Bordo Bereliler

Bordo Bereliler

Son dakika bordo bereliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bordo bereliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bordo bereliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bordo Bereliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bordo bereliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 bordo bereliler haberi bulunmuştur. Tüm bordo bereliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
Dünyanın en tehlikeli, en korkutucu özel birlikleri ve özel kuvvetleri
Dünyanın en tehlikeli, en korkutucu özel birlikleri ve özel kuvvetleri Dünyanın en güçlü ülkelerinde bir çok ordunun titizlikle eğitim verdiği ve son teknoloji ile baştan aşağı donatılmış özel kuvvetleri vardır. Bu askerler bağımsız ve bazen de ülkenin geleceğini etkileyecek, büyük bir gizlilik içinde, çok önemli görevler icra ederler. Ülkemizin de bu bağlamda yetiştirdiği çok elit özel kuvvetleri mevcut.
10.06.2022 Dünya
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında
Pençe Kilit operasyonuyla stratejik gelişme! Kontrol altına alında Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda bordo bereliler ve özel eğitimli komandolar Zap'ta stratejik tepelerde kontrolü sağladı. Türkiye'ye doğru uzanan tüneller imha edilirken, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 30'a ulaştı.
21.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve isimleri (20 Nisan 2022)! Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl?
Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve isimleri (20 Nisan 2022)! Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl? Pençe operasyonu şehitleri ve isimleri Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlatmasının ardından gelen şehit  haberlerinin ardından merak ediliyor. Pençe operasyonunda şehit sayısı kaç oldu, pençe kilit operasyonunda yaralanan askerler nasıl? İşte Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve operasyonda son durum…
20.04.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri!
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu son dakika haberleri ve son durumu merak ediliyor. Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı ile yurt içinde Eren operasyonlarıyla köşeye sıkıştırılan PKK/YPG/PYD/KCK terör örgütü, şimdi Pençe Kilit Operasyonuyla kan kaybediyor. 'PENÇE' ile etkisiz hale getirilen terörist sayısı 850'yi buldu. Pençe operasyonu nerede yapılıyor, ne zaman başladı ve ne zaman bitecek? İşte Pençe operasyonu son dakika haberleri, şehitleri ve Pençe Kilit Harekatıyla ilgili merak edilen diğer detaylar….
19.04.2022 Gündem
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Türkiye terör kamplarını yerle bir etti! 'Tamamı ele geçirildi'
Türkiye terör kamplarını yerle bir etti! 'Tamamı ele geçirildi' TSK, önceki gece Irak’ın kuzeyindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Hava harekâtıyla başlayan operasyona komandolar ve Bordo Bereliler de katıldı. Milli Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte sabaha kadar operasyonu takip etti. 19 teröristin öldürüldüğü operasyonda arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü açıklandı.
19.04.2022 Gündem
Hatıra diye paylaştı kabusu oldu! Hayatı filmdeki terörist rolüyle karardı...
Hatıra diye paylaştı kabusu oldu! Hayatı filmdeki terörist rolüyle karardı... "Terörist" rolünde figüranlık yaptığı film setinde hatıra fotoğrafı paylaştı hayatı karardı. Erzurumlu kurye emekçisi Vedat Gümüşgöz, 5 yıl önce "terörist" rolünde figüranlık yaptığı film setinde hatıra fotoğrafı çekti. Yıllar sonra o fotoğrafı internette paylaşan Gümüşgöz'ün hayatı kabusa döndü. Terörist damgası yiyen 26 yaşındaki genç adam hem işinden oldu, hem de parmakla gösterilen birine dönüştü. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Gümüşgöz, yaşadıklarını anlattı: "Hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir yerde iş bulamaz oldum."
3.01.2022 Yaşam
Kuzey Irak'ta operasyon! Bordo bereliler etraflarını çevirdi
Kuzey Irak'ta operasyon! Bordo bereliler etraflarını çevirdi Kuzey Irak’ta devam eden operasyonlarda, Avaşin bölgesine çevirme harekâtı yapan Mehmetçik, İkiyakalar’ın güneyinde kalan teröristleri kıskaca aldı. Harekât boyunca etkisiz hale getirilen terörist sayısı 70’e ulaştı. Pençe-Yıldırım operasyonun sürdüğü Avaşin-Basyan bölgesi, İkiyakalar ve Dağlıca’nın karşısında yer alıyor.
