Bıçak Darbesi

Bıçak Darbesi

Son dakika bıçak darbesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçak darbesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçak darbesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçak Darbesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçak darbesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 bıçak darbesi haberi bulunmuştur. Tüm bıçak darbesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Bursa'da otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca, O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sanık Koca. "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, saldırı sonrası yaralanan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan da imamla telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.
9.01.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz'
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fatih Camii'nde imama gerçekleştirilen bıçaklı saldırı hakkında, "Eğer bu işin arkasında organize işler varsa, bu işlerin sahipleri bilsin ki bu ülke buna müsaade etmeyecek kadar güçlüdür şuurludur ve birliktedir." dedi.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 2 çocuk annesi evinde öldürülmüş olarak bulundu, eşi gözaltında
Diyarbakır'da 2 çocuk annesi evinde öldürülmüş olarak bulundu, eşi gözaltında Diyarbakır'da 2 çocuk annesi Pervin Bal (45), evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İhbarı yapan eşi N.B. (71), gözaltına alındı.
8.01.2024 Gündem
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi Konya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım'ı (25) 47 bıçak darbesiyle öldüren Neşet Güneş (26), ilk duruşmada hükümlü olduğu açık cezaevinden izinli çıkıp eve gittiğini belirterek, ''Bıçakla vurdum. Kaç sefer vurduğumu hatırlamıyorum. İçeri girmek isteyen bayağı kişi oldu ama kapı kilitli olduğu için giremediler" dedi.
26.12.2023 Gündem
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da aynı evde kalan Suriyeliler arasında çıkan kavgada İbrahim Halil Barho (23) bıçaklanarak öldürüldü, 2 kişi de yaralandı. Kaçan 5 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
21.11.2023 Gündem
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor Denizli'de 18 yaşındaki karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu belirlendi.
19.10.2023 Yaşam
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
Sevgilisini 15 bıçak darbesi ile öldüren adam intihar girişiminde bulundu!
Sevgilisini 15 bıçak darbesi ile öldüren adam intihar girişiminde bulundu! Sultangazi'de bir adam, bir süredir birlikte yaşadığı kadını çalıştığı iş yerinde 15 bıçak darbesi ile öldürdü. Bununla yetinmeyen adam, daha sonra aynı bıçakla kendini yaralayarak intihar girişiminde bulundu.
13.08.2023 Yaşam
İstanbul'da sitede dehşet! Sevgilisini öldürüp intihar etti
İstanbul'da sitede dehşet! Sevgilisini öldürüp intihar etti Pendik'te yaşayan Nazlı Duman (30), sevgilisi Emrah Bolat tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olay sonrasında Emrah Bolat kendini asarak hayatına son verdi.  
4.08.2023 Yaşam
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçen yıl ekim ayında elektroşok cihazı ile etkisiz hale getirdiği 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ı 20 kez bıçaklayan ve boğan, daha sonra da evde yangın çıkartan Taner Yaylacı, tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Yaylacı, "Bana tekme atması üzerine dengemi kaybedip üzerine düştüm. Elimdeki bıçak boğazına saplandı. Elektroşoku hiç kullanmadım. Pişmanım” dedi.
3.08.2023 Gündem
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler Güngören'de Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan ve hastanede yaşam savaşı veren Kayaca'nın babaannesi Aysel Kayaca, "Benim çocuğum kanlar içerisinde yatarken, o kendi yatağında yatıyor. Benim çocuğum topçuydu, Başakşehir Spor'da alt yapıda sporcuydu. Benim çocuğumun hayatını söndürdü. Olayı gören, bilen, tanıyan varsa polisimize ihbar etsin. Bir babaanne olarak yalvarıyorum. Benim çocuğum şu anda can çekişiyor, başkalarını yakmasın" dedi.
