Benyamin Netanyahu

Benyamin Netanyahu

Son dakika benyamin netanyahu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan benyamin netanyahu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını benyamin netanyahu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benyamin Netanyahu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benyamin netanyahu gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 benyamin netanyahu haberi bulunmuştur. Tüm benyamin netanyahu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Orta Doğu'daki kriz petrol fiyatlarını vurdu
Orta Doğu'daki kriz petrol fiyatlarını vurdu İsrail-Filistin arasındaki gerilim, brent petrole de yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı yüzde 5'e yakın yükseldi ve 90 dolara yaklaştı.
9.10.2023 Ekonomi
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba Son dakika haberine göre; İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Netanyahu'nun koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü, Yamina-Sağ’a partisi liderlerinden Ayelet Şaked’in gece yarısı basına sızdığı ses kaydında, ’Netanyahu ve eşi Sara ’iktidar şehvetinden gözleri dönmüş diktatör ve zorba’ olarak nitelendirildi.
5.05.2021 Dünya
İsrail'de ortalık karıştı! Netanyahu'nun çırılçıplak hali damga vurdu
İsrail'de ortalık karıştı! Netanyahu'nun çırılçıplak hali damga vurdu 23 Mart'ta yapılacak seçimlere hazırlanan İsrail'de yaşanan heykel krizi gündeme bomba gibi düştü. Başbakan Benjamin Netanyahu'nun çıplak heykeli bir anda başkent Tel Aviv sokaklarında belirince ortalık karıştı.
17.03.2021 Dünya
İran şokta! Nükleer program mimarına suikast
İran şokta! Nükleer program mimarına suikast İran'ın nükleer programının mimarlarından Muhsin Fahrizade suikasta uğradı! İran devlet televizyonu Fahrizade'nin ağır yaralandığını bildirirken bazı kaynaklar hayatını kaybettiğini iddia ediyor.
27.11.2020 Dünya
Netanyahu Bahreyn'i ziyaret edeceğini açıkladı
Netanyahu Bahreyn'i ziyaret edeceğini açıkladı İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu yaptığı açıklamada, Körfez devleti Bahreyn’i Veliaht Prensi Salman al-Khalifa'nin davetlisi olarak "yakında" ziyaret edeceğini açıkladı.
24.11.2020 Dünya
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet...
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet... İsrail ile BAE arasında diplomatik ilişkileri başlatma konusunda varılan anlaşmada, körfez ülkesine Amerikan F-35 ve İHA teknoloji transferine yeşil ışık yakan bir gizli madde bulunduğu bildiriliyor.
18.08.2020 Dünya
Türkiye'den BAE'ye büyük tepki!
Türkiye'den BAE'ye büyük tepki! İsrail-BAE arasında ilişkileri normalleştirmek üzere imzalanan anlaşma dünyadan tepki topladı. Türk Dışişleri, “BAE’nin bu riyakâr davranışını tarih unutmayacak ve asla affetmeyecektir” derken, İran anlaşmayı ‘Stratejik aptallık’ diye nitelendirdi.
15.08.2020 Dünya
Twitter hack dolandırıcılığı! Uber, Apple, Elon Musk, Jeff Bezos, Joe Biden ve Bill Gates’in twitter hesapları mı hacklendi?
Twitter hack dolandırıcılığı! Uber, Apple, Elon Musk, Jeff Bezos, Joe Biden ve Bill Gates’in twitter hesapları mı hacklendi? Twitter hacklendi mi, günün sorusu oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da hackerlar tarafından bulunan bir güvenlik açığı sayesinde Barack Obama, Elon Musk ve Bill Gates gibi isimlerin hesapları hacklendi. Hackerler, ele geçirdikleri hesaplardan paylaştıkları linklerle 110 bin doların üzerinde bitcoin dolandırıcılığı yaptı. İşte Twitter’fa hacklenen kurum ve ünlüler…
16.07.2020 Gündem
Netanyahu'nun 'orayı ilhak edeceğim' sözüne Ankara'dan tepki!
Netanyahu'nun 'orayı ilhak edeceğim' sözüne Ankara'dan tepki! İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, gelecek haftaki erken seçim için 'Kazanırsam Batı Şeria'daki Ürdün Vadisi'ni ilhak edeceğim' dedi. Netanyahu, Trump'ın 'barış planı'nın da bu ilhak için tarihi bir fırsat olduğunu söyledi. Netanyahu'nun bu sözlerine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan tepki geldi.
10.09.2019 Gündem
Bolsonaro: Ülkemizde ABD üssü olabilir!
Bolsonaro: Ülkemizde ABD üssü olabilir! Brezilya'nın yeni Devlet Başkanı Bolsonaro, ülkesinde bir Amerikan üssü için 'olabilir' dedi.
4.01.2019 Dünya
KKTC'deki siyasilerden Netanyahu'ya tepki: Kendini kaybetmiş
KKTC'deki siyasilerden Netanyahu'ya tepki: Kendini kaybetmiş İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya bir tepki de KKTC'den geldi. Siyasi parti temsilcileri yaptıkları açıklamada "Netanyahu ne diyeceğini şaşırmış. Kıbrıslı Türkler soykırıma uğramıştır. Bu soykırımdan kurtaran Türkiye'ye dil uzatacak kadar kendini kaybetmiştir" açıklamasında bulundu.
