Beğendik

Beğendik

Son dakika beğendik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beğendik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beğendik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beğendik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beğendik gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 beğendik haberi bulunmuştur. Tüm beğendik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye’nin en yüksek 2’inci köprü özelliğini taşıyan ve 3 yıl önce hizmete giren Beğendik (Botan) Köprüsü’nden bugüne kadar 1 milyon 750 bin araç geçerek, yakıt ve zamandan toplam 46 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.07.2023 Ekonomi
İstanbullular bayramda akın etti! Uzun kuyruklar oluştu
İstanbullular bayramda akın etti! Uzun kuyruklar oluştu Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçiren yerli ve yabancı turistler tarihi mekanlara akın etti. Özellikle, Eminönü, Ayasofya ve Eyüpsultan ziyaretçi akınına uğradı.  
30.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor. Daha ekonomik olduğu için kamp alanları revaçta" dedi.
24.06.2023 Gündem
Ahat Andican, İYİ Parti'den istifa etti: Uyumlu bir çalışma imkanı kalmadı
Ahat Andican, İYİ Parti'den istifa etti: Uyumlu bir çalışma imkanı kalmadı İYİ Parti kurucusu ve 27'nci Dönem İstanbul Milletvekili Ahat Andican, partiden istifa ettiğini duyurdu.
12.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki, TOGG’un sürücü koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik
Bakan Özhaseki, TOGG’un sürücü koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret için geldiği memleketi Kayseri’de Türkiye’nin yerli ve millî otomobili TOGG’un sürücü koltuğuna geçti. Bakan Özhaseki, resmî sosyal medya hesabında TOGG’un sürücü koltuğunda çekilen videoyu paylaşarak, “Yerli ve millî gururumuz #TOGG’la #Kayseri’de yollardaydık. Milletimiz de ben de çok beğendik” ifadelerini kullandı.
12.06.2023 Gündem
Şentop, mevkidaşlarını Togg ile Meclis'e getirdi
Şentop, mevkidaşlarını Togg ile Meclis'e getirdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) 12'nci Genel Kurulu'na katılan Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan meclis başkanlarını kendi kullandığı Togg ile Meclis'e getirdi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Adıyaman’da depremzedelerin teslim edilen geçici barınma alanlarına yerleştirilmesini anlatan bir video paylaştı. Bakan Kurum, mesajında "Adıyaman’ımıza ne yapsak az! Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz!" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı! Bu kez ev kiralamak isteyenleri tuzağa düşürdüler. İnternet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı veren 3 şahıs, aynı evi farklı müşterilere kiraladıktan sonra ortadan kayboldu. Ortaya attıkları yalanla müşterileri günlerce oyalayan fırsatçıların, oyunu mağdurlar tarafından böyle fark edildi.
24.03.2023 Yaşam
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! 1 Aralık Perşembe günü başlıyor, uymayana ceza uygulanacak. Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Eren Yavuz, kış lastiği uygulamasının hangi tarihlerde hangi araçlar için zorunlu olacağını açıkladı.
30.11.2022 Gündem
Lyon'dan Galatasaray'a 8 milyon euro! 'Kerem'i değil en çok onu beğendik'
Lyon'dan Galatasaray'a 8 milyon euro! 'Kerem'i değil en çok onu beğendik' Daha önce NEF Stadı'nda birkaç kez Kerem Aktürkoğlu'nu izlemesine rağmen milli futbolcu hakkında olumsuz rapor veren Lyon scout şefi Bruno Cheyrou'nun bu sefer bir başka Sarı Kırmızılı oyuncuyu göz hapsine alması dikkatlerden kaçmadı. Cheyrou özellikle bu sezon büyük çıkış yakalayan 22 yaşındaki oyuncu için 8 milyon euro'yu gözden çıkardı.
30.11.2022 Galatasaray
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Murat Kekilli fırtınası!
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Murat Kekilli fırtınası! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam Murat Kekilli’yi ağırladı. Enerjisi ve performansı ile unutulmaz bir geceye imza atan ünlü sanatçı, hem kendi parçalarını hem de birçok usta sanatçının şarkısını kendine has tarzı ve yorumuyla seslendirdi.
12.10.2022 Magazin
Türkiye’nin en büyük iskân projesinde sona gelindi Bakan Kurum: Yeni Yusufeli’ni çok beğendik
Türkiye’nin en büyük iskân projesinde sona gelindi Bakan Kurum: Yeni Yusufeli’ni çok beğendik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Artvin’in, Çoruh Nehri üzerinde yapımı tamamlanan Yusufeli Barajı'nın, sular altında kalacak Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yerinde yürütülen çalışmalarda sona gelindi. İçişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile koordineli şekilde yürütülen çalışmalarda, Yusufeli’ndeki yeni yerleşim yerinde 4 etap halinde sürdürülen alt ve üst yapı ile bina ve çevre düzenlemeleri 1. ve 3. etapta yaşam başladı ve diğer etaplarda da sona gelindi. TOKİ eliyle 7 farklı köyde yöresel mimaride, 2 katlı modern evler yapıldı ve toplamda 520 köy evi inşa edildi. Yusufeli'nde alt ve üst yapı ile bina ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan 2 etap taşınmaya hazır hale getirildi. Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İçişleri, Ulaştırma, Tarım Bakanlığı ile el birliğiyle çalıştık. TOKİ’mizle inşasını yaptık. Ve Türkiye’nin en büyük iskân projesinde sona geldik. Baraj nedeniyle sular altında kalacak Yusufeli ilçemizi yeni yerine taşımaya başladık. Yeni Yusufeli’ni biz çok beğendik.“ ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
TEKNOFEST ve Kızılelma’ya yoğun ilgi
TEKNOFEST ve Kızılelma’ya yoğun ilgi Samsun’da düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ’e ve Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
30.08.2022 Gündem
Eyüp Güneş bulundu mu, kayıp hemşire aranıyor mu?
