Bilkent

Bilkent

Son dakika bilkent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilkent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilkent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilkent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilkent gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.570 bilkent haberi bulunmuştur. Tüm bilkent haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
Sigara ve alkol kullananlarda zatürre riski artıyor
Sigara ve alkol kullananlarda zatürre riski artıyor Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sibel Günay, sigara ve alkol kullanan bireylerde zatürrenin daha sık görülebileceğine dikkati çekti.
10.01.2024 Yaşam
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor TOKİ, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'daki 229 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.
27.12.2023 Ekonomi
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'den getirilen hastalara ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'den getirilen hastalara ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan kanser hastalarını ziyaret etti.
16.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu Turkcell’de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildi.
13.10.2023 Ekonomi
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında? Turkcell'de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildiği açıklandı. Peki, Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
Haluk Akakçe hayatını kaybetti!
Haluk Akakçe hayatını kaybetti! Çağdaş sanatın önemli isimlerinden olan Haluk Akakçe'den acı haber... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ve dokuz gün komada kalan sanatçı 53 yaşındaki sanatçı, bu sabah vefat etti.
9.10.2023 Magazin
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti 23. ve 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Bilkent Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
4.10.2023 Gündem
11 Türk üniversitesi dünyanın en iyileri listesine girdi!
11 Türk üniversitesi dünyanın en iyileri listesine girdi! Dünyanın en iyi üniversiteleri listesine Türkiye'den 11 üniversite girdi. Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE), 2024’ün en iyi üniversitelerini açıkladı. 1904 kurumun sıralandığı listede Türkiye’den 75 üniversite yer aldı. İlk 1000’e 11 Türk üniversitesi girdi. ODTÜ, Koç ve Sabancı Üniversiteleri ise ilk 500’e girmeyi başardı.
28.09.2023 Eğitim
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilkent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilkent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.