Beşir Atalay

Beşir Atalay

Son dakika beşir atalay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşir atalay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşir atalay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşir Atalay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşir atalay gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.138 beşir atalay haberi bulunmuştur. Tüm beşir atalay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı Şair, yazar Sezai Karakoç, Şehzadebaşı Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
17.11.2021 Yaşam
AK Parti Babacan'ın partisini ciddiye almadı
AK Parti Babacan'ın partisini ciddiye almadı Ali Babacan'ın yeni bir parti kurmasının ardından AK Partili isimlerin konuyla ilgili görüşleri merak konusu olmuştu. AK Parti cephesinde, Babacan'ın partisi ciddiye alınmadı. AK Parti kulislerinde "Onların ne yapacağı önemli değil. Önemli olan bizim ne yapacağımız." ifadeleri kullanıldı.
12.03.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Ali Babacan'ın partisi için geri sayım başladı
Ali Babacan'ın partisi için geri sayım başladı Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin kuruluşu için artık geri sayım başladı. Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta partinin kurulması bekleniyor. Partide görev alacak isimler ise ortaya çıkmaya başladı.
14.01.2020 Gündem
AK Parti'de ihracın kriterleri belirlendi
AK Parti'de ihracın kriterleri belirlendi AK Parti'nin son MYK toplantısında, yeni oluşum hareketlerine katılanların partiye yönelik eleştirileri karşısında nasıl bir süreç başlatılacağının tartışılması aşamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşadığı bir olayı aktardı. Erdoğan’ın “Partiden zaten istifa etmiş, sonra benden randevu istiyor. 70 yaşında bir adam. Bu saatten sonra ne demeye geliyorsun? Görüştüm tabii ama tuhaf buldum yani” dediği öğrenildi.
7.09.2019 Siyaset
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili
İşte AK Parti'den aday adayı olmayan 23 milletvekili AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmayan milletvekillerinin isimleri belli oldu. Aday adayı olamayan isimlerin büyük çoğunluğu 3 dönem kuralına takıldığı için başvuruda bulunamadı.
3.05.2018 Siyaset
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Çoğu gitti azı kaldı’
‘Çoğu gitti azı kaldı’ Van’da PKK’lı teröristlerce öldürülen AK Partili Aydın Ahi için tören düzenlendi. Ahi’nin cenaze törenine katılan Bakan Soylu, “Terör örgütü can çekişiyor çoğu gitti, azı kaldı” dedi
29.09.2021 Gündem
Önce tehdit sonra para!
Önce tehdit sonra para! FETÖ’cü polisler Ertan Arslan ve Özgür Türker'in Deniz Baykal tehditleri ortaya döküldü.
1.06.2017 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Görmez ölümden döndü
Diyanet İşleri Başkanı Görmez ölümden döndü Van’da düzenlenen temel atma töreninde, fırtına nedeniyle platformun kısmen çökmesi sonucu Mehmet Görmez’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ölümden döndü.
29.09.2021 Gündem
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
Van'a 50 milyon avroluk yatırım
Van'a 50 milyon avroluk yatırım Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı 'Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı' Van'da meyvesini vermeye başladı. Türkiye'de 65 ilde yatırımı bulunan WILCO Group ile İran'da yatırımları bulunan AIDA Group, cazibe merkezleri programı kapsamında Van'da 50 milyon avroluk ortak yatırım yapma kararı aldı
29.09.2021 Gündem
Beşir Atalay'dan o iddialara yalanlama geldi
Beşir Atalay'dan o iddialara yalanlama geldi Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, bir FETÖ'cü gizli tanığa ait olduğu belirtilen itiraflarda yer alan iddialara ilişkin, "Son 2 gündür basında şahsımla ilgili bir gizli tanığın itiraflarına dayandırılarak FETÖ'cü polislerin 'cebime not koyduğu' şeklinde haberler yer almaktadır...
29.09.2021 Gündem
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş!
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş! İtirafçı “Fırtına”, Beşir Atalay’ın İçişleri Bakanı iken cebine not bıraktıklarını, Cumhurbaşkanı ve MGK’nın dinlendiğini, Abdullah Gül’ü ‘Diken’, Tayyip Erdoğan’ı ‘Ozan’ diye andıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanıktan dinleme itirafları! MGK toplantısını da dinlemişler
Gizli tanıktan dinleme itirafları! MGK toplantısını da dinlemişler ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) iddiasıyla ilgili hazırladığı ve mahkemece kabul edilen 'Çatı İddianamesi'nde yer alan gizli tanığın itirafları yapılan yasa dışı dinlemeleri ortaya koyuyor.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanık Bulut: Aytaç Durak kumpas sonucu görevinden alındı
Gizli tanık Bulut: Aytaç Durak kumpas sonucu görevinden alındı ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) ilgili, Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 73 şüpheli hakkında hazırladığı ve Ankara 4...
20.12.2018 Gündem
Van'da esnafın zararını devlet karşılayacak
Van'da esnafın zararını devlet karşılayacak AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay'dan bir son dakika açıklaması geldi. Atalay, Van’daki patlama sonucu zarar gören esnafın zararının devlet tarafından karşılanacağını açıkladı. Konu ile ilgili son dakika haberlerini ve detaylarını sizlere aktarmaya devam edeceğiz...
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Van'da şiddetli patlama
Son dakika! Van'da şiddetli patlama Van'da, Beşyol mevkiinde AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik arasındaki alanda patlama meydana geldi. Ambulanslar olay yerine sevk edildi. Patlama sırasında 4'ü polis 53 yaralı var. AK Parti Van İl Başkanı Zahir Sağanda, 'Muhtemeldir ki bunlar bugün partimizde bayramlaşma olacağını ve daha çok can kaybı olmasını düşünerek bu şiddetli patlamayı gerçekleştirdiler.' dedi. Saldırıyla ilgili detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü bürosunda görevli FETÖ'cü polis F., devletin kılcal damarlarına sızan örgütün usulsüz dinleme ve fiziki takiplerini tek tek anlattı.
29.09.2021 Gündem
Şehitlerimizi uğurluyoruz
Şehitlerimizi uğurluyoruz HAKKARİ'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinde çıkan çatışmalarda şehit düşen 12 asker Van ve Hakkari'de yapılan törenle memleketlerine uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye-İran ticaretinde yeni dönem
Türkiye-İran ticaretinde yeni dönem Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak
25.08.2016 Ekonomi
Kaçın mesajı Gülen’den
Kaçın mesajı Gülen’den FETÖ’nün 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Muammer Akkaş, hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülen’den talimat alan şüphelilerin hükümeti devirmeyi amaçladıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı 25 Aralık iddianamesine göre, Twitter'da, Fuatavni hesabından sonra en popüler hesaplar olan Başçalan ve Haramzade hesaplarını hakimler ve savcıların kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi 25 Aralık soruşturması kapsamında dinlenen siyasetçiler ve işadamlarının şikayeti üzerine, bu soruşturmanın savcısı Muammer Akkaş ve dinleme kararlarını imzalayan dönemin hakimleri Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
'Çatı iddianame' kabul edildi!
'Çatı iddianame' kabul edildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili "çatı iddianamesi"ndeki gizli tanık ifadelerinde, yapılan toplantılarda AK Parti karşısında seçimlerde her bölgedeki en güçlü partinin desteklenmesi talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beşir Atalay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşir atalay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.