Eyüp Güneş bulundu mu, kayıp hemşire aranıyor mu? Eyüp Güneş bulundu mu, kayıp hemşire aranıyor mu? Siirt'in Pervari ilçesinde, Müküs Çayı'na düşen meslektaşını kurtarmak isterken akıntıyla kaybolan hemşire Eyüp Güneş'i (21) arama çalışmalarında 53’üncü güne girildi.
2.08.2022 Gündem
Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! 120 ay vade, yüzde 1 KDV...
Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! 120 ay vade, yüzde 1 KDV... Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! Tarihler açıklandı, hepsi satışa çıktı. İsteyenler yüzde 50 peşinat, kalanını da 120 ay vade ve yüzde 1 KDV ile konut sahibi olabilecek. TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen toplam 185 konutu açık artırmayla satışa sunacak. İşte kiradan kurtulup ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren haberin detayları...
11.07.2022 Ekonomi
Çeşme’ye tatilci akını başladı! Otellerin doluluk oranları yüzde 85’i buldu
Çeşme’ye tatilci akını başladı! Otellerin doluluk oranları yüzde 85’i buldu Kurban Bayramı arifesinde ünlü tatil bölgesi Çeşme’ye tatilci akını başladı. İlçedeki oteller yüzde 85 oranında dolarken, bayramın ikinci günü günü birlik tatilcilerle birlikte ilçede tatil yapanların 1 milyona ulaşacağı bekleniyor.
8.07.2022 Yaşam
Sivas'ta cip şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı
Sivas'ta cip şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı   Sivas'ın İmranlı ilçesinde, cipin şarampole yuvarlandığı kazada araçtaki 3 kişi öldü, sürücü yaralandı. 
3.07.2022 Yaşam
2 korucunun öldüğü kavga sonrası oluşan husumet barışla sonuçlandı
2 korucunun öldüğü kavga sonrası oluşan husumet barışla sonuçlandı Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Gökbudak köyünde 24 Haziran'da güvenlik korucuları arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga sonrası oluşan husumet, düzenlenen barış töreni ile son buldu.
3.07.2022 Yaşam
Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 3'üncü gün
Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 3'üncü gün Siirt'te, Müküs Çayı kenarında piknik yaparken, elini yıkadığı sırada dengesini kaybederek düşünce hayatını kaybeden hemşire Halime Timurtaş için suya giren ve kaybolan meslektaşı Eyyüp Güneş'i arama çalışmaları, 3’üncü günde de sürdürüldü. 
13.06.2022 Yaşam
Halime hemşireden acı haber geldi! Arkadaşlarıyla pikniğe gitmişti
Halime hemşireden acı haber geldi! Arkadaşlarıyla pikniğe gitmişti Siirt'in Pervari ilçesinde, Botan Çayı kenarında piknik yaparken elini yıkadığı sırada dengesini kaybedip suya düşen hemşire Halime Timurtaş boğuldu, onu kurtarmak için suya giren hemşire Eyyüp Güneş ise kayboldu. Bölgeye çok sayıda arama- kurtarma ekibi sevk edildi.
11.06.2022 Yaşam
Bakan Varank: Kazakistan ile dış ticaret anlamında koyduğumuz 10 milyar dolarlık bir hedef var
Bakan Varank: Kazakistan ile dış ticaret anlamında koyduğumuz 10 milyar dolarlık bir hedef var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kazakistan ve Türkiye arasındaki ilişkilerin Orta Asya’daki ilişkilere örnek olacak seviyede olduğunu belirterek, “Daha önce dış ticaret anlamında koyduğumuz 10 milyar dolarlık bir hedef var. Bu hedefe ulaşmak için biraz yolumuz var. Şu anda 3 milyar dolarlık bir dış ticaret hacmimiz var. ama bunu da birçok kanalı geliştirerek artıracağımıza inanıyoruz” dedi.
10.05.2022 Ekonomi
TOKİ ev ve iş yerlerini satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile...
TOKİ ev ve iş yerlerini satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile... TOKİ açık artıma ile ev ve iş yerlerini satışa çıkarıyor. Yüzde 25 veya 50 peşinat, 120 ay vade ile iş yeri ya da ev sahibi olunabilecek. TOKİ 39 ilde 105 konut, 18 ilde 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde satacak. Açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek. TOKİ evlerine bakmaya gelen çift, 3+1 ev almak istediklerini belirterek "İhaleyi de duyduk, şartları da çok güzel. Evler sanırım 500-700 bin TL arasında yani bizim gibi aileler için çok iyi bir imkan. Dışarıda şu an evler alınabilecek gibi değil” dedi.
30.04.2022 Ekonomi
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu!
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu! Akıllara durgunluk veren olay, Edirne’de Keşan ilçesine bağlı Beğendik Belediyesi’nde bulunan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşandı. 4 aylık sokak köpeği derisi yüzülmüş halde ölü olarak bulundu.
11.04.2022 Yaşam
İğneadalı balıkçılar, mayın mağduru
İğneadalı balıkçılar, mayın mağduru İstanbul Boğazı ve Bulgaristan sınırı yakınlarında 2 mayının bulunup, imha edilmesinin ardından Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ikinci duyuruya kadar balık avlanması yasaklandı. İğneada Limanı'na kayıtlı tekneler, mayın nedeniyle Karadeniz'e açılamazken, paydos eden balıkçılar da Rusya-Ukrayna savaşında mayın mağduru olduklarını, zarara uğradıklarını ve avlanmak istediklerini söyledi.
29.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beğendik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beğendik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.