Bebek Lucca

Bebek Lucca

Son dakika Bebek Lucca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bebek Lucca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bebek Lucca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek Lucca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek lucca gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 bebek lucca haberi bulunmuştur. Tüm bebek lucca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek!
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek! Garsonun başından aşağı şampanya döktüğü için tepki gösterilen Demet Akalın’a Faruk K sahip çıktı.
12.08.2022 Magazin
"Barışma asla olmayacak!"
"Barışma asla olmayacak!" Emina Jahovic, önceki akşam 38’inci yaşını arkadaşlarıyla Bebek Lucca’da kutladı.
19.01.2020 Magazin
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü!
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü! Berrak Tüzünataç, önceki akşam sevgilisi Berk Suyabatmaz’la Bebek Lucca çıkışı görüntülendi.
14.01.2020 Magazin
Kerim Sabancı flaşlar patlayınca şaşