Bir Hülya Avşar Sohbeti

Bir Hülya Avşar Sohbeti

Son dakika Bir Hülya Avşar Sohbeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Hülya Avşar Sohbeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Hülya Avşar Sohbeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Hülya Avşar Sohbeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir hülya avşar sohbeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 bir hülya avşar sohbeti haberi bulunmuştur. Tüm bir hülya avşar sohbeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü ismin gözlerinin içine söyledi: Seni nasıl kaçırdım
Ünlü ismin gözlerinin içine söyledi: Seni nasıl kaçırdım Hülya Avşar, bu haftaki konuğu Mehmet Aslantuğ'a pişmanlığını dile getirdi. Avşar kızı, Aslantuğ'a "Ben seni nasıl kaçırmışım." dedi.
4.03.2018 Magazin
"Estetik reklam hayatımı bitirdi!"
"Estetik reklam hayatımı bitirdi!" Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına katıldı. Büyüktopçu, bilinmeyenlerini anlattı
24.02.2018 Magazin
Hülya Avşar'dan İbrahim Tatlıses itirafı: Beni attı...
Hülya Avşar'dan İbrahim Tatlıses itirafı: Beni attı... Muazzez Abacı’nın konuk olduğu, Star TV'de yayınlanan ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programına, sunucu Hülya Avşar’ın itirafları damgasını vurdu. Avşar kızı, İbrahim Tatlıses'in sahneye kendisi yerine Sibel Can'ı çıkarmasına çok bozulduğunu itiraf etti.
16.02.2018 Magazin
Hülya Avşar'ı birden kucakladı...
Hülya Avşar'ı birden kucakladı... Star TV ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu güzel oyuncu Gupse Özay oldu. Avşar kızının, program öncesi Gupse ile çektiği video binlerce beğeni aldı.
18.01.2018 Magazin
Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı!
Ümit Kantarcılar ayrılığı anlattı! Ümit Kantarcılar dün akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne katılan Kantarcılar, Gamze Topuz ile olan ayrılığını ilk kez Hülya Avşar'a anlattı. Peki Ümit Kantarcılar kimdir?
30.12.2017 Magazin
Eser, Acun'u ifşa etti!
Eser, Acun'u ifşa etti! Hülya Avşar'a konuk olan Eser Yenenler, "Acun'un en çirkin halini gördüm. PlayStation oynarken görmeniz lazım." diyerek Acun Ilıcalı'yı ifşa etti.
18.11.2017 Magazin
Hülya Avşar'ın zor anları! Eser Yenenler...
Hülya Avşar'ın zor anları! Eser Yenenler... Star TV'de yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının bu haftaki konuğu Eser Yenenler...
16.11.2017 Magazin
Emre Belözoğlu: Galatasaray formasıyla...
Emre Belözoğlu: Galatasaray formasıyla... Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Hülya Avşar'ın sunduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programında önemli açıklamalarda bulundu.
10.11.2017 Başakşehir
Hülya Avşar'a kötü haber! Hiç beklemiyordu...
Hülya Avşar'a kötü haber! Hiç beklemiyordu... Hülya Avşar’ın “Erkekler eşlerini arada bir çaktırmadan aldatmalı” sözlerini RTÜK affetmedi. ‘Genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırılıktan’ Star TV’ye en yüksek orandan ceza kesilmesine karar verdi.
19.10.2017 Magazin
RTÜK'ten kurallara uymayan televizyonlara ceza
RTÜK'ten kurallara uymayan televizyonlara ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" isimli haber programında, haber spikeri İsmail Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkındaki iddiaları nedeniyle kanala tavandan idari para cezası uygulandı.
29.09.2021 Gündem
Demet Akalın çıldırdı; Yok artık Hülya… Daha neler ya!
Demet Akalın çıldırdı; Yok artık Hülya… Daha neler ya! Demet Akalın, Hülya Avşar'ın kendi programında yaptığı aldatma açıklaması hakkında sosyal medya hesabından yorumda bulundu.
