Birol Erdem

Birol Erdem

Son dakika birol erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birol erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birol erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birol Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birol erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 birol erdem haberi bulunmuştur. Tüm birol erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski HSYK üyesi Ahmet Berberoğlu'na hapis cezası
Eski HSYK üyesi Ahmet Berberoğlu'na hapis cezası Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in 2011'deki 160 kişilik Yargıtay üyeliği seçiminde, "üyelerin en az 140'ının cemaatten olması" yönündeki talimatını ilettiği belirtilen eski HSYK üyesi Ahmet Berberoğlu, FETÖ üyeliğinden 12 yıl 9 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.
12.11.2019 Gündem
FETÖ sanığının avukatından mahkemeye "cin" sorusu
FETÖ sanığının avukatından mahkemeye "cin" sorusu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sonrasında meslekten ihraç edilen ve tutuklanan eski Danıştay üyesi Ahmet Eğerci'nin yargılandığı davada, sanık avukatı mahkemeden, FETÖ'nün cinlerinin telefonlara ByLock yükleyip yükleyemeyeceğinin Diyanet İşleri Başkanlığına sorulmasını istedi.
3.04.2018 Gündem
"Tecavüze uğramış hissettiğim için itirafçı oldum"
"Tecavüze uğramış hissettiğim için itirafçı oldum" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sonrası tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Ahmet Hamsici, "Bizimle cemaat yöneticileri arasındaki gizli akitte 'darbe yapılacağı' yoktu. Bu akdi onlar bozdu. Ben kendimi kandırılmış, hatta tecavüze uğramış olduğumu hissettiğim için itirafçı oldum." dedi.
12.02.2018 Gündem
Eski Yargıtay üyesini ses kaydı ele verdi
Eski Yargıtay üyesini ses kaydı ele verdi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sonrası meslekten ihraç edilen ve tutuklanan eski Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyelerinin yargılanmasına devam edildi.
16.01.2018 Gündem
Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Erdem'in eşine dava
Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Erdem'in eşine dava Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem hakkında "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyelik" suçlamasıyla dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Birol Erdem'in eşi serbest bırakıldı
Birol Erdem'in eşi serbest bırakıldı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Erdem Ankara Adliyesinde
Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Erdem Ankara Adliyesinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, ifade için yeniden Ankara Adliyesine geldi.
29.09.2021 Gündem
Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Erdem serbest bırakıldı
Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Erdem serbest bırakıldı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Birol Erdem'e tutuklama talebi
Birol Erdem'e tutuklama talebi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Birol Erdem ve eşi  gözaltına alındı
Birol Erdem ve eşi gözaltına alındı FETÖ soruşturması kapsamında Adalet Bakanlığı eski müsteşarı ve Başbakanlık yüksek müşaviri Birol Erdem ve eşi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
FETÖ itirafçısı örgüt toplantılarını deşifre etti
FETÖ itirafçısı örgüt toplantılarını deşifre etti FETÖ soruşturmasında itirafçı olan hakim, firari yargı imamı Ahmet Can’ın Çukurambar’daki lüks evde düzenlediği örgüt toplantılarını deşifre etti: “Ahmet Can’ın sohbetlerine Birol Erdem, İbrahim Okur, Ahmet Hamsici, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Kaya, Muzaffer Bayram, Galip Tuncay Tutar ve Ahmet Berberoğlu gibi isimler katılırdı”
29.09.2021 Gündem
Eski HSYK Üyesi Özçelik'ten çarpıcı itiraflar
Eski HSYK Üyesi Özçelik'ten çarpıcı itiraflar Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Mustafa Kemal Özçelik, "Yargıtay üyeleri arasında yapılanma hukuk ve ceza olarak ayrılmaktaydı. Her grubun bir abisi vardı. Bizim grubun abisi Osman Yurdakul'du. Hukuk dairelerinin sorumlusu ise Ali Akın'dı. Ali Akın'ın üzerinde İlyas Şahin, onun üzerinde Faik isimli sivil kişi vardı" dedi.
29.09.2021 Gündem
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar!
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDP yapılanması soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan eski HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici'nin ifadeleri örgütün yargı içerisindeki etkisini ortaya koydu. Hamsici ifadesinde, Yargıtay ve Danıştay'da bildiğini söylediği 94 FETÖ üyesi hakim ve savcının ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
İtirafçı olan HSYK üyesi Kerim Tosun'dan çarpıcı ifadeler
İtirafçı olan HSYK üyesi Kerim Tosun'dan çarpıcı ifadeler Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Kerim Tosun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifadede, "2014'te HSYK üyeliği için aday olmamı Fetullah Gülen cemaatinin Yargıtayda etkili konumda olduğunu bildiğim eski Yargıtay Üyesi Nazmi Dere ve eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgelmez bildirdi. 'Aday ol' demeleri karşısında, cemaatin teklifi olduğunu anladım ve kabul ettim." dedi.
29.09.2021 Gündem
İşte FETÖ’nün çekirdekten yetiştirdiği Danıştay hakimi!
İşte FETÖ’nün çekirdekten yetiştirdiği Danıştay hakimi! İtirafçı olarak ifade veren Danıştay Tetkik Hakimi Ebubekir Başel’in dilinden örgütün içinde nasıl yetiştiğini ve o meşhur ‘abiler’in her yere sızma yöntemleri...
29.09.2021 Gündem
Eski müsteşardan seçim açıklaması
Eski müsteşardan seçim açıklaması Eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve eski HSYK Üyesi Birol Erdem, HSYK seçimleri öncesinde YARSAV’ın desteklediği adaylarla, bağımsız adaylara ‘cemaatin yargıda güçlenmemesi için adaylıktan çekilmeleri’ çağrısında bulundu...
29.09.2021 Gündem
HSYK'da yeni ittifak!
HSYK'da yeni ittifak! 17 Aralık'tan bu yana hükümetle yargı arasında gerilen ilişkilerde dün kritik kararların alındığı bir toplantı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı 'Adli Kolluk' depremi
Adalet Bakanlığı 'Adli Kolluk' depremi Hükümetin 'korsan' diye nitelediği, HSYK toplantısına başkanlık eden Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem görevden alındı...
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan kritik açıklama!
HSYK'dan kritik açıklama! 17 Aralık operasyonuyla başlayan tartışmalar üzerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'dan açıklama geldi...
29.09.2021 Gündem
Müsteşara yeni özel kalem!
Müsteşara yeni özel kalem! Bakanlık merkez teşkilatta şube müdürü oldu
29.09.2021 Gündem
Adalet’in  yeni müsteşarı
Adalet’in yeni müsteşarı Adalet Bakanlığı müsteşarlığına Ankara Bölge İdare Mahkemesi üyesi Birol Erdem atandı...
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanı Müsteşarı Erdem oldu!
Adalet Bakanı Müsteşarı Erdem oldu! Adalet Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Kahraman’ın emekli olmasıyla boşalan müsteşarlık görevine, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Birol Erdem getirildi...
29.09.2021 Gündem
Deniz Feneri eski savcılarına kovuşturmaya izin!
Deniz Feneri eski savcılarına kovuşturmaya izin! Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2...
29.09.2021 Gündem
Ve yeni HSYK sahaya iniyor
Ve yeni HSYK sahaya iniyor Referandum öncesi ve sonrasında ençok tartışılan kurumların başında yer alan HSYK yenilendi...
29.09.2021 Gündem
16-0'ın şifreleri
16-0'ın şifreleri HSYK’ya seçilen yeni üyeler arasında yıllardır bitirilmeyen Deniz Feneri davasını yürüten savcı da var
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Birol Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birol erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.