Beyt Hanun

Beyt Hanun

Son dakika beyt hanun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyt hanun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyt hanun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyt Hanun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyt hanun gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 beyt hanun haberi bulunmuştur. Tüm beyt hanun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 6 bin 150'den fazlası çocuk olmak üzere 14 bin 854’e yükseldi. İsrail, yarın başlaması beklenen 4 günlük insan ara öncesi saldırılarını yoğunlaştırdı.
23.11.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'ye açılan sınır kapılarını kapattı
İsrail Gazze'ye açılan sınır kapılarını kapattı Tel Aviv yönetimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne İsrail'den ticari ürün girişinin sağlandığı Kerm Ebu Salim ile yolcu geçişi için kullanılan Beyt Hanun (Erez) sınır kapılarını kapatma kararı aldı.
23.05.2021 Dünya
İsrail polisi Mescid-i Aksa'da nöbet tutan Filistinlilere saldırdı
İsrail polisi Mescid-i Aksa'da nöbet tutan Filistinlilere saldırdı İsrail polisi, fanatik Yahudilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesini önlemek için Harem-i Şerif'te bekleyen Filistinlilere müdahale etti. 180'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi. Türkiye'den İsrail'e tepkiler peş peşe geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mescidi-i Aksa ve çevresinde Filistinlilere dönük İsrail şiddeti artarak devam ediyor. Mescid-i Aksa dışında fanatikler işgale hazırlık yapıyor. Bu zulüm ve pervasız bir hukuk tanımazlıktır. Dünya dur demelidir." dedi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İsrail işgal güçlerinin Kudüs'te sivil ve savunmasız Filistin halkına karşı uyguladığı şiddet derhal sona ermelidir." ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Dünya
Hamas açıkladı: Gazze'de İsrail ile ateşkese varıldı
Hamas açıkladı: Gazze'de İsrail ile ateşkese varıldı Hamas Hareketi, geçen haftalarda Gazze'de tırmanan gerginliğin ardından İsrail'le ateşkese varıldığını duyurdu.
31.08.2020 Dünya
Ateşkese rağmen İsrail Gazze'yi vurmaya devam etti!
Ateşkese rağmen İsrail Gazze'yi vurmaya devam etti! İsrail savaş uçakları ateşkese rağmen Gazze'de çeşitli noktaları bombalamayı sürdürdü. Görgü tanıklarına göre, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesindeki Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na bağlı bir noktayı hedef alan İsrail bombardımanı yakın bölgedeki Ömer bin Abdulaziz Camisi'nde büyük yangına neden oldu.
26.03.2019 Dünya
İsrailli bakandan "Filistinli liderlere suikast düzenlenmesi" çağrısı
İsrailli bakandan "Filistinli liderlere suikast düzenlenmesi" çağrısı İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden atılan roketin başkent Tel Aviv'in kuzeyinde bir eve isabet etmesinin ardından Hamas ve İsami Cihad hareketi liderlerine karşı suikast düzenlenmesi çağrısı yaptı.
25.03.2019 Dünya
İsrail Gazze'ye açılan sınır kapılarını kapattı
İsrail Gazze'ye açılan sınır kapılarını kapattı İsrail, Kerm Ebu Salim ve Beyt Hanun sınır kapılarını kapatma kararı aldı.
25.03.2019 Dünya
Mısır istihbarat heyeti Gazze'de
Mısır istihbarat heyeti Gazze'de Mısırlı yetkililer Gazze'de Hamas lideri İsmail Heniyye ile bir araya geldi.
5.03.2019 Dünya
Türk Kızılayı 8,5 tonluk ilaç yardımı için Gazze'de
Türk Kızılayı 8,5 tonluk ilaç yardımı için Gazze'de Türk Kızılayı heyeti, 8,5 tonluk ilaç yardımını ulaştırmak üzere Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan geçerek abluka altındaki Gazze Şeridi'ne geldi.
2.12.2018 Gündem
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı İsrail savaş uçağı, Gazze'nin kuzeyini bombaladı
14.10.2018 Dünya
Son dakika... İsrail vurdu!
