Berberler

Berberler

Son dakika Berberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 berberler haberi bulunmuştur. Tüm berberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024? Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024 Yaşam
Banka sırası değil, tıraş kuyruğu! "Sıranın gelmesi 2 saati buluyor"
Banka sırası değil, tıraş kuyruğu! "Sıranın gelmesi 2 saati buluyor" Adana’da berberlerin bayram sabahına kadar sürecek yoğun mesaisi başladı. Berberler çözümü banka gibi sıra numarası dağıtarak buldu.
10.04.2024 Adana
Berber salonunu, ‘Kes Tıraşı’ programıyla farklı hikâyelere tanıklık eden mekâna dönüştürdü
Berber salonunu, ‘Kes Tıraşı’ programıyla farklı hikâyelere tanıklık eden mekâna dönüştürdü Adanalı berber Ahmet Uluçay’ın her meslek grubundan, Adana siyasetinde ve sporunda yer alan renkli simaların uğrak yeri olan berber salonu, ‘Ahmet Uluçay ile Kes Tıraşı’ isimli program sayesinde farklı hikâyelere tanıklık eden mekân haline dönüştü.
13.02.2024 Adana
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da Ukrayna-Rusya savaşı sonrası başlayan ticari dönüşüm emlakçılardan sonra erkek berberlerini de isyan ettirdi.
22.08.2023 Yaşam
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife...
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife... Berber fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Berber fiyatlarında yeni tarife belli oldu. Kiralardan temel ihtiyaç malzemelerine kadar pek çok kalemde yapılan zamlara karşın berberler de uzun süre sonra fiyat artışına gitmek zorunda kaldı. Sınırlı düzeyde yapılan zamma rağmen son 6 ayda 10 kişiden 1’i tıraşını evde kendi imkanlarıyla olmaya başladı.
27.07.2023 Ekonomi
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı?
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı? Bayramda berber ve kuaförler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı bugün başladı, 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Bayramda kuaför ve berberleri kullanacaklar bayramda kuaförler açık mı, berberler bayramda kapalı mı? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.
29.06.2023 Gündem
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu? Kurban Bayramı 27, 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da idrak edilecek. Bayram öncesi kuaföre ya da berbere gidemeyen vatandaşlar, bayram günü kuaför veya berberlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, bayramda kuaförler açık mı, salı günü kuaförler kapalı mı? Kuaförler hangi gün kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
20.06.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan berberlere Pazar tatili açıklaması
Bakan Soylu'dan berberlere Pazar tatili açıklaması İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Pazar tatili berbere ana sütü gibi helaldir. Ticaret bakanımızla biraz önce tekrar konuştum. Şükrü başkanın söylediğini de söyledim, dediğini ifade ettim. Dedi ki inşallah bu önümüzdeki pazar değil ondan sonraki pazar berberlerde tatil başlıyor. Bu mesele bizim uzun zamandan beri, biz derken kendimizi sizin içinizde hissettiğim için biz diyorum" dedi.
4.05.2023 Gündem
Bağ-Kur ile SGK prim günü eşitleniyor! Daha erken emekli olabilecekler, yeni düzenleme
Bağ-Kur ile SGK prim günü eşitleniyor! Daha erken emekli olabilecekler, yeni düzenleme Bağ-Kur’lular için gerekli olan emeklilik gün sayısında yeni bir düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda Bağ-Kur ile SGK arasındaki gün farkı eşitlenecek. Peki yeni düzenleme ile neler değişecek? İşte detaylar...
4.04.2023 Emekli
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı Haaytı 'Kuzuların Sessizliği' filmine ilham oldu, onunla gardiyanlar bile yalnız kalmak istemedi. Hapishanede işlediği çifte cinayet sebebi ile 28 Haziran 1978 yılında ömür boyu hapse mahkum edildi. Dünyanın en tehlikeli suçlularından olan Robert Maudsley, kırılması zor bir rekora imza attı.
21.01.2023 Dünya
Maliyet artışı berberleri de etkiledi; saç kesim ücretini 100 lira yaptılar
Maliyet artışı berberleri de etkiledi; saç kesim ücretini 100 lira yaptılar Berberler yeni yıl sonrası gelen fiyat artışıyla saç sakal tıraşını 100 TL’ye yükseltti.
10.01.2023 Ekonomi
Berber fiyatlarına yeni yıl zammı
Berber fiyatlarına yeni yıl zammı Orhangazi’de faaliyet gösteren erkek kuaförleri ve berberler, yeni yıl ile birlikte tüm tarifelere zam yaptı. Buna göre saç tıraşı 70 TL, sakal tıraşı ise 40 TL olarak belirlendi.
2.01.2023 Ekonomi
Berberler pazar günü açık mı 2023? Berberler 1 Ocak’ta kapalı mı, çalışıyor mu, hangi gün berberler ne zaman kapalı?