31.07.2023 Yaşam
Rize'de 'kira artışı' kavgası ölümle bitti
Rize'de 'kira artışı' kavgası ölümle bitti Rize’de kira artışı nedeniyle çıkan kavgada, ev sahibi Mücahit K.'nın (27) bıçakla saldırdığı kiracısının akrabası Halil Ak (26) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
24.07.2023 Gündem
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu
İstanbul’da 'yanlış zil' dehşeti! Bıçaklanıp silahla vuruldu Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu bir genç, arkadaşının evinde unuttuğu cep telefonunu almak için geldiği binada yanlış zile basınca dehşeti yaşadı. Evden çıkan iki şahıs cüzdanını gasp etmek için gencin üstüne atladı. Genç direnince önce bıçaklandı ardından da silahla bacağından vuruldu. Gencin hastaneye kaldırıldığı olayla ilgili Şişli polisi 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gencin arkadaşı ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.
3.07.2023 Yaşam
Cani damat kayınvalidesini öldürdü: Önce boğazını kesti, sonra 8 bıçak darbesi vurdu
Cani damat kayınvalidesini öldürdü: Önce boğazını kesti, sonra 8 bıçak darbesi vurdu Muğla’nın Datça ilçesinde cani damat tartıştığı kayınvalidesinin önce boğazını kesti, ardından yere yığılan kadına 8 bıçak darbesi vurdu.
17.06.2023 Yaşam
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Eşi kapıyı açmadı, pencereden girdi: Evi arayan adam banyoya gidince dehşete düştü!
Eşi kapıyı açmadı, pencereden girdi: Evi arayan adam banyoya gidince dehşete düştü! İstanbul Büyükçekmece'de 32 yaşındaki yabancı uyruklu kadın, evinin banyosunda boğazından bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.
8.06.2023 Yaşam
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı Eskişehir'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Fatih Durmaz'ın (42), eski sevgilisi spor eğitmeni Gamze C.'yi (34) 12 yerinden bıçaklayıp, yaraladığı saldırı anına ilişkin görüntüler çıktı. Görüntülerde; Durmaz'ın, arkadaşı ile sokakta bekleyen Gamze C.'nin arkasından koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü. Gamze C.'nin avukatı Kübra Bozer, saldırının tasarlanarak yapıldığını belirterek, "Bunu canavarca işlediğini düşünüyoruz. Çünkü 1 kere, 2 kere değil; 15-16 kere bıçağı sallıyor" dedi.
7.06.2023 Yaşam
Sokaktaki cinayetin şüphelilerinden 'uyuşturucu' iddiası! 'Kız kardeşimi alıştırdı'
Sokaktaki cinayetin şüphelilerinden 'uyuşturucu' iddiası! 'Kız kardeşimi alıştırdı' İzmir’in Karabağlar ilçesinde, göğsüne aldığı 8 bıçak darbesi ile yaşamını yitiren Ramazan Yüksekdağ (25) cinayetinde gözaltına alınan 4 şüpheli ifadelerinde Yüksekdağ'ın uyuşturucu madde sattığını ileri sürdü. Yüksekdağ'ın, cinayet şüphelilerinden H.E.'nin (23) kız kardeşini de uyuşturucuya alıştırdığı iddia edildi.
30.05.2023 Yaşam
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu Bursa'da, yol kenarında vücudunun çok sayıda bölgesinden bıçaklanmış ceset bulundu. Cesedin, Murat Tok’a (43) ait olduğunu tespit eden polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
28.05.2023 Yaşam
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim'
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim' Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ayrıldığı Buket Y.'yi (49) evinin önünde 6 bıçak darbesi ile ağır yaralayan Murat Dursun P. (51), adliyeye sevk edildi.
23.05.2023 Yaşam
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi Bursa'da, ayrı yaşadığı eşi Yüce Can Yılmaz'ı (39) dövüp, karın ve kalça bölgesinden 6 bıçak darbesiyle yaralayan Kenan Yılmaz'ın (42) yargılandığı davada karar çıktı. Duruşmada eşini kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle bıçakladığını söyleyerek, "Eşimi hala çok seviyorum" diyen Yılmaz, haksız tahrik indirimiyle 'Eşe ve kadına karşı kasten öldürmeye' teşebbüs suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.
18.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bıçak Darbesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçak darbesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.