7.05.2021 Gündem
Kuzey Irak'ta komandolar PKK’nın yollarını kesti
Kuzey Irak'ta komandolar PKK’nın yollarını kesti Son dakika haberine göre; Mehmetçik, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Avaşin ve Zap’ta ilerleyişini sürdürüyor. Terör örgütünün kampları arasında kullandığı ikmal yollarını kesen komandolar stratejik tepelere konuşlandı.
29.04.2021 Gündem
Uzmanlar TSK'nın Kuzey Irak'taki kritik operasyonunu değerlendirdi! 'Mehmetçik ok gibi ciğerlerine saplanıyor'
Uzmanlar TSK'nın Kuzey Irak'taki kritik operasyonunu değerlendirdi! 'Mehmetçik ok gibi ciğerlerine saplanıyor' Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK'ya karşı Kuzey Irak'ta başlattığı operasyonu terör ve güvenlik uzmanı Dr. Eray Güçlüer canlı yayında değerlendirdi. Güçlüer, "Hem Metina bölgesi hem de çevresinde bulunan Avaşin Basyan ve Zap bölgelerinde PKK'nın varlığının sözde askeri kamplarının bulunduğu biliniyor. Bölgedeki PKK varlığına karşın sona erdirmek adına harekat başlattığının altını çizelim" dedi. Terör uzmanı Abdullah Ağar ise Mehmetçik Zap, Metina, Avaşin Basyan ve Gara’da ok gibi ciğerlerine saplanıyor. Tüm bölgelerde hava akınları, helikopter ve topçu taarruzları ve bazı bölgelerde hava hucüm harekatları var" mesajını paylaştı.
24.04.2021 Gündem
‘Nokta’ operasyonlar artacak! Görüldüğü anda...
‘Nokta’ operasyonlar artacak! Görüldüğü anda... Son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) sınırdan 35 kilometre içerdeki Gara bölgesine operasyon gerçekleştirmesi, nokta operasyonların da artacağını gösterdi.
16.02.2021 Gündem
TSK harekete geçti! Bordo bereliler ve komandolar bölgeye gidiyor
TSK harekete geçti! Bordo bereliler ve komandolar bölgeye gidiyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusunu terör örgütlerinden temizlemek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda Tel Abyad ve Resulayn’da kontrolün sağlanmasının ardından, bordo bereliler ve komandolar Münbiç’e takviye güç olarak ilerlemeye başladı. Gece saatlerinden itibaren hazırlıklara başlayan TSK birlikleri, Cerablus’un meskun mahallinden ileriye doğru harekete geçti. Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirleri de TSK birliklerinin bu sabah itibariyle Münbiç'e doğru intikaline katıldı, gelişmeleri anbean takip etti.
14.10.2019 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de ilk hedef 120 km'lik hat...
Dünyanın gözü Türkiye'de ilk hedef 120 km'lik hat... ABD’nin çekilmeye başlamasıyla gözler Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yapacağı harekâta çevrildi. TSK’nın ilk hamleyi Tel Abyad ile Resulayn arasında, sınıra paralel 120 km’lik hatta yapması bekleniyor. Hazırlıklar tamam, asker emir bekliyor...
8.10.2019 Gündem
Bordo bereliler yeminlerini etti!
Bordo bereliler yeminlerini etti! Dünyanın en saygın ve zorlu kursları arasındaki Özel Kuvvetler İhtisas Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Korgeneral Metin Gürak'ın katıldığı törenle bordo berelerini taktı.
21.06.2019 Gündem
Bakan Akar'dan çatı davasındaki kararlara ilişkin açıklama
Bakan Akar'dan çatı davasındaki kararlara ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin "çatı" davada verilen cezalara ilişkin, "Bu hainler, alçaklar Türk adaleti karşısında layık oldukları cezayı buldular." dedi.
