Bakan Pakdemirli, Türkiye'nin gıdada ulusal yol haritasını açıkladı
Bakan Pakdemirli, Türkiye'nin gıdada ulusal yol haritasını açıkladı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda sistemlerinin iyileştirilmesi için kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarından üreticilere kadar paydaşların görüşleri ile hazırladıkları ulusal yol haritasının öncelikli 10 hedefi ve ortaya koyacakları eylemleri açıkladı.
30.11.2021 Ekonomi
İklim değişikliği ve biyoçeşitlilik kaybının önlenmesi için çağrı
İklim değişikliği ve biyoçeşitlilik kaybının önlenmesi için çağrı Uluslararası 50 iklim ve biyoçeşitlilik uzmanı, insani geçim kaynakları, gıda güvenliği ve halk sağlığını tehdit eden iklim değişikliği ve biyoçeşitlilik kaybının ortak mücadele ve aksiyonlarla önlenmesi için çağrıda bulundu.
11.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Bu görüntü tedirgin etti!
Bu görüntü tedirgin etti! İstanbul'da Küçükçekmece Gölü'nde toplu balık ölümleri yaşandı. Kıyıya vuran balıkların büyük bir kısmı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kıyı şeridinden toplandı. Gölde çevresinde araştırma yapan Prof. Dr. Meriç Albay, “Hem su kalitesi ve hem de etraftaki biyoçeşitlilik bakımından göl bitmiş durumda" dedi.
13.06.2019 Gündem