Benjamin Harvey

Benjamin Harvey

Son dakika Benjamin Harvey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Benjamin Harvey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Benjamin Harvey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benjamin Harvey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benjamin harvey gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 benjamin harvey haberi bulunmuştur. Tüm benjamin harvey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı!
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı! Son olarak 'Camdaki Kız'da 'Cana' karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Magazin
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü? Kanal D ekranlarında her Perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana trafik kazası geçirdi. Peki, Cana öldü mü, Hande Ataizi diziden ayrıldı mı, neden?
16.12.2022 Televizyon
Hande Ataizi’den evlilik açıklaması!
Hande Ataizi’den evlilik açıklaması! Pandemi nedeniyle sevgilisi Dinç Aydoğdu ile düğünlerini ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Hande Ataizi, "Biz zaten bir aile olduk. O yüzden düğün ikinci planda kaldı. Ne zaman kafamız rahat olursa, o zaman olacak" dedi.
17.03.2021 Magazin
Hande Ataizi kazadan sonra ilk kez konuştu
Hande Ataizi kazadan sonra ilk kez konuştu Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Oyuncu, spordan çıktığını söyledi ve ekledi: “Hep böyle makyajsız yakalıyorsunuz.”
11.03.2020 Magazin
Hande Ataizi, eski eşini korudu
Hande Ataizi, eski eşini korudu Oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, gazetecileri görünce telefonu kapatıp soruları yanıtladı.
10.03.2020 Magazin
Ne yaptın Benjamin!
Ne yaptın Benjamin! Oyuncu Hande Ataizi, 2012 yılında evlendiği, oğlu Aslan Leon’un babası Amerikalı Benjamin Harvey’den Mayıs 2018’de boşanmıştı.
24.12.2019 Magazin
Benjamin Harvey: Türkçe bilmiyorum
Benjamin Harvey: Türkçe bilmiyorum Hande Ataizi'nden boşanan Benjamin Harvey, önceki gün oğlu Leo ile Ctiy's AVM'deydi.
9.12.2019 Magazin
'Yaş farkı için daha sert tepkiler beklemiştim'
'Yaş farkı için daha sert tepkiler beklemiştim' Oyuncu Hande Ataizi, Sinan Özedincik ve Funda Karayel’in sunduğu, A Para’da yayınlanan ‘Günaydın Hafta Sonu’na konuk oldu.
7.10.2019 Magazin
Aramızda 20 yaş var ama sevgilimle fıstık gibiyiz!
Aramızda 20 yaş var ama sevgilimle fıstık gibiyiz! Hande Ataizi, Dinç Aydoğdu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: “20 yaş var aramızda evet. Ben 20 yaz, 20 kış daha fazla görmüşüm. Açıkçası fıstık gibiyiz.”
23.09.2019 Magazin
Hande Ataizi spordan vazgeçmiyor
Hande Ataizi spordan vazgeçmiyor Oyuncu Hande Ataizi, eski eşi Amerikalı Benjamin Harvey'den olan oğlu Leon ile Bodrum'da tatil yapıyor.
13.08.2019 Magazin
BDDK ve SPK'dan o iddialarla ilgili açıklama
BDDK ve SPK'dan o iddialarla ilgili açıklama Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, "Onlarca kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğumuz iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ekonomimizin itibarını kırabilecek yayınlar hakkında yasal yollara başvurulacağı tabiidir"" açıklamasında bulundu. SPK'dan yapılan açıklamada ise "Piyasalarda tedirginliğe ve yatırımcıların zarara uğramasına çalışıldığı tespit edilmiştir. Kanunun ilgili maddeleri çerçevesinde suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
14.06.2019 Ekonomi
Hande Ataizi'nin en büyük aşkı
Hande Ataizi'nin en büyük aşkı Hande Ataizi, 2012’de evlendiği Amerikalı Benjamin Harvey’den Mayıs 2018’de boşanmıştı
20.05.2019 Magazin
Benjamin Harvey'den Türkiye itirafı
Benjamin Harvey'den Türkiye itirafı Oyuncu Hande Ataizi ile altı yıllık evliliklerini geçtiğimiz sene biten ABD'li televizyoncu Benjamin Harvey, tatil için Rusya'ya gitti.