21.06.2019 Gündem
Bordo Bereliler girdi! Böyle teslim oldular
Bordo Bereliler girdi! Böyle teslim oldular Türk Özel Kuvvetleri’ne (Bordo Berililer) bağlı birlikler ile onlara destek veren Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri dün sabaha karşı Zeytin Dalı Harekatı ile PYD/YPG’den temizlenen Afrin’de operasyon başlattı. TSK'nın Afrin'de YPG'ye başlattığı operasyon sonrasında çökertilen suç çeteleri bir bir ÖSO'ya teslim oluyor.
19.11.2018 Haber
Bordo Bereliler girdi! Böyle teslim oldular
Bordo Bereliler girdi! Böyle teslim oldular Türk Özel Kuvvetleri’ne (Bordo Berililer) bağlı birlikler ile onlara destek veren Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri dün sabaha karşı Zeytin Dalı Harekatı ile PYD/YPG’den temizlenen Afrin’de operasyon başlattı. TSK'nın Afrin'de YPG'ye başlattığı operasyon sonrasında çökertilen suç çeteleri bir bir ÖSO'ya teslim oluyor.
19.11.2018 Gündem
Savaşçı dizisinin yeni sezonundan ilk kareler geldi!
Savaşçı dizisinin yeni sezonundan ilk kareler geldi! Savaşçı dizisi, üçüncü sezonuyla yakında FOX'ta başlayacak
25.09.2018 Televizyon
Teslimat için gün sayıyor
Teslimat için gün sayıyor TEKNOFEST’in son gününde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ilk milli hava aracı Hürkuş’un teslimatlarının başlayacağı müjdesi geldi. İlk Hürkuş kasım ayında teslim edilecek. Toplam 15 eğitim uçağının teslimatı 2019’un 6’ncı ayına kadar tamamlanacak
23.09.2018 Gündem
Bordo Bereliler Bedirhan bebeği unutmadı
Bordo Bereliler Bedirhan bebeği unutmadı Hakkari Yüksekova'da düzenlenen kalleş saldırıda annesiyle birlikte şehit olan 11 aylık Bedirhan bebeği Bordo Bereliler unutmadı. Instagram üzerinden paylaşılan video tüyleri diken diken etti.
4.08.2018 Haber
Bordo Bereliler Bedirhan bebeği unutmadı
Bordo Bereliler Bedirhan bebeği unutmadı Hakkari Yüksekova'da düzenlenen kalleş saldırıda annesiyle birlikte şehit olan 11 aylık Bedirhan bebeği Bordo Bereliler unutmadı. Instagram üzerinden paylaşılan video tüyleri diken diken etti.
4.08.2018 Gündem
Bordo berelilerin paraşüt eğitiminden özel görüntüler
Bordo berelilerin paraşüt eğitiminden özel görüntüler Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli, rutin eğitimleri kapsamında Sivrihisar'da paraşüt atlayışları gerçekleştirdi. Tam teçhizatlı yapılan paraşüt atlayışları sadece gündüz değil gece de devam etti.
25.07.2018 Gündem
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı
'Türkiye adım bile atamaz' demişlerdi orası alındı K. Irak operasyonu 100 günü geride bıraktı. PKK’nın ‘Türkiye adım bile atamaz’ dediği Boti Tepe alındı, terörist sızmalar önlendi. Teröristler Kandil’e hapsoldu.
23.06.2018 Gündem
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı
SON DAKİKA: Afrin'den daha büyük olacak! Karayılan ve Bayık kaçtı TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Kuzey Irak’ta Hakurk bölgesine yönelik operasyonları devam ederken, terör örgütü PKK’nın ana karargâhı konumundaki Kandil Dağı’nın, yoğun hava taarruzlarının hedefi olabileceği bildirildi. Ayrıca son dakika bilgisine göre; TSK’nın yoğun hareketliliği nedeniyle, Cemil Bayık ve Murat Karayılan gibi terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinin bulundukları yerleri terk ettiklerine dair iddialar da yoğunlaşmaya başladı.
6.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bordo Bereliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bordo bereliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.