Bennu Gerede

Bennu Gerede

Son dakika Bennu Gerede haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bennu Gerede ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bennu Gerede haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bennu Gerede

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bennu gerede gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 bennu gerede haberi bulunmuştur. Tüm bennu gerede haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin! Son paylaşımları olay oldu
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin! Son paylaşımları olay oldu Tarkan ile yaşadığı büyük aşkla adını duyuran Bilge Öztürk (43), fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. İkiliden son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören bir aşk pozu geldi.
14.09.2023 Magazin
Cem Büyükhanlı son yolculuğuna uğurlandı! Bennu Gerede cenaze törenine katılmadı
Cem Büyükhanlı son yolculuğuna uğurlandı! Bennu Gerede cenaze törenine katılmadı Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, önceki gün evinde hayatını kaybetti. 48 yaşında vefat eden iş insanı, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cem Büyükhanlı'nın ölümünü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla duyuran eski eşi Bennu Gerede'nin, cenaze törenine katılmaması dikkat çekti.
8.09.2023 Magazin
Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti
Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti Bennu Gerede'nin eski eşi ve Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti.
7.09.2023 Magazin
Bennu Gerede neden ışıldadığını anlattı!
Bennu Gerede neden ışıldadığını anlattı! Oyuncu Bennu Gerede, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda parlamasının ve ışık saçmasının nedenini açıkladı. Gerede'nin bu sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.
10.01.2023 Magazin
Bennu Gerede'den çok konuşulacak itiraflar!
Bennu Gerede'den çok konuşulacak itiraflar! Katıldığı Survivor yarışmasında ünlenen Bennu Gerede, katıldığı bir radyo programında çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Gerede yaptığı açıklamada, “Bir kadın istediği kişi ile sevişebilmeli" dedi.
24.08.2022 Magazin
Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisi flaşlar patlayınca kaçtı!
Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisi flaşlar patlayınca kaçtı! Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, önceki gece sevgilisi Laura Shakimova ile Bebek'te objektiflere yansıdı. Ünlü isim ve sevgilisi, flaşların patlamasıyla panik oldu ve kaçtı. Yüzlerini saklayan sevgililer, biraz yürüdükten sonra mekana döndü. İkili, ön kapı yerine yan taraftaki çiçeklerin üzerinden atlayarak mekana girmeyi tercih etti.
31.07.2022 Magazin
Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk'ten evlilik açıklaması
Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk'ten evlilik açıklaması Tarkan ile yaşadığı büyük aşkla adını duyuran Bilge Öztürk (43), fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Bilge Öztürk'ten evlilik ile ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi.
27.07.2022 Magazin
Bilge Öztürk'ten sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile yeni pozlar!
Bilge Öztürk'ten sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile yeni pozlar! Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Şu sıralar İspanya'da olan çiftten Öztürk, 22 yaş küçük sevgilisiyle yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.
8.05.2022 Magazin
Bilge Öztürk: Bennu'yu çok severim,aramız iyi
Bilge Öztürk: Bennu'yu çok severim,aramız iyi Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Öztürk, çıkışta muhabirlerin soruları yanıtladı.
30.03.2022 Magazin
Ünlü isimlere apartman görevlisi şoku!
Ünlü isimlere apartman görevlisi şoku! Birçok ünlü ismin yaşadığı Nişantaşı’ndaki tarihi apartman, dizilere konu olacak olayla sarsıldı. Apartman görevlisi binada yaşayanlardan para toplayarak, kayıplara karıştı. Eşi ve çocuğunu bırakan görevli için kayıp ilanı verildi. Apartmanda Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Bennu Gerede, Zafer Algöz gibi tanınmış isimler oturuyor.
8.02.2022 Magazin
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle tatilde! Bikinili pozları...
