Bakan Pakdemirli

Bakan Pakdemirli

Son dakika Bakan Pakdemirli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Pakdemirli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Pakdemirli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Pakdemirli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan pakdemirli gelişmeleri de dahil olmak üzere 687 bakan pakdemirli haberi bulunmuştur. Tüm bakan pakdemirli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek?
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek? Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2022 buzağı destek ödemeleri için yapılan aramalar yoğunlaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılıkla uğraşanlara verilen buzağı desteği ödemeleri .C kimlik noya göre yapılıyor.
15.04.2022 Çalışan Hakları
Yangın işçisi alımı şartları nelerdir, OGM 5 bin yangın işçisi alımı 2022 başvuruları ne zaman, nasıl yapılacak?
Yangın işçisi alımı şartları nelerdir, OGM 5 bin yangın işçisi alımı 2022 başvuruları ne zaman, nasıl yapılacak? OGM 5 bin yangın işçisi alımı yapacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, 5 bin yangın işçisi alınacağını duyurdu. Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları ile işçi istihdamı sağlayacak olan Bakanlık yangın işçi çalışma sürelerinin de 4 ay uzatıldığını bildirdi. Peki, Yangın işçisi alımı şartları nelerdir, OGM 5 bin yangın işçisi alımı 2022 başvuruları ne zaman, nasıl yapılacak?
2.03.2022 Personel Alımı
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “546 milyon 987 bin 561 liralık tarımsal destek ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.02.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli koronavirüse yakalandı!
Bakan Pakdemirli koronavirüse yakalandı!  Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, bugün yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.
21.02.2022 Gündem
Ev satışları, abonelikler, taksit ödemelerinde yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, sınırlama geliyor...
Ev satışları, abonelikler, taksit ödemelerinde yeni dönem! Bakanlık harekete geçti, sınırlama geliyor... Ev satışları, abonelikler, taksit ödemeleri ile ilgili flaş karar! Düzenleme geliyor, artık değişecek. Taahhütler sınırlandırılıyor, 24 ay abonelik dönemi ortadan kalkıyor. Ticaret Bakanlığı vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine tüketici koruma kanunda değişikliğe gidecek. Gayrimenkul satışları, abonelikler, taksit ödemelerine ilişkin tüketici lehine düzenlemeler yapılacak.
18.02.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli’den zincir marketlere KDV’ye ek yüzde 7 indirim çağrısı
Bakan Pakdemirli’den zincir marketlere KDV’ye ek yüzde 7 indirim çağrısı Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, zincir marketler yüzde 7’lik KDV indiriminin ardından kampanyaya 7 indirimle daha katkı sağlamaları yönünde çağrı yaptı.
18.02.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “177 milyon 266 bin 298 liralık tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.02.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Belediyemizin tarıma ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder
Bakan Pakdemirli: Belediyemizin tarıma ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder İzmir'de gerçekleştirilen 17. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarıma büyük kaynak ayırdıklarını ifade ederek, belediyelere de "Belediyemizin de ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder. Ancak burada yapılan işlerin ayak izlerinin daha belirgin olmasını arzu ediyoruz. Biz yapılan işlerde alkışlamasını biliriz" mesajı gönderdi.
2.02.2022 Gündem
Bakan Pakdemirli: Üreten kesimin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok
Bakan Pakdemirli: Üreten kesimin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2021 yılında tarımsal dış ticaret fazlasının geçen yıla göre yüzde 31 artışla 7 milyar 200 milyon dolara yükseldiğini belirterek, “Türkiye’de üreten kesimin moralini bozmaya hakkımız yok. Türkiye’de bizim tek bir şeye ihtiyacımız var. Bizim çiftçimizin sırtı sıvazlansın, bu konuda iyi olduğuna dair moral verilsin, beklemediğiniz her şeyi yapar” dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Biden, Beyaz Saray’da Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi!
