıkışlı grafik izleyen Bitcoin yeniden düşüş eğilimine girdi. Ekonomistler, yatırımcıların karları eridikçe Bitcoin satışına yöneldiğini belirterek, 20.500 dolar seviyesine dikkat edilmesi konusunda uyarıyor. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin düşecek mi? İşte uzmanların bitcoin yorumları!
22.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi?
Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Hafta başından beri kripto para borsalarında görülen hareketlilik yatırımcının takibinde. Geçtiğimiz aylarda hızlı düşüş trendine giren kripto paralar piyasalarda şok etkisi yaratmış, yatırımcılar büyük çöküş yaşamıştı. Son günlerde görülen yükseliş umutlandırsa da ekonomistler “Risk iştahıyla kripto paralar ve endekslerde yukarı tepki görebiliriz” yorumları yapıyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ne olur? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? İşte Bitcoin ile ilgili son dakika yorumları…
21.06.2022 Ekonomi
Fed faiz kararı Bitcoin’i nasıl etkiledi? Fen açıklamasının ardından Bitcoin’de son durum ne?
Fed faiz kararı Bitcoin’i nasıl etkiledi? Fen açıklamasının ardından Bitcoin’de son durum ne? Piyasaların beklediği FED faiz kararı açıklandı! Fed'den 28 yılın en sert faiz artışı geldi. ABD Merkez Bankası (Fed), Haziran toplantısında 75 baz puan ile beklentilerin üzerinde bir faiz artışına gitti. Fed yetkilileri, yıl sonuna kadar 175 baz puanlık faiz artışı sinyali de verdi. FED’in faiz kararı sonrasında Bitcoin’de son durum merak ediliyor. Peki, Fed faiz kararı Bitcoin’i nasıl etkiledi? Fen açıklamasının ardından Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar…
16.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında rekor! Ülkede ilk kez oluyor, yüzde 36 zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında rekor! Ülkede ilk kez oluyor, yüzde 36 zam geldi Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlarla birlikte benzin fiyatı 1.82 sterline, dizel akaryakıtın litresi ise 1.88’e yükselerek rekor seviyeye ulaştı. İngiltere'de yapılan zamla ortalama bir aile arabasının deposunu benzinle doldurmanın maliyeti ilk kez 100 sterlini aştı. Petrol fiyatları son 1 yıl içinde ise yüzde 36 arttı.
9.06.2022 Dünya
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti...
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti... Türkiye harekete geçti. Doğal gaz ve petrol hamlesi. TPAO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, "'Azerbaycan'da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz. Enerji güvenliğinin tesisi için iki ülkenin yapabileceği bir çok çalışma var. Bu çalışmalar planlı olarak devam ediyor" dedi.Bilgin, "Azerbaycan’da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz, daha çok projelerde müştereken çalışmak, faaliyet göstermek istiyoruz ve karşılıklı menfaatler ortaya çıkarmak istiyoruz. Hazar havzası yeni yatırımlarla büyüyecek ve bu yeni yatırımlar gerek Türkiye için, gerek dünya enerji sektörü için faydalar üretmeye devam edecek" diye konuştu.
1.06.2022 Ekonomi
Bitcoin neden düşüyor? Yurt dışı piyasalarda düşüşün nedeni ne? Korku endeksi nedir? Küresel piyasalarda son durum!
Bitcoin neden düşüyor? Yurt dışı piyasalarda düşüşün nedeni ne? Korku endeksi nedir? Küresel piyasalarda son durum! Kripto paralar ve S&P, ABD borsasının bugün açılmasından kısa bir süre sonra düşüşe geçti. Piyasadaki düşüşün ana nedeni yatırımcı tarafında merak ediliyor. Analistlere göre, FED’in faiz kararı düşüşte etkili oldu. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Yurt dışı piyasalarda düşüşün nedeni ne? Korku endeksi nedir? Küresel piyasalarda son durum!
6.05.2022 Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 65 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında çalıştırılmak üzerine 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 30 destek personeli, 5 teknisyen ve 20 büro personeli alınacak. Başvurular 9 Mayıs’ta başlıyor. Peki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Erciyes Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlana ilana göre, Erciyes Üniversitesi’ne büro personeli, destek personeli, sağlık personeli, laborant, sağlık teknikeri, tekniker, ve teknisyen kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
26.04.2022 Personel Alımı
FED’in faiz artışı Bitcoin’i etkiler mi?  Fed faiz kararı için beklentiler ne?
FED’in faiz artışı Bitcoin’i etkiler mi? Fed faiz kararı için beklentiler ne? FED’in mart ayı faiz kararı bekleniyor. Küresel piyasaların gözü kulağı FED’in faiz kararına çevrilirken, kararın Bitcoin’i nasıl etkileyeceği de merak ediliyor. Mart ayı içerisinde belirlenecek olan yılın ikinci Fed faiz kararı için beklentiler faiz artırımı olması yönünde. Peki, FED’in faiz artışı Bitcoin’i etkiler mi? Fed faiz kararı için beklentiler ne? İşte detaylar…
16.03.2022 Ekonomi
Ukraynalı eski futbolcu Yakovenko, Manisa'da cipiyle kaza yaptı
Ukraynalı eski futbolcu Yakovenko, Manisa'da cipiyle kaza yaptı Ukraynda işgalden kaçarak, babası ile birlikte Manisa'ya gelen Ukraynalı eski milli futbolcu Oleksandr Yakovenko'nun (34) kullandığı cip, aynı yöndeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobildeki aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
12.03.2022 Yaşam
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Microsoft, Rusya'da ürün ve servislerinin satışını durdurdu
Microsoft, Rusya'da ürün ve servislerinin satışını durdurdu Birçok büyük firmanın yaptırım uygulamasının ardından, Microsoft, Rusya'da ürün ve servislerinin satışını durduracağını açıkladı.
4.03.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Ülkenin pek çok noktasındaki çatışma ve bombardımanlar devam ederken Kremlin'den 'Rusya konuşmaya hazır, Moskova Ukraynalıları bekliyor' açıklaması geldi. Ukrayna lideri Zelenski dakikalar içinde bu çağrıya olumsuz yanıt verdi. Ancak ilerleyen saatlerde Rusya, Ukrayna heyetinin görüşmeler için yola çıktığını duyurdu. Putin ise NATO'nun agresif açıklamaları üzerine 'Rus Nükleer Caydırıcı Kuvvetleri'ne 'yüksek alarma' geçme emri verdi. Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitry Kuleba "Rus ordusu peş peşe mağlubiyet yaşadıktan sonra bize ön şartsız görüşme yapabileceklerini bildirdiler. Bu şimdiden Ukrayna için bir zaferdir." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.02.2022 Dünya
'Kur Korumalı Türk Lirası Mevduatı' kamu spotuyla tanıtıldı
'Kur Korumalı Türk Lirası Mevduatı' kamu spotuyla tanıtıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, İletişim Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından 'Korumalı Türk Lirası Mevduatıyla Sen Kazan ki Türkiye Kazansın' sloganıyla kamu spotu hazırlandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Kur Korumalı Türk Lirası mevduat ve katılım hesabı ile vatandaşlarımızın tasarrufları kazanca, yatırıma ve istihdama dönüşmeye devam ediyor" dedi.
30.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.