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle tatilde! Bikinili pozları... Tarkan'ın eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Aralarında 22 yaş olan çift, şu sıralar Bermuda’da tatilde. Bilge Öztürk, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
1.12.2021 Magazin
Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya İspanya'ya uçtu!
Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya İspanya'ya uçtu! Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile sürpriz bir aşka yelken açan avukat Bilge Öztürk, sevgilisiyle İspanya'ya uçtu. İkili,sosyal medya hesabından mutluluk pozunu paylaştı.
16.11.2021 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı doludizgin! Aileye girdi
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı doludizgin! Aileye girdi Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu. Öztürk, önceki gün 23 yaş küçük sevgilisini kardeşleriyle tanıştırdı.
9.11.2021 Magazin
Bennu Gerede'nin oğlu olay yarattı! Sevgilisini çırılçıplak paylaştı
Bennu Gerede'nin oğlu olay yarattı! Sevgilisini çırılçıplak paylaştı Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Erkaya, sevgilisi Laura Shakimova'nın çırılçıplak karesini yayınladı.
27.10.2021 Magazin
Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk aşkı  Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da buldu
Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk aşkı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da buldu Tarkan'ın eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk (43) aradığı aşkı buldu. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Öztürk, özel hayatıyla ilgili konuşurken sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.
11.10.2021 Magazin
Daren Gerede Erkaya kimdir? Bilge Öztürk ile aşk yaşayan Daren Gerede Erkaya kaç yaşında, mesleği ne?
Daren Gerede Erkaya kimdir? Bilge Öztürk ile aşk yaşayan Daren Gerede Erkaya kaç yaşında, mesleği ne? Tarkan'ın eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk (43) Daren Gerede Erkaya (21) ile aşk yaşadığını ilan etti. Daren Gerede Erkaya, Bilge Öztürk ile anılınca hayatında merak edilenler de arttı. Peki, Daren Gerede Erkaya kimdir, kaç yaşında?
11.10.2021 Gündem
Berrak Tüzünataç'ın aklı tatilde kaldı!
Berrak Tüzünataç'ın aklı tatilde kaldı! Tüm yazı plajlarda, beach club'larda geçiren oyuncu Berrak Tüzünataç, İstanbul'a döndü ama aklı hala tatilde.
24.09.2021 Magazin
Bennu Gerede: Hâlâ aşka inanıyorum
Bennu Gerede: Hâlâ aşka inanıyorum Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, Ankara’daki Radisson Blu Hotel’de düzenlenen 'Sertaç Darcan ile Moda Sohbetleri' adlı etkinliğe konuk oldu.
4.01.2020 Magazin
Bennu Gerede'den ilginç sözler: Sevişmek, kaliteli yaşamın sırları arasında
Bennu Gerede'den ilginç sözler: Sevişmek, kaliteli yaşamın sırları arasında Bennu Gerede, sağlıklı yaşam ile ilgili özel röportajında sevişmenin kaliteli yaşamın sırları arasında olduğunu dile getirdi.
10.10.2019 Magazin
Aleyna Tilki anneyle tanıştı!
Aleyna Tilki anneyle tanıştı! Şarkıcı Aleyna Tilki adı aşk dedikodularına karıştığı Dilan Gerede Erkaya'nın annesi Bennu Gerede ve ailesi ile birlikte Bebek'te görüntülendi.
7.07.2019 Magazin
Bennu Gerede: Yıllarca Acun'a yalvardım
Bennu Gerede: Yıllarca Acun'a yalvardım Buket Aydın'ın CNN TÜRK'te sunduğu '40' programının bu haftaki konuğu fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede oldu.
2.05.2019 Magazin
Aleyna Tilki krizi aşkı bitirdi!
Aleyna Tilki krizi aşkı bitirdi! Sosyetik güzel Aylin Koç ile kendisi gibi 19 yaşındaki sevgilisi Dilan Erkaya’nın 7 aylık ilişkisi, sekteye uğradı. Dedikodulara göre; Erkaya’nın Aleyna Tilki ile sık sık görüşmesi Koç’un canını sıktı. Tartışan aşıklar, ilişkiye nokta koyup birbirlerini Instagram’da takipten çıkardı.
13.03.2019 Magazin
Bennu Gerede şaştı kaldı: Sevgilim değil, arkadaşım!
Bennu Gerede şaştı kaldı: Sevgilim değil, arkadaşım! Fransız heykeltraş Aurele Ricard'la aşk yaşayan Bennu Gerede, Nişantaşı'nda genç bir erkek arkadaşıyla manavda görüntülenince ne yapacağını şaşırdı...
2.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bennu Gerede ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bennu gerede haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.