Boğaziçi Köprüsü

Boğaziçi Köprüsü

Son dakika Boğaziçi Köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boğaziçi Köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boğaziçi Köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğaziçi Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğaziçi köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.126 boğaziçi köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm boğaziçi köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyetin 100'üncü yılı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 50 yaşında
Cumhuriyetin 100'üncü yılı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 50 yaşında Asya ile Avrupa kıtaları arasında tarihte ilk kesintisiz karayolu akışını sağlayan ülkemizin ilk köprüsü Boğaziçi Köprüsü, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında 50’inci hizmet yılını kutluyor.
29.10.2023 Gündem
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programında önemli açıklamalarda bulundu. Milletimizin 15 Temmuz'da destan yazdığını ve darbe girişimini akamete uğrattığını söyleyen Erdoğan "Farklı dönemlerde farklı kisveler altında sahnelenen sinsi oyun 15 Temmuz gecesi milletimizin iman dolu göğsüne çarparak yerle yeksan oldu" ifadelerini kullandı.
15.07.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: O yollar, köprüler, tamamını kamulaştıracağım
Kılıçdaroğlu: O yollar, köprüler, tamamını kamulaştıracağım  Düzce’de kamyoncuların sorunlarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Size söz veriyorum. Köprüler, yollardaki büyük paraları düzelteceğiz. O yollar, köprüler kamu özel iş birliği yap-işlet-devret, tamamını kamulaştıracağım" dedi.
25.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: O yollar, köprüler, tamamını kamulaştıracağım
Kılıçdaroğlu: O yollar, köprüler, tamamını kamulaştıracağım Düzce’de kamyoncuların sorunlarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Size söz veriyorum. Köprüler, yollardaki büyük paraları düzelteceğiz. O yollar, köprüler kamu özel iş birliği yap-işlet-devret, tamamını kamulaştıracağım" dedi.
25.05.2022 Siyaset
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu İstanbul Maratonu ne zaman? İstanbul Valiliği, 7 Kasım Pazar günü düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar…
6.11.2021 Gündem
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek? İstanbul'da seferlere başlayan deniz taksi ile köprü trafiğine girmeden deniz üzerinden yolculuk edebilecek. Haliç Tersanesi'nde üretilen deniz taksilerin seferlere başlamasıyla deniz taksi fiyatları ve inme binme yerleri sorgulanmaya başlandı. İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
25.09.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak Darbe girişiminde İstanbul’da 5’i polis, 3’ü asker 97, Ankara’da 55’i polis 3’ü asker 149, Marmaris’te ise iki polis olmak üzere 248 kişi darbeciler tarafından şehit edildi. Şehitlik mertebesine ulaşanlar arasında her yaştan her meslekten insan var.
15.07.2021 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Köprü neden kapatıldı?
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Köprü neden kapatıldı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'na iki yönlü geliş gidişler yapılamıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kullanmak isteyen vatandaşlar da 'Köprü neden kapatıldı?' sorusunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...
11.11.2020 Gündem
Nejat İşler’e ihbar üzerine soruşturma açıldı
Nejat İşler’e ihbar üzerine soruşturma açıldı Ünlü oyuncu Nejat İşler hakkında 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili attığı bir tweet nedeniyle “suçu ve suçluyu övme” suçundan soruşturma başlatıldı.
17.10.2020 Gündem
15 yıllık sır! FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı!
15 yıllık sır! FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı! Boğaziçi Köprüsü’nde 15 yıl önce meydana gelen kazada yola savrulan Yeliz Telli (25) hayatını kaybetti. Otomobildekilerden biri de o dönem başkomiser olan Ebubekir Temur’du. Yeliz’in ailesi olayın cinayet olduğunu iddia etti. Çelişkili ifadeler ve şüpheli davranışlar gerçeğin üstünün örtüldüğünü işaret ediyordu ancak olay bir türlü aydınlatılamadı. O başkomiserin yıllar sonra FETÖ üyesi olduğu ortaya çıktı.
