Berfu Yıldız

Berfu Yıldız

Son dakika berfu yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berfu yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berfu yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berfu Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berfu yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 berfu yıldız haberi bulunmuştur. Tüm berfu yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın' Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te 4'üncü seçilen Berfu Yıldız ile 2019'da nikâh masasına oturmuştu. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan Berfu Yenenler, yakın dostları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaparak, eşine bir türlü ulaşamadığını söyledi ve birlikte olup olmadıklarını sordu. Dalkılıç'ın, arkadaşı Eser Yenenler için yalan söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Berfu "Erkekler kapatılsın" derken, yorumlarda ise ünlü şarkıcıya tepki gösterildi.
8.06.2023 Magazin
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım! Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022 Magazin
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler sosyal medyayı salladı! "Ah Eser, ne şanslısın"
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler sosyal medyayı salladı! "Ah Eser, ne şanslısın" 2019 yılında evlenen Eser Yenenler ve Berfu Yıldız ikilisi sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Takipçileri için sık sık içerik üreten çift, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
18.07.2022 Magazin
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler aşka geldi! Romantik paylaşım...
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler aşka geldi! Romantik paylaşım... Berfu Yıldız Yenenler 2019 senesinde hayatını komedyen Eser Yenenler ile birleştirdi. Mutlu bir evlilik süren ikiliden Berfu Yıldız Yenenler aşka geldi. Yenenler, sosyal medyadan romantik bir paylaşım yaptı.
20.01.2022 Magazin
Berfu Yenenler aldatma itirafıyla olay oldu!
Berfu Yenenler aldatma itirafıyla olay oldu! 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü seçilen Berfu Yıldız, 2019'da Eser Yenenler ile dünyaevine girmişti. 26 yaşındaki model, önceki gün katıldığı programda, "Hiç aldattın mı?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
25.09.2021 Magazin
Berfu Yenenler'den Eser'i şoke eden şaka!
Berfu Yenenler'den Eser'i şoke eden şaka! Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Berfu Yenenler, oyuncu eşi Eser Yenenler'e üçüncü çocuk şakası yaptı. Gördükleri karşısında ne yapacağını şaşıran Eser Yenenler, tepkisiyle gündem oldu.
6.07.2021 Magazin
Berfu Yenenler: Huni takıp gezmeme çok az kaldı
Berfu Yenenler: Huni takıp gezmeme çok az kaldı 25 yaşındaki Yenenler, yeni karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
16.12.2020 Magazin
Berfu Yenenler doğacak bebeğinin adını açıkladı
Berfu Yenenler doğacak bebeğinin adını açıkladı Eser Yenenler - Berfu Yenenler çifti doğacak oğullarına verecekleri ismi sosyal medya hesabından açıkladı.
18.11.2020 Magazin
Eser Yenenler bu kez kararlı! 15 gitti 15 kaldı...
Eser Yenenler bu kez kararlı! 15 gitti 15 kaldı... Eser Yenenler’le eşi Berfu Yıldız, Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda objektiflere takıldı.
2.09.2020 Magazin
İkinci çocuğu istiyor
İkinci çocuğu istiyor Eser Yenenler’in eşi Berfu Yıldız, YouTube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.
8.05.2020 Magazin
"24 saat birlikte olmak kolay değil"
"24 saat birlikte olmak kolay değil" Eser Yenenler ile 2015 Miss Turkey dördüncüsü Berfu Yıldız, Haziran 2019’da nikah masasına oturmuştu.
30.03.2020 Magazin
"Hayaller 20 gerçekler 50-60..."
"Hayaller 20 gerçekler 50-60..." Yakın dost olan Seda Sayan ve Safiye Soyman'ın birlikte çekindikleri fotoğrafta kullandıkları gençlik filtresi sosyal medyada olay oldu.
17.12.2019 Magazin
Berfu Yenenler 38 günde 11 kilo verdi
Berfu Yenenler 38 günde 11 kilo verdi Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, ekim ayında ilk bebeği Kuzey'i dünyaya getirmişti. Berfu Yenenler 38 günde doğum kilolarından kurtuldu.
16.11.2019 Magazin
'Kem gözlüler uzak dursun'
'Kem gözlüler uzak dursun' Eser-Berfu Yenenler çiftinin bebekleri Kuzey, geçtiğimiz haftalarda dünyaya gelmişti. Anne olmanın sevincini yaşayan Berfu Yıldız, oğlu Kuzey'in 8 günlükken çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.
31.10.2019 Magazin
Bebek odası hazır!
Bebek odası hazır! Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan çift, bebek odasını da hazırladı
3.10.2019 Magazin
Bebeğin odası hazır
Bebeğin odası hazır Berfu Yıldız ile Eser Yenenler çifti doğacak bebeklerinin odasını şimdiden hazırladı.
1.09.2019 Magazin
İbrahim Büyükak'ın 36. yaş partisi
İbrahim Büyükak'ın 36. yaş partisi Oyuncu İbrahim Büyükak 36. yaşını eşi Nurdan Beşen ve yakın dostlarıyla Cihangir’deki Emily’s Garden’da kutladı.
22.08.2019 Magazin
Berfu Yıldız 5 ayda 5 kilo aldı
Berfu Yıldız 5 ayda 5 kilo aldı Eser Yenenler'in hamile eşi Berfu Yıldız, 5 ayda sadece 5 kilo aldı.
8.08.2019 Magazin
Berfu Yenenler, Eser Yenenler'i yaşlandırdı!
Berfu Yenenler, Eser Yenenler'i yaşlandırdı! Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te dördüncü seçlen Berfu Yıldız le geçtiğimiz günlerde Kilyos'ta birçok ünlü ismin katıldığı törenle dünyaevine girmişti.
16.07.2019 Magazin
Merve Boluğur şoke oldu! O fotoğraflar dostluğu bitirdi
Merve Boluğur şoke oldu! O fotoğraflar dostluğu bitirdi Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 9 Haziran'da nikah masasına oturdu. Şarkıcı Murat Dalkılıç düğüne oyuncu sevgilisi Hande Erçel'le birlikte katıldı.
20.06.2019 Magazin
"Küçük Eserler dolaşsın artık etrafımızda"
"Küçük Eserler dolaşsın artık etrafımızda" Acun Ilıcalı, geçtiğimiz pazar akşamı evlenen Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
12.06.2019 Magazin
Aslı Enver ile Murat Boz'dan evlilik sinyali
Aslı Enver ile Murat Boz'dan evlilik sinyali Önceki akşam Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın Kilyos'ta düzenlenen düğününe katılan Aslı Enver-Murat Boz çifti, hayranlarına evlilik müjdesi verdi
11.06.2019 Magazin
Eser Yenenler ile eşi Berfu Yıldız balayına nereye gidiyor?
Eser Yenenler ile eşi Berfu Yıldız balayına nereye gidiyor? Eser Yenenler (35), 2015 Miss Turkey dördüncü güzeli olan sevgilisi Berfu Yıldız’ın (24) hamile kaldığını öğrenince geçen nisanda nikah masasına oturmuştu. Pazar akşamı da Kilyos Milyon Beach’te düğünleri vardı.
11.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berfu Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berfu yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.