Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Son dakika Bestemsu Özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bestemsu Özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bestemsu Özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bestemsu Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bestemsu özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 bestemsu özdemir haberi bulunmuştur. Tüm bestemsu özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu?
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu? Oyuncu Burak Deniz'le aşk yaşadığı konuşulan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Bebek'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Özdemir basın mensuplarını yanında görünce panikledi.
29.02.2024 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir?
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturduğu Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları merak edilemeye başlandı. Peki, Peki, Kirli Sepeti dizisi ne zaman aşlayacak, Kirli Sepeti dizi konusu ne, oyuncuları kim?
31.08.2023 Televizyon
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Magazin
Kartal'da İETT otobüsü alev alev yandı
Kartal'da İETT otobüsü alev alev yandı Kartal'da park halinde bulunan İETT otobüsünde yangın çıktı. Alev alev yanan otobüse itfaiye müdahale etti.
26.04.2023 Gündem
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı Bestemsu Özdemir, araba çarpması sonucu bir bacağını kaybeden Mia’yı barınaktan sahiplendi.
26.04.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir'in kafa karıştıran gizemli arkadaşı!
Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir'in kafa karıştıran gizemli arkadaşı! Oyuncu Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu'nun nikâh masasına taşınması beklenen ilişkisi, 31 Aralık gecesi gerçekleşen romantik evlilik teklifinden tam bir ay sonra sona ermişti. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Özdemir, yanındaki gizemli beyefendi ve sessiz sedasız biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.
26.03.2023 Magazin
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi!
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi! Kahramanmaraş depremi sonrası İstanbul depremi de gündeme gelmeye başladı. Ulus'ta yaşayan Emina Jahovic harekete geçti. Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic depremden korkup Kemerburgaz’da villa arayışına girdi. Ünlü isim bir kütük ev beğenip 25 milyon TL’yi gözden çıkardı ama evin tapusuz olmasıyla fikrini değiştirdi.
23.02.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Akciğer kanseriyle mücadele eden Çağlayan'ın paylaşımına, takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.
23.02.2023 Magazin
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı? Bir yıldır aşk yaşadığı yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e 31 Aralık'ta evlilik teklifi eden ve 'Evet' cevabını alan Serkan Mehmet Durdu, tam bir ay sonra ayrılık haberiyle magazin gündemine gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Durdu; 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi ve bittiği konuşulan ilişkisi hakkında konuştu.
23.02.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi!
Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi! Oyuncu Bestemsu Özdemir, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Serkan Mehmet Durdu'dan 31 Aralık'ta evlilik teklifi almıştı. Sevgilisine 'Evet' cevabını veren Özdemir, mutluluk gözyaşı döktüğü geceden tam bir ay sonra çiftten kötü haber geldi. Evlenecekleri konuşulan çiftten Durdu'nun sosyal medya hamlesi, ilişkinin bittiğini gözler önüne serdi.
20.02.2023 Magazin
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı İstanbul'u terkedip Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.
1.01.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir yeni yıl dileği gerçek oldu!
Bestemsu Özdemir yeni yıl dileği gerçek oldu! Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini ima etmişti. Bestemsu Özdemir’in isteği yılbaşı gecesi gerçekleşti.
1.01.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te bir mekandan el ele çıkarken görüntülendiği ve o zamandan beri mutlu bir birliktelik sürdürdüğü sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini muhabirler aracılığıyla duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı Haluk Levent ile birlikte görüntülenen Durdu, sevgilisini beklediği teklifle ilgili konuşurken; Haluk Levent de ikiliye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşulanlardan haberi olmayan Özdemir ise, parmaklarını göstererek, "Evlilik teklifi almadım" dedi.
17.12.2022 Magazin
Oyuncu Bestemsu Özdemir'den sevgilisine 'evlilik teklifi' mesajı!
Oyuncu Bestemsu Özdemir'den sevgilisine 'evlilik teklifi' mesajı! Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te bir mekandan el ele çıkarken görüntülendiği ve "İlişkimiz iki-üç ay önce başladı. Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum" açıklamasını yaptığı Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini söyledi. Durdu'nun sevgilisinin dikkat çeken bu çağrısına nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir korkuttu! Tekerlekli sandalyede görüntülendi
Bestemsu Özdemir korkuttu! Tekerlekli sandalyede görüntülendi Modelliği bırakıp 2012'de oyunculuk kariyerine başlayan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Maslak’ta bulunan özel bir hastaneden çıkarken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz yıl aynı hastanede böbrek rahatsızlığı nedeniyle 11 gün boyunca tedavi gören ve hastane bahçesinde tekerlekli sandalyede oturduğu sırada görüntülenen 30 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
22.11.2022 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Bestemsu Özdemir: İlk kez bir komedi filminde oynuyorum
Bestemsu Özdemir: İlk kez bir komedi filminde oynuyorum Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün Nişantaşı'nda bir avm çıkışı objektiflere takıldı. Özdemir, yeni film projesinden bahsetti.
15.05.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir ip bikinisiyle tartışmalara neden oldu! "Onu da giymeseydin"
Bestemsu Özdemir ip bikinisiyle tartışmalara neden oldu! "Onu da giymeseydin" Oyuncu Bestemsu Özdemir, yaz sezonunu ip bikinisiyle açtı. Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncunun bikinisi tartışmalara neden oldu.
6.05.2022 Magazin
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı...
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı... Bebek'te görüntülenen Sadettin Saran'ın genç bir kadınla el ele tutuştuğunu görenler sevgilisi sandı ancak yanındaki kadın kızı Lal'di...
23.04.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir ve sevgilisi bu kez kaçmadı! İlk kez el ele... 'Sanırım bu sefer aşkı buldum'
Bestemsu Özdemir ve sevgilisi bu kez kaçmadı! İlk kez el ele... 'Sanırım bu sefer aşkı buldum' Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir (29), yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynayan ünlü oyuncu ve sevgilisi Serkan Mehmet Durdu, bir mekandan çıkarken el ele görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Özdemir, mutluluğunu paylaştı.
23.04.2022 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bestemsu Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bestemsu özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.