24.12.2018 Gündem
İran Devrim Muhafızları: Yüzme denemeleri yapsınlar çünkü...
İran Devrim Muhafızları: Yüzme denemeleri yapsınlar çünkü... 'Lübnan ve Suriye'deki İran varlığı'na karşı ne gerekirse yapmaya devam edeceklerini söyleyen İsrail Başbakanı Netanyahu'ya, İran Devrim Muhafızları'ndan yanıt geldi.
5.10.2018 Dünya
Netanyahu İsraillilerin kelliğine neden oluyor
Netanyahu İsraillilerin kelliğine neden oluyor İsrail Genel Sağlık Kurumu, kellik nedeni olarak, Benyamin Netanyahu'nun yeniden başbakan seçilmesi gibi stresli durumları gösterdi.
28.08.2018 Dünya
İsrail ordusu sarsılıyor
İsrail ordusu sarsılıyor İsrail'de devlete tam sadakatle hizmet etmeleriyle tanınan ve askerlik yapan nadir azınlıklardan olan Dürziler, 'Yahudi ulus devlet yasasını' protesto için ordudan istifa etmeye başladı.
31.07.2018 Dünya
Son dakika... Türkiye'den yalanlama! İsrail...
Son dakika... Türkiye'den yalanlama! İsrail... İsrailli bir yetkili, ülkesinin militanlara yardım suçlamasıyla gözaltına aldığı Türk vatandaşı Ebru Özkan'ı ABD Başkanı Donald Trump'ın talebi üzerine iki hafta önce serbest bıraktığını söyledi. Türkiye'den yalanlama geldi.
27.07.2018 Dünya
Netanyahu yine tehdit etti: Yedi kat daha güçlü bir şekilde vururuz
Netanyahu yine tehdit etti: Yedi kat daha güçlü bir şekilde vururuz İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ülkesinin gereklilik halinde Gazze'deki Hamas'ı çok daha güçlü bir şekilde vurmaya hazır olduğunu belirtti.
22.07.2018 Dünya
Netanyahu'nun eşine 'dolandırıcılık' davası
Netanyahu'nun eşine 'dolandırıcılık' davası İsrail'de Başbakan Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu hakkında 'dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açıldı.
22.06.2018 Dünya
"İsrail, İran'ın 'nükleer silah' belgelerini Avrupalılar'la paylaşacak"
"İsrail, İran'ın 'nükleer silah' belgelerini Avrupalılar'la paylaşacak" İngiliz gazetesi, bugün manşetten verdiği haberde 100 bin dokümanın İsrail gizli servisi Mossad tarafından Tahran'daki bir depoda ele geçirildiğini duyurdu.
4.06.2018 Dünya
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti!
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti! Türkiye ve dünya İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamına tepki gösterirken İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu Türkiye'ye karşı küfür içerikli skandal bir paylaşım yaptı.
17.05.2018 Dünya
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü!
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü! Türkiye'de bir çok ilde bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin bayraklarıyla yürüyerek İsrail'e tepki gösterdi.
15.05.2018 Yaşam
Son dakika... Çatışma başladı! Can kayıpları var
Son dakika... Çatışma başladı! Can kayıpları var ABD'nin çoğu dünya ülkesini umursamadan Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı dün yapıldı. Filistinlilerin karara sert tepki göstermesi ve protestolar sonrasında en kanlı gün yaşandı. Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı. Onlarca Filistinli hayatını kaybetti binlercesi yaralandı. Filistin topraklarında İsrail karşıtı yeni protestolar başladı. İsrail'in Gazze sınırında füze tehlikesi için sirenlerin çalmaya başladığı söylendi fakat İsrail ordusu bunun 'yanlış alarm' olduğunu bildirdi. Ölü sayısı git gide artıyor. BM'den İsrail'e sert uyarı geldi.
15.05.2018 Dünya
Son dakika... Dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar! Ölü sayısı artıyor...
Son dakika... Dünyanın gözü önünde katliam yapıyorlar! Ölü sayısı artıyor... Dünyanın büyük bölümünün karşı çıkmasına rağmen ABD'nin Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı yapıldı. Filistinliler bu karara sert tepki gösterdi. Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Çoğu Avrupa Birliği (AB) ülkesinin yer almayacağı törene 32 ülkenin temsilcisi katıldı. Arap Birliği Kudüs gündemi ile ilgili olağanüstü toplanma kararı aldı.
14.05.2018 Dünya
Son dakika... 'İsrail İran mevzilerini vurdu'
Son dakika... 'İsrail İran mevzilerini vurdu' Donald Trump'ın dün akşam İran ile yapılan nükleer anlaşmadan çekildiğini açıklamasının ardından İsrail, Suriye'deki bazı hedeflere saldırı düzenledi. İsrail'in Suriye'ye dün düzenlendiği iddia edilen hava saldırısında 15 kişinin öldüğü belirtildi. Ölenler arasında 8 İranlı da var.
9.05.2018 Dünya
İsrail'e sert cevap! Pişman olacaksınız
İsrail'e sert cevap! Pişman olacaksınız İsrail'in İran'ın nükleer programıyla ilgili açıklamasına, Tahran'dan "Sürpriz karşılık vereceğiz ve pişman olacaksınız" cevabı geldi.
1.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Benyamin Netanyahu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benyamin netanyahu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.