2.01.2019 Magazin
Hande Ataizi açtığı soyadı davasını kazandı
Hande Ataizi açtığı soyadı davasını kazandı Hande Ataizi, iki ay önce İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, boşandığı eşi Benjamin Harvey’in soyadını kullanmak için dava açmıştı.
7.11.2018 Magazin
Kelebek etkisi
Kelebek etkisi Raisa&Vanessa kardeşler, ‘Butterfly Effect’ (Kelebek Etkisi) adını verdikleri koleksiyonu önceki akşam Çırağan Sarayı’nda tanıttı. Defileyi izlemeye gelenler en az mankenler kadar şıktı. Yağışlı hava kimi davetlileri soğuktan titretse de moda aşkı galip geldi.
26.09.2018 Magazin
Eski eşten Hande'ye izin çıktı
Eski eşten Hande'ye izin çıktı Hande Ataizi, eski eşi Benjamin Harvey’in soyadını kullanmaya devam etmek için geçen hafta avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu
19.09.2018 Magazin
Eşinden boşanan Hande Ataizi'nin talebi şaşırttı
Eşinden boşanan Hande Ataizi'nin talebi şaşırttı Oyuncu Hande Ataizi, boşandığı eşi Benjamin Harvey'in, ticari olarak etkilenmemek ve çocuğunun zarar görmemesi için soyadını kullanmayı talep etti.
17.09.2018 Magazin
Leon babasıyla
Leon babasıyla Hande Ataizi, önceki gün Akmerkez’deydi.
11.09.2018 Magazin
Leon’un arabası
Leon’un arabası Hande Ataizi’nin eski eşi Amerikalı Benjamin Harvey ve oğlu Leon önceki gün Nişantaşı sokaklarında keyifli anlar geçirdi.
9.09.2018 Magazin
Hande Ataizi ticarete atılıyor
Hande Ataizi ticarete atılıyor Kanal D ekranlarında yayınlanan '4 Kadın Zamanı' sunucularından ünlü oyuncu Hande Ataizi, mesleğinin yanı sıra ticarete atılarak kıyafet mağazası açacak.
5.09.2018 Magazin
Bekar ve mutlu
Bekar ve mutlu Benjamin Harvey ile 6 yıllık evliliğini 4 ay önce bitiren Hande Ataizi, oğlu Leo ile Bodrum tatilinde objektiflere takıldı.
11.07.2018 Magazin
Eski eşle tatil planı
Eski eşle tatil planı HANDE Ataizi, geçen ay boşandığı eski eşi Benjamin Harvey ile sık sık görüştüğünü söyledi.
24.05.2018 Magazin
Alman usulü açıklaması
Alman usulü açıklaması BenjamIn Harvey ile evliliğini geçen ay bitiren Hande Ataizi, “Alman usulü evliliğimi bitirdi” sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.
17.05.2018 Magazin
Dudak tiryakisi
Dudak tiryakisi Dün dolarda çok enteresan saatler yaşandı. TCMB’nin “Gerekli adımlar atılacak” mesajı 4.50’ye fırlayan dolara geri adım attırdı. TCMB Başkanı’na randevu verilmesi de iyimserliği pekiştirdi. Faiz silahı çekilmeden, sadece sözlü açıklamalar 10 kuruşluk gerileme yarattı
16.05.2018 Ekonomi
Ayrılsak da beraberiz
Ayrılsak da beraberiz Hande Ataizi, önceki akşam kardeşi Sinan’ı evlendirdi.
13.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Benjamin Harvey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benjamin harvey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.