Son dakika... İsrail vurdu! İsrail Ordusu'ndan yapılan açıklamaya göre, Gazze'nin kuzeyinden İsrail'e gönderilen yanan balonların vurulduğunu bildirdi.
7.09.2018 Dünya
İsrail Gazze'yle arasındaki Beyt Hanun Sınır Kapısı'nı kapattı
İsrail Gazze'yle arasındaki Beyt Hanun Sınır Kapısı'nı kapattı İsrail yönetimi abluka altındaki Gazze'de yaşayan Filistinlilerin düzenlediği gösteri sırasında "hasar oluştuğu" gerekçesiyle Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nı geçişlere kapattı.
5.09.2018 Dünya
Refah Sınır Kapısı yarın açılıyor
Refah Sınır Kapısı yarın açılıyor İsrail ablukası altındaki Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı, yarın çift yönlü açılacak.
25.08.2018 Dünya
İsrail o sınır kapısını kapattı
İsrail o sınır kapısını kapattı İsrail, Gazze'ye uygulanan ablukayı kırmayı hedefleyen çok sayıda Filistinlinin deniz sınırına doğru kayıklarla hareket etmesine karşılık, Gazze'nin kuzey sınırındaki Beyt Hanun (Erez) sınır kapısını çıkışlara kapattı.
19.08.2018 Dünya
İsrail'den Gazze'ye gaz ve yakıt girişi yasağı
İsrail'den Gazze'ye gaz ve yakıt girişi yasağı İsrail'in, Gazze Şeridi'ndeki tek ticari sınır kapısı Kerm Ebu Salim'i (Kerem Şalom) bugün itibarıyla kapatacağını duyurmasının ardından tüp ve yakıt girişinin engellenmesi yönünde de karar aldığı bildirildi.
17.07.2018 Dünya
İsrail'den skandal karar! Tamamen kapatılacak...
İsrail'den skandal karar! Tamamen kapatılacak... İsrail'in Gazze Şeridi'nin tek ticari sınır kapısı olan Kerm Ebu Salim'i (Kerem Şalom) yarından itibaren tamamen kapatacağı bildirildi
16.07.2018 Dünya
İsrail Gazze'ye ticari malların girişinin yapıldığı sınır kapısını kapatıyor
İsrail Gazze'ye ticari malların girişinin yapıldığı sınır kapısını kapatıyor İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail tarafından abluka altındaki Gazze'ye ticari malların girişi için kullanılan tek sınır kapısı Kerm Ebu Salim'in kapatılacağını duyurdu.
9.07.2018 Dünya
Gazze'den İsrail'e roket saldırısı iddiası
Gazze'den İsrail'e roket saldırısı iddiası İsrail ordusu, Gazze'den İsrail topraklarını hedef alan 3 roketin havada imha edildiğini ileri sürdü
27.06.2018 Dünya
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı İsrail'e ait bir keşif uçağının, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun bölgesine hava saldırısı düzenlediği belirtildi.
9.06.2018 Dünya
Refah Sınır Kapısı 4 günlüğüne açılacak
Refah Sınır Kapısı 4 günlüğüne açılacak İsrail ambargosu altındaki Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı'nın çarşamba gününden itibaren 4 gün çift yönlü açılacağı bildirildi.
20.02.2018 Dünya
Pence İsrail’e gitmiyor
Pence İsrail’e gitmiyor ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan kararının ardından, Başkan Yardımcısı Mike Pence’in İsrail ziyaretini ertelediği duyuruldu
14.12.2017 Dünya
İsrail'den flaş karar! Sınırı kapattı
İsrail'den flaş karar! Sınırı kapattı İsrail, Gazze Şeridi ile arasındaki Kerm Ebu Salim ve Beyt Hanun (Erez) sınır kapılarını kapatma kararı aldı.
14.12.2017 Dünya
İsrail'den Gazze'ye saldırı
İsrail'den Gazze'ye saldırı İsrail'in, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye saldırı düzenlediği bildirildi.
8.12.2017 Dünya
11 yıl sonra bir ilk!
11 yıl sonra bir ilk! Hamas ve Fetih arasındaki görüşmelerin devam ettiği bu günlerde Mısırlı üst düzey bir heyet Gazze'ye geçiş yaptı.
2.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beyt Hanun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyt hanun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.