Berberler pazar günü açık mı 2023? Berberler 1 Ocak’ta kapalı mı, çalışıyor mu, hangi gün berberler ne zaman kapalı? Ticaret Bakanlığı, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde daha önce alınan ve 1 Ekim 2022'de uygulanması planlanan kararın 1 Ocak 2023'e ertelendiğini açıklamıştı. 1 Ocak 2023 tarihine az bir süre kala berberler de vatandaşlar da “Berberler pazar günü açık mı 2023? Berberler 1 Ocak’ta kapalı mı, çalışıyor mu, hangi gün berberler ne zaman kapalı?” sorularına yanıt arıyor.
30.12.2022 Gündem
Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı?
Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı? Berberler ve kuaförlerin kapalı olacağı gün ile ilgili yapılan çalışmada uygulama başlıyor. Berberler ve kuaförlerin haftalık tatil uygulaması ocak ayında yürürlüğe girecek. Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu açıklama yaptı. Peki, Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı? Berberler ve kuaförlerin haftalık tatili hangi gün? İşte detaylar…
25.12.2022 Ekonomi
Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Kapanma günleri belli oldu mu? Kuaförler ve berberler Pazar günü açık mı, hangi gün kapalı?
Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Kapanma günleri belli oldu mu? Kuaförler ve berberler Pazar günü açık mı, hangi gün kapalı? Kuaförler ve berberler çalışma günleri pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bilindiği üzere Ticaret Bakanlığı kuaför ve berberlerin tatil günü ile ilgili önemli bir karar almıştı. Karara göre, haftada 1 gün berber ve kuaförlerin kapalı olacağı gün ve hangi şartlarda kapanacağının belirlenmesi ise yerel ve bölgesel olarak belirleneceği ifade edilmişti. Özellikle berber ve kuaförlerin Pazar günü tatil yapmaları istenirken, bununla ilgili karar ve çalışma günleri ise valilikler ile meslek kuruluşları tarafından belirlenecek. Peki, Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Kuaförler ve berberler Pazar günü açık mı, hangi günler açık ve kapalı olacak? İşte detaylar…
27.11.2022 Gündem
Pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak? Haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu
Pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak? Haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu Ticaret Bakanlığı 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere, kuaför, berber ve güzellik salonu işletmelerinin haftanın bir günü kapalı olması konusundaki kararıyla ilgili yeni bir duyuru yaptı. Peki, Karara göre pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak?
29.09.2022 Gündem
Kuaförler pazar günü kapalı mı olacak, ertelendi mi? 1 Ekim'den itibaren kuaförler açık mı? Yeni Ticaret Bakanlığı 1 Ekim kuaför, berber, güzellik salonu kararı!
Kuaförler pazar günü kapalı mı olacak, ertelendi mi? 1 Ekim'den itibaren kuaförler açık mı? Yeni Ticaret Bakanlığı 1 Ekim kuaför, berber, güzellik salonu kararı! Kuaförlerin pazar günü kapalı olacağına yönelik son durum merak ediliyor. Ticaret Bakanlığı 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere, bu işletmelerin haftanın bir günü kapalı olması konusundaki kararını duyurmuştu. Peki, Kuaförler pazar günü kapalı mı, 1 Ekim’de kuaförler kapalı mı? İşte 1 Ekim Ticaret Bakanlığı kuaför kararı….
29.09.2022 Gündem
Kuaförler ne zaman kapalı? Hafta sonu berber ve kuaförler kapalı mı, açık mı?
Kuaförler ne zaman kapalı? Hafta sonu berber ve kuaförler kapalı mı, açık mı? Kuaförler ve berberler için yeni düzenleme! 1 Ekim'de başlıyor. Ticaret Bakanlığı’nın düzenlemesine göre, berber ve kuaförler haftada bir gün kapalı olacak. Ticaret Bakanlığının, İçişleri Bakanlığı aracılığıyla 81 il valiliğine gönderdiği karara göre, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın hangi günü kapalı olacağı, sektör temsilcisi meslek kuruluşlarının görüşleri alınmak suretiyle, her ilin kendi dinamikleri içinde valiler tarafından belirlenecek. Peki, Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Salı günü kuaförler ve berberler açık mı, kapalı mı? Hafta sonu kuaför ve berberler tatil mi? İşte detaylar...
17.09.2022 Ekonomi
Salı günleri kuaförler kapalı mı, kuaförler bugün açık mı?
Salı günleri kuaförler kapalı mı, kuaförler bugün açık mı? 1 Ekim’den itibaren berberler, kuaförler ve güzellik salonları haftada bir izin yapacak. Berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapması genel görüş olurken kararın valiliklere bildirilmesi gerekecek. Peki, Salı günleri kuaförler kapalı mı, kuaförler bugün açık mı?
13.09.2022 Gündem
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Haftalık izinler ile ilgili karar verildi. 1 Ekim itibarı ile başlıyor. Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik salonları haftada bir gün dükkanlarını kapatarak haftalık izin yapacak. Genel eğilim berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapmak istediği yönünde.
13.09.2022 Çalışma Hayatı
Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili flaş karar
Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili flaş karar Berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilgilendiren son dakika kararı! Erzurum berber ve kuaförler odası başkanı Emre Torungil, "1 Ekim'den itibaren hem erkek kuaförleri hem de bayan kuaförleri ve güzellik salonları kapalı olacak" dedi.
7.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Berberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.