Beraat Etti

Beraat Etti

Son dakika beraat etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beraat etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beraat etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beraat Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beraat etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.221 beraat etti haberi bulunmuştur. Tüm beraat etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
Meslektaşına 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı hakkında karar açıklandı
Meslektaşına 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı hakkında karar açıklandı Konya Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Ş.A.'ya yönelik 'konut dokunulmazlığı ihlali', 'cinsel saldırıya teşebbüs' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanan Manavgat Cumhuriyet Savcısı A.K., tüm suçlamalardan beraat etti.
28.12.2023 Gündem
2 yaşındaki bebeğe istismarda bulunup ölümüne neden olmuştu! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
2 yaşındaki bebeğe istismarda bulunup ölümüne neden olmuştu! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu Zonguldak'ta Nisanur Ö. (2) adlı bebeğe cinsel istismarda bulunup, havaya atıp, tokatlayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Furkan Sevinç (25), ağırlaştırılmış müebbet ile 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.12.2023 Gündem
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde oğlunu surdan itekleyerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Menşure Arık (45) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önünde bulunduran mahkeme, bu cezayı müebbede çevirdi. Tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık (47) ise beraat etti.
14.12.2023 Gündem
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu Samsun'da babasından boşanan annesi Zerrin Büyük'ü (49) öldürüp, erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi (56) de ağır yaralanan A.A.Ö. (17), 3 farklı suçtan toplam 27 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.10.2023 Yaşam
Eski Kıyıköy Belediye Başkanına 'Rüşvet'ten 5,5 yıl hapis! Deliller tek tek toplandı
Eski Kıyıköy Belediye Başkanına 'Rüşvet'ten 5,5 yıl hapis! Deliller tek tek toplandı Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin eski belediye başkanı Ender Sevinç, 'Rüşvet' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.09.2023 Yaşam
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız Palu ailesi davasında mahkeme alınan kararları açıkladı. Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.
19.07.2023 Gündem
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, şikayetçi R.D.'nin avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Duruşmaya tutuksuz sanık A.İ. de avukatıyla katıldı. Şikayetçi taraf, sanığın cezalandırılması talebinde bulundular. Mahkeme, sanık A.İ'yi "Cinsel saldırı" suçunun sarkıntılık seviyesinde kalması nedeniyle 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise beraat etti.
14.07.2023 Gündem
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi  Davutpaşa'da 31 Ocak 2008'de 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasına ilişkin davada 4 sanık yeniden dinlendi. Zeytinburnu Belediyesi eski İmar ve Şehircilik Müdürü Şevket Yıldırım, "Benim bu olayla ilgili hiçbir dâhilim yok. Burası imara uygun olarak ruhsatını almıştır. Bizim o dönem önceliğimiz ruhsatsız yapılardı" dedi. Patlamada oğlunu kaybeden Adnan Saday ise, "16 yıldır benim oğlum toprakta bunun hesabını sormaya geldim. Ben bir babayım. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek. Bizim yüreğimiz yanıyor. İnsan öldürmek kolay mı?" diye konuştu. 
6.06.2023 Gündem
Kızını boğarak öldürmüştü: 'İyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı
Kızını boğarak öldürmüştü: 'İyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural'ın (59) cezası, istinaf mahkemesinde onandı.
6.06.2023 Yaşam
Zeynep'i öldüren annesine 'iyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı
Zeynep'i öldüren annesine 'iyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural'ın (59) cezası, istinaf mahkemesinde onandı.
6.06.2023 Yaşam
'Süt banyosu' skandalının ardından harekete geçti
'Süt banyosu' skandalının ardından harekete geçti Konya'da süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar ve Uğur Turgut, 1,5 yıl önce beraat etti. Sayar, bu süreçte sosyal medya aracılığıyla kendisine hakaret ettiğini tespit ettiği 70 kişiye dava açtı.
21.05.2023 Yaşam
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı Konya'nın Selçuklu ilçesinde adını 'Eda' olarak değiştiren Merve K.'nin (28) bir rezidansta işkenceye uğramasına ilişkin toplam 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgili Murat Demirci (42), nişanlısı Sara Demir (25) ve arkadaşı Tuğba Demirci'nin (23) yargılandığı kamu davasının gerekçeli kararı açıklandı. Eda K.'nin saçını ustura ile kesmek ve vücudunda sigara söndürmek şekliyle yaralandığının sabit görüldüğü, usturanın 'silah' sayıldığı, sigara söndürme eyleminin ise 'canavarca hisle' işlenmediği belirtildi.
17.05.2023 Yaşam
Mankene gece kulübünde eski sevgiliden öldüresiye dayak!
Mankene gece kulübünde eski sevgiliden öldüresiye dayak! Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darbettiği iddiasıyla eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı'nın yargılandığı davada karar çıktı. Gizem Akbaş'ı yumrukladığı iddia edilen eski sevgilisi Ayta "Kasten yaralama" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, "Tehdit" suçundan da cezalandırılmaları istenen her iki sanık hakkında ise beraat kararı verdi. Duruşma sonrasında Gizem Akbaş sanığın yeterli cezayı almadığını söyleyip ağlarken, destek için yanında bulunan avukat Demet Tanrıverdi Keskin, "7 ay ceza verilen kişi, 7 gün bile yatmayacak. İnfazda önleyici tedbirler alınması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
4.05.2023 Yaşam
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beraat Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beraat etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.