Begüm Öner

Begüm Öner

Son dakika Begüm Öner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Begüm Öner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Begüm Öner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Begüm Öner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan begüm öner gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 begüm öner haberi bulunmuştur. Tüm begüm öner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Begüm Öner’in hobisi şaşırttı!
Oyuncu Begüm Öner’in hobisi şaşırttı! Kendisi gibi oyuncu olan Ceyhun Fersoy ile evli Begüm Öner önceki gün bir davette objektiflere yansıdı. 'Seksenler' dizisinde birlikte kamera karşısına geçen ikiliden Öner, dedesinin doktor olduğunu ve bu nedenle ilginç bir hobisi olduğunu açıkladı.
30.09.2023 Magazin
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Batuhan Öner kimdir? Batuhan Öner nereli, kaç yaşında?
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Batuhan Öner kimdir? Batuhan Öner nereli, kaç yaşında? MasterChef 2023 yarışmacıları arasında yer alan Batuhan Öner kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 37 yaşındaki MasterChef Batuhan, ünlü oyuncu Begüm Öner'in kardeşidir. Osmanlı mutfağına olan ilgisiyle bilinen Batuhan Öner Ege Üniversitesi mezunudur. Peki MasterChef Batuhan nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...
12.06.2023 Televizyon
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı! Amasya’da 'Baş Belası' tiyatro oyuncuları turneden dönerken feci bir kaza geçirdi. Minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle kazada ağır yaralanan Sergen Deveci, dün ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen oyuncu, ameliyata alınmıştı. Deveci’nin son durumuyla ilgili arkadaşı Ersel Dursun'dan açıklama geldi.
23.11.2022 Magazin
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni!
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni! Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları trafik kazası geçirdi. İçinde bulundukları minibüs, bir TIR’a arkadan çarptı. Feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Oyuncu Zeynep Gülmez feci kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz andı.
22.11.2022 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Begüm Öner: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız!
Begüm Öner: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız! Kaza sonrası açıklama yapan Ceyhun Fersoy'un kendisi gibi oyuncu olan eşi Begüm Öner, Instagram hesabından arkadaşlarının sağlık durumuna dair açıklamada bulundu.
21.11.2022 Magazin
Begüm Öner konuşmakta zorlandı: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız!
Begüm Öner konuşmakta zorlandı: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız! Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'A çarptı. Kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Begüm Öner kazada yaralanan oyuncu eşi Ceyhun Fersoy ve diğer yolcuların sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 'İyi olacağız' diyen Öner, dostlarına da teşekkür etti.
21.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy-Begüm Öner çiftine saldırı anı kameraya yansıdı!
Ceyhun Fersoy-Begüm Öner çiftine saldırı anı kameraya yansıdı! 'Seksenler' dizisinde rol alan oyuncu çift Ceyhun Fersoy (39) ile Begüm Öner'in (32), geçtiğimiz hafta Cihangir'de bir mekânda darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Mekanda bulunan bir kişinin, masanın üzerine çıkıp, Fersoy'un üzerine atladığı an kameraya böyle yansıdı.
23.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy'dan eğlenceli tatil
Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy'dan eğlenceli tatil 'Seksenler' dizisinde beraber rol alan oyuncu çift Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, Bodrum tatiline devam ediyor. Ünlü çifte, dizideki rol arkadaşları Burcu ve Efe Altındeprem, kızları Zeyno ile eşlik etti.
31.07.2021 Magazin
"Corona virüs utansın!"
"Corona virüs utansın!" Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini güldüren Begüm Öner, eğlenceli videolarına bir yenisini daha ekledi.
28.05.2020 Magazin
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu TRT 1’in sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon ilk bölümünün yayın tarrihi açıklandı.
4.10.2019 Televizyon
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov!
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov! Pop müziğin sevilen seslerinden Oğuzhan Koç, kariyerinin ilk Harbiye konserini önceki gün Poll Production organizasyonu ‘Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında gerçekleştirdi.
5.09.2019 Magazin
Begüm Öner: Mıncıklamaktan çok hoşlanırım
Begüm Öner: Mıncıklamaktan çok hoşlanırım Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, oyuncu Begüm Öner konuk oldu.
9.11.2018 Magazin
Suit provaları başladı
Suit provaları başladı Jest Tiyatro, 2018-2019 tiyatro sezonunu yepyeni ve iddialı bir oyunla açmaya hazırlanıyor.
16.10.2018 Magazin
"Evli olduğumu bildikleri halde..."
"Evli olduğumu bildikleri halde..." Seksenler dizi oyuncuları Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner çifti bugün Teve2 kanalında 2.sayfa programına konuk oldu. İki ünlü isim samimi açıklamalarda bulundu
16.08.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 19 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 19 Mayıs Cuma Kanal D’nin 19 Mayıs Cuma günkü yayın akışı yine birbirinden renkli programlar ile dolu. Sabah kuşağında haber programları ve geçmişteki dizilerin tekrar bölümleri yer alırken, öğlen kuşağında ise magazin programları ekrana geliyor. Evim Şahane programının tekrar bölümünden sonra da akşam kuşağına kadar yine bir dizi maratonu yer alıyor. Akşam kuşağında en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar’ın yeni bölümü ekranlarda olacak. Kanal D’nin 19 Mayıs Cuma günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Bülent Kayabaş kimdir?
Bülent Kayabaş kimdir? Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Kayabaş bugün hayata gözlerini yumdu. 1945 Eskişehir doğumlu olan Bülent Kayabaş'ın ölümü hayranlarını ve tüm sanat camiasını hüzne boğdu. Bülent Kayabaş'a dair merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
Seksenler final yapıyor!
Seksenler final yapıyor! TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri final kararı aldı. Seksenler dizisi yakın zamanda final yapacak, işte o tarih...
6.04.2017 Televizyon
Ünlü çift şok etti! '4 kere yatağa çağırdım ama...'
Ünlü çift şok etti! '4 kere yatağa çağırdım ama...' Seksenler dizisinin ünlü oyuncuları Begüm Öner ile Ceyhun Fersoy'un arasına oyun konsolu girdi. İşte Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy'un o anları...
22.03.2017 Magazin
Begüm Öner, Ceyhun Fersoy'u rezil etti!
Begüm Öner, Ceyhun Fersoy'u rezil etti! Begüm Öner, Ceyhun Fersoy'u rezil etti!
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Begüm Öner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki begüm öner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.