Biden, Beyaz Saray’da Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi! ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Biden, Katar'ı ABD'nin NATO dışı önemli bir müttefiki olarak belirlemeyi planladığını açıkladı.
31.01.2022 Dünya
Tunceli'de kamuda çalışan hamile ve engelli personele idari izin!
Tunceli'de kamuda çalışan hamile ve engelli personele idari izin! Tunceli’de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde kamuda çalışan hamile ve engelli personel yarın idari izinli sayılacak.
31.01.2022 Gündem
78 yaşındaki kadının feci ölümü! Yanarak can verdi!
78 yaşındaki kadının feci ölümü! Yanarak can verdi! Ardahan'ın Göle ilçesinde 3 çocuk annesi Fatma Sarıkaya (78) tandırda ekmek pişirirken alevlerin elbisesine sıçraması sonucu yanarak hayatını kaybetti.
31.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Pakdemirli detayları açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Bakan Pakdemirli detayları açıkladı! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 2022 yılında 25,8 milyar TL olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesi 3,2 milyar TL ek bütçe ile 29 milyar TL’ye çıkarılmıştır” dedi.
31.01.2022 Ekonomi
Pakdemirli: Yıllık 140 bin avroya kadar hibe ödemesi yapılacak
Pakdemirli: Yıllık 140 bin avroya kadar hibe ödemesi yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Yerel Kalkınma Stratejilerinin Uygulanması- LEADER Yaklaşımı tedbirinden IPARD-2 Programı 12’nci Proje çağrısına da çıkıyoruz. Toplam hibe bütçesi 135 milyon lira olan çağrı kapsamında desteklenmek üzere seçilecek yerel eylem gruplarına yüzde 100 hibe desteği sağlanacaktır. Bu çerçevede yerel kalkınma stratejileri uygun bulunan her bir yerel eylem grubu derneğine yıllık 100 ila 140 bin avroya kadar hibe ödemesi yapılacaktır” dedi.
29.01.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli 'açık açık söylüyorum' diyerek duyurdu! 'Zam yapanlara büyük ceza kesilecek'
Bakan Pakdemirli 'açık açık söylüyorum' diyerek duyurdu! 'Zam yapanlara büyük ceza kesilecek' Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aldıkları şikayetler üzerine harekete geçerek tarımsal alanda hibe ile makine alan çiftçinin aldığı ürünlere zam yapanlara büyük cezalar kesileceğini belirterek, “Bununla ilgili ben açık açık söylüyorum, Tarım ve Orman Bakanlığı’nı arayın, özellikle özel kalemi arayın. Kimsenin benim üreticimin payından, hibesinden çalmaya hakkı yoktur” dedi.
28.01.2022 Ekonomi
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira...
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira... Hibe veriliyor, bakan iki müjdeyi birden paylaştı. Tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanından üretim yapan herkesi ilgilendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenlere güzel haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kırsal kalkınmaya destek sağlayacak iki yeni müjdeyi daha paylaştı. Bakan Pakdemirli, 4 ilde pilot olarak uygulanan ‘Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin 2022-2024 yılları arasında ülke geneline yayılacağını ve IPARD 11’inci Proje Çağrısına çıkıldığını ve çağrı kapsamında toplam 572 milyon TL hibe vereceklerini duyurdu.
14.01.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli müjdeyi resmen duyurdu! Artık ücret alınmayacak...
Bakan Pakdemirli müjdeyi resmen duyurdu! Artık ücret alınmayacak... Manisa ziyareti kapsamında Kula ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayvan sağlığının insan sağlığı kadar önemli olduğunun altını çizerek, "Sığır brusella, koyun, keçi brusella, şarbon ve veba aşılarının aşı bedelini bundan sonra inşallah almayacağız. Ayrıca tüberkülin testinin bedeli de yetiştiricilerimizden alınmayacak. Bu aşıların sadece uygulama ücretleri alınacak. Aşı bedellerinin alınmaması ile birlikte aşılama oranlarının artacağına inanıyoruz. Hastalıktan gelen verim kayıplarının böylelikle önleneceğini düşünüyoruz" dedi.