15.10.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler
Hülya Avşar'dan kadınları çıldırtacak sözler Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i programına alan Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, "Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir" dedi.
15.10.2017 Magazin
STAR TV yayın akışında bugün neler var?
STAR TV yayın akışında bugün neler var? STAR TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Bugün programıyla başlıyor. Programda aktüalite, spor, magazin ve kültür sanat dünyasında yaşanan gelişmeler aktarılacak. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümleri ekranda olacak. Akşam kuşağında ise İstanbullu Gelin ve Bir Hülya Avşar Sohbeti yer alacak. STAR TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
'Aleyna Tilki ukala ve küstah'
'Aleyna Tilki ukala ve küstah' Hülya Avşar'ın sunduğu Star TV'deki 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının bu haftaki konuğu Zerrin Özer oldu.
5.10.2017 Magazin
Aslı’yı kıskanmam
Aslı’yı kıskanmam Murat Boz, Hülya Avşar’ın programına konuk oldu. Sevgilisi Aslı Enver ile ilgili, “Aslı’yı kıskanmaya hakkım yok. Aşk hakkında sabaha kadar konuşabilirim” dedi
27.09.2017 Magazin
Hülya Avşar, Murat Boz ile başlıyor!
Hülya Avşar, Murat Boz ile başlıyor! Hülya Avşar'ın Star TV'de ekrana gelen "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programının yeni sezon çekimleri başlıyor.
14.09.2017 Televizyon
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı!
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı! Hülya Avşar, bir dönem aşk yaşadığı İbrahim Tatlıses hakkında gündeme damga vuracak bir itirafta bulundu. Avşar, 'Onda bazı şeyler fazlaydı. Libidosu (cinsel dürtü) çok fazlaydı.' dedi.
16.06.2017 Magazin
İdo Tatlıses: Baba parası yemek daha kolaymış!
İdo Tatlıses: Baba parası yemek daha kolaymış! Star TV ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar'ın “Bir Hülya Avşar Sohbeti”nin sezon finali bölümünün konuğu İdo Tatlıses oluyor.
16.06.2017 Magazin
Bir Hülya Avşar Sohbeti 15. Bölüm Tanıtım
Bir Hülya Avşar Sohbeti 15. Bölüm Tanıtım Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Şafak Sezer...
1.06.2017 Sinema-Dizi
Mustafa Ceceli, aşkın sinyalini böyle vermiş
Mustafa Ceceli, aşkın sinyalini böyle vermiş Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in evleneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Aslında Mustafa Ceceli, Selin İmer'le yaşadığı aşkın sinyalini 1.5 ay önce katıldığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında vermiş. İşte Mustafa Ceceli'nin fark edilmeyen o açıklamaları...
1.06.2017 Magazin
Mustafa Ceceli böyle itiraf etmiş!
Mustafa Ceceli böyle itiraf etmiş! Gündeme bomba gibi düşen Mustafa Ceceli'nin, yasak aşkı olduğunu ve eşini boşayacağını 1.5 ay önce katıldığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında itiraf ettiği ortaya çıktı.
21.01.2022 Magazin
Seda Akgül'den evlilik itirafları!
Seda Akgül'den evlilik itirafları! Star TV ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programının bu haftaki konuğu Seda Akgül oldu.
27.05.2017 Magazin
Seda Akgül'den evlilik itirafları!
Seda Akgül'den evlilik itirafları! Star TV ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programının bu haftaki konuğu Seda Akgül oldu.
27.05.2017 Sinema-Dizi
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Seda Akgül!
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Seda Akgül! Bir Hülya Avşar Sohbeti Cumartesi akşamı Star Tv'de.
26.05.2017 Sinema-Dizi
Bir Hülya Avşar Sohbeti 13. Bölüm Tanıtım
Bir Hülya Avşar Sohbeti 13. Bölüm Tanıtım Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu Yılmaz Morgül.Bir Hülya Avşar Sohbet'i yeni bölümü ile cuma akşamı Star Tv'de.
19.05.2017 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Bir Hülya Avşar Sohbeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir hülya avşar sohbeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.