Beylikdüzü

Beylikdüzü

Son dakika beylikdüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beylikdüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beylikdüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beylikdüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beylikdüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.683 beylikdüzü haberi bulunmuştur. Tüm beylikdüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Vatan TV
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Zafer Partisi oy oranı 2024 (seçim sonuçları)! Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı?
Zafer Partisi oy oranı 2024 (seçim sonuçları)! Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı? Türkiye'de Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. Sandık başına gidip oylarını kullanan vatandaşlar seçim sonuçlarını takip ederken seçimlere katılan ZAFER PARTİSİ’nin kazandığı iller ve ilçeleri de sorgulamaya başladı. Peki, Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı? İşte Zafer Partisi oy oranı 2024 ve seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
İmamoğlu’nun oy kullandığı sandıkta Kurum 1’inci çıktı
İmamoğlu’nun oy kullandığı sandıkta Kurum 1’inci çıktı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi?
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi? 31 Mart 2024 Pazar Mahalli İdareler Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy sayımına geçildikten ve seçim yasağı kalktıktan sonra ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'un 39 ilçe seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024 SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR… 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları, il il seçim sonuçları, ilçe ilçe oy sonuçları, canlı seçim sonuçları ve son dakika seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının ve seçim yasaklarını kaldırması ile anlık seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm Türkiye il genel seçim sonuçları YSK verileri gelmeye başladıkça sandık sonuçları blog üzerinden anbean görülebiliyor. İşte Seçim sonuçları canlı yayın linki…
31.03.2024 Gündem
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde?
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi bitti. Sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Yüksek Seçim Kurulu'nun verilerine göre İstanbul'un hangi ilçesinde kim önde merak edilmeye başlandı. 39 ilçeye sahip İstanbul'da büyükşehirde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB seçiminde kim önde götürüyor?
31.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı. "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" dedi.
31.03.2024 Gündem
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.03.2024 Gündem
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları
2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı? 2019 CHP İstanbul ilçeleri yerel seçim sonuçları İstanbul'un 39 ilçesinin 24'ünde AK Parti, CHP ilçede 14'ünde CHP birinci oldu. MHP ise İstanbul'da ilk kez bir belediye kazandı. Peki, 2019 yerel seçimlerde CHP İstanbul'da kaç belediye aldı?
21.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beylikdüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beylikdüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.