13.01.2022 Ekonomi
Son dakika hibe açıklaması! Başvuru süreci başladı
Son dakika hibe açıklaması! Başvuru süreci başladı Hibe destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuruda bulunmak isteyenler için süreç başladı Bakan Pakdemirlii güzel haberi duyurdu. Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları alınmaya başladı.
12.01.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli, 27 maddelik 'İklim Değişikliği ve Tarım' raporunu açıkladı
Bakan Pakdemirli, 27 maddelik 'İklim Değişikliği ve Tarım' raporunu açıkladı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülke genelinde yapılan 'İklim değişikliği ve Tarım' konulu çalıştayların sonuçlarının toplandığı 27 maddelik 'İklim Değişikliği ve Tarım Değerlendirme Raporu'nu açıklayarak "Tarım ve mera alanları için, kuraklık erken uyarı sistemleri kurulacaktır" dedi.
11.01.2022 Gündem
Bakan Pakdemirli: Seralarda üretim arttığında fiyatlardaki dalgalanma azalacak
Bakan Pakdemirli: Seralarda üretim arttığında fiyatlardaki dalgalanma azalacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’de seracılığın her geçen gün arttığını belirtip, “Seralarda üretim ve süreklilik arttığı sürece fiyatlardaki dalgalanmaların da çok daha azalacağını birlikte müşahede ediyor olacağız” dedi.
7.01.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor!  Flaş destek kararı
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son dakika destek açıklamasında bulundu. Bakan Pakdemirli, "613 milyon 645 bin 392 tl'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı" dedi.
31.12.2021 Ekonomi
Paralar bugün hesaplarda! Ve başladı, 10 ödeme birden yapılıyor...
Paralar bugün hesaplarda! Ve başladı, 10 ödeme birden yapılıyor... Ödemeler bugün yapılmaya başlandı. Paralar hesaplara yatırılıyor. Bakan duyurdu. Destek ödemelerine ilişkin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 10 tarımsal destek kaleminde yaklaşık 244 milyon liralık destek ödemesi bugün hesaplara aktarılıyor. Bugün hangi ödemeler yapılıyor? İşte Bakan Pakdemirli'nin yaptığı son dakika açıklaması...
24.12.2021 Ekonomi
Pakdemirli: Efes Antik Kenti'ne 2022 bitmeden teknelerle ulaşımda gayretimiz olacak
Pakdemirli: Efes Antik Kenti'ne 2022 bitmeden teknelerle ulaşımda gayretimiz olacak İzmir'deki Efes Antik Kenti'ni denizle buluşturacak 'Antik Kent Kanal Projesi' alanında inceleme yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2022 yılı bitmeden Efes Antik Kenti'ne teknelerin ulaşımı konusunda gayretimiz olacak" dedi.
23.12.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli: Veteriner hekimlerimizin pandemide üstlendiği rol hayati önemde
Bakan Pakdemirli: Veteriner hekimlerimizin pandemide üstlendiği rol hayati önemde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Covid-19 pandemisinde veteriner hekimlerin büyük görevler üstlendiğini belirterek, "Virüsün izolasyonu, PCR testleri, aşı ve anti serum üretimi, mekan ve atık sularda virüs taramalarında oldukça başarılı çalışmalar yürütüldü. Veteriner hekimlerimizin üstlendiği rol hayati öneme sahip" dedi.
23.12.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli: 50 milyon TL’lik hibe ödemesi gerçekleştirdik!
Bakan Pakdemirli: 50 milyon TL’lik hibe ödemesi gerçekleştirdik! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “ Az zamanda çok iş yaptık diyerek 21 Aralık 2021 tarihinde 1 milyon 368 bin 749 fidan dikimi ve 50 milyon TL’lik hibe ödemesi gerçekleştirdik” dedi.
21.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Pakdemirli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan pakdemirli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.