Berk Bebek

Berk Bebek

Son dakika berk bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berk bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berk bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berk Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berk bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 berk bebek haberi bulunmuştur. Tüm berk bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebeğini ölüme terk eden annenin cezası ağır oldu
Bebeğini ölüme terk eden annenin cezası ağır oldu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, geçtiğimiz yıl Ekim ayında 2 aylık bebeğini evde yalnız bırakıp 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Hatay'daki ailesinin yanına giderek bebeğinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan öğretmen Seçil Müge D...
9.09.2014 Yaşam
Berk bebeği Singapur’dan gelen ilik kurtardı
Berk bebeği Singapur’dan gelen ilik kurtardı İzmir’de 9 günlükken kemik büyümesi rahatsızlığı ortaya çıkan Berk bebeğe, 11 aylık bekleyişin ardından bayramın ilk günü 11 bin 285 kilometre uzaktaki Singapur’dan gelen ilik nakledildi
28.07.2014 Yaşam
O anneden şok sözler!
O anneden şok sözler! Kocaeli'nin 2 aylık bebeğini evde tek başına bırakarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen üçüncü kez hakim karşısına çıktı.
10.06.2014 Yaşam
Devlet sahip çıktı!
Devlet sahip çıktı! Berk Bebek 15 gün sonra toprağa verildi..
29.09.2021 Gündem
O bebeğe sahip çıktılar!
O bebeğe sahip çıktılar! Türkiye'yi sarsan dram
29.09.2021 Gündem
Yeni yemek borusu yapıldı!
Yeni yemek borusu yapıldı! Morarma ve tükürüğünü yutamadığı görüldü
30.07.2013 Yaşam
Bebek bekliyorlar
Bebek bekliyorlar Dört ay önce evlenen şarkıcı Zeynep Casalini ve iş adamı Tahsin Berk bebek heyecanı sardı
26.12.2010 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil'
Baby shower'da giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı: 'Nasıl bu kadar ucuz giydi aklım almış değil' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi. Güzel oyuncunun partide giydiği elbisenin fiyatı, sosyal medyada gündem oldu.
3.04.2024 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan, arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022'nin Eylül ayında evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikili geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Nişantaşı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını da yanıtladı.
9.02.2024 Magazin
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, derneğe yapılan bağışlarla kurulan Ahbap Çadırkent'te kalan ve henüz adının verilmediğini öğrendiği bebeğin isim babası oldu. Levent ayrıca, 1999 yılında yaşanan Düzce depreminde ekibiyle birlikte kurtardığı Taha Bakıcı ile de tekrar bir araya geldi.
16.02.2023 Magazin
Bebek'te restoranın olduğu iskele çöktü, denize düşenler oldu
Bebek'te restoranın olduğu iskele çöktü, denize düşenler oldu Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'nde restoranın olduğu iskele çöktü. Denize düşenler kurtarılırken, 4 yaralı hastaneye kaldırıldı.
23.12.2022 Yaşam
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum!
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum! Oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan hapis cezasına çarptırılan Merve Şarapçıoğlu, Bebek’te basın açıklaması yaptı.
11.09.2022 Magazin
20 kişinin hayatını kaybettiği faciadan yeni görüntüler!
20 kişinin hayatını kaybettiği faciadan yeni görüntüler! Mardin’in Derik ilçesinde 20 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı faciada, 2’nci TIR’ın kalabalığın arasına daldığı kazanın yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.08.2022 Gündem
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, final bölümü ile sevenlerine veda edecek. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın final bölümünde Ceyda’nın getirdiği doktor Ayşe’nin gerçekten hamile olduğunu söyleyince Ayşe ve Kerem için yeni bir sayfa açılacak. Peki Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
19.03.2020 Gündem
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü!
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü! Berrak Tüzünataç, önceki akşam sevgilisi Berk Suyabatmaz’la Bebek Lucca çıkışı görüntülendi.
14.01.2020 Magazin
Burcu Esmersoy’u unutmaya çalışıyor!
Burcu Esmersoy’u unutmaya çalışıyor! Burcu Esmersoy'dan boşanan iş insanı Berk Suyabatmaz, birkaç gün önce görüntülendiği güzellerle İstanbul gecelerinde boy göstermeye devam ediyor.
15.10.2019 Magazin
İsyan ettiren sözler: Kızına sahip çıksaydın
İsyan ettiren sözler: Kızına sahip çıksaydın Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada iki sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, ayrıca Çet'in hayatını kaybettiği plazada keşif yapılmasına hükmetti.
15.05.2019 Gündem
Basketbolda All-Star zamanı!
Basketbolda All-Star zamanı! Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı Tahincioğlu All-Star 2019, yarın İstanbul'da yapılacak.
19.01.2019 Basketbol
Ekpe Udoh: İstanbul'a geleceğim
Ekpe Udoh: İstanbul'a geleceğim Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın eski yıldızı Ekpe Udoh, sarı-lacivertlilerin bu sezonda iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, savaşmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
12.12.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Berk Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berk bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.