5.10.2020 Yaşam
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü…
Metin Oktay kaç yaşında, neden öldü? Metin Oktay kimdir, ölümü… Galatasaray'ın efsane futbolcularından Metin Oktay, 29. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray'ın efsanelerinden 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında yapılan anma törenine Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı yöneticiler ve Metin Oktay'ın ailesi katılım gösterdi. Metin Oktay neden öldü? Metin Oktay kaç yaşında öldü? Metin Oktay kimdir? İşte detaylar…
13.09.2020 Gündem
Yavuz Çetin kimdir? Yavuz Çetin neden öldü? Yavuz Çetin ölümü…
Yavuz Çetin kimdir? Yavuz Çetin neden öldü? Yavuz Çetin ölümü… Türkiye’nin en önemli gitar virtüözlerinden Yavuz Çetin’in ölümü üzerinden 19 yıl geçti. Twitter’da Türkiye’nin gündemi arasına girince, hakkında merak edilenler de arttı. Yavuz Çetin kimdir? Yavuz Çetin neden öldü? Yavuz Çetin ölümü…
15.08.2020 Gündem
15 Temmuz Gazisi Çetin: Cenabı Allah bu ülkeye bir daha yaşatmasın
15 Temmuz Gazisi Çetin: Cenabı Allah bu ülkeye bir daha yaşatmasın Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerlerin açtığı ateşle yaralanarak gazi olan Hilmi Çetin (45), o gece yaşadıklarını anlattı. Çetin, "Cenabı Allah inşallah bu ülkeye bir daha böylesi bir geceyi yaşatmasın" dedi.
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev Türk bayrakları asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev Türk bayrakları asıldı 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıldönümü nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bir Türk bayrağı asıldı.
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama: FETÖ'nün siyasi ayağı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama: FETÖ'nün siyasi ayağı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'deki Libya zirvesi sonrası gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'nin FETÖ iddialarıyla ilgili konuşarak, ": İddia sahibi kim? CHP... Sen iddia sahibi olduğuna göre bir defa bu iddianı ispatlamakla mükellefsin. İspatla bunu. Parlamentonun içinde veya herhangi siyasi partide, AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı var? Hadi ispatla. Eğer ispatlayamıyorsan demek ki bunlar sende... Ya CHP içinde var, ya İP’te var, ya HDP’de var. Çıkar o zaman sen bunları, ispat et." dedi.
20.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanı-Gayrettepe arası 35 dakika olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanı-Gayrettepe arası 35 dakika olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının, Türkiye'nin "ilk hızlı metrosu" unvanını kazanacağını belirterek, "Bu hatla Havalimanı-Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak." dedi. Erdoğan marmaray ile ilgili de konuştu ve "Rakamı az önce aldım 500 milyon kişi kullandı" dedi.
18.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürü'nden 15 Temmuz açıklaması: Oradaki hiçbir asker masum değil!
İstanbul Emniyet Müdürü'nden 15 Temmuz açıklaması: Oradaki hiçbir asker masum değil! İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Köprü için çok net söylüyorum. Mahkeme kararına saygımız ayrı bir şey ama benim şahit olduğum, gözlerimle gördüğüm, oradaki (köprüdeki) hiçbir asker masum değil." dedi.
30.10.2019 Gündem
İşte Adil Öksüz'ün saklandığı ev!
İşte Adil Öksüz'ün saklandığı ev! 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 1 numarası kaçak Adil Öksüz’ün firar ettiği ilk günlerde evinde saklayan FETÖ imamı itirafçı oldu: Öksüz’ü, örgüt imamı getirdi. Üsküdar’daki evimde 8 gün kaldı.
26.10.2019 Gündem
Emniyet müdürlerinin görev yeri değişti! İstanbul Emniyeti'nde yeni görevlendirmeler
Emniyet müdürlerinin görev yeri değişti! İstanbul Emniyeti'nde yeni görevlendirmeler İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yeni görevlendirmeler yapıldı. Bazı Şube Müdürlüklerine ise yeni isimler atandı.
21.10.2019 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan 15 Temmuz gecesini anlattı
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan 15 Temmuz gecesini anlattı 15 Temmuz'da darbeciler polislerin silahlarına el koymuş,Boğaz Köprüsü'nü tek yönlü trafiğe kapatmıştı. 15 Temmuz darbe girişimi Boğaziçi Köprüsü'nde başlayıp orada sonlanmıştı.O gece darbeye direnenlerden biri de İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’dı. 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde Çalışkan,o gecenin bilinmeyenlerini anlattı.
15.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boğaziçi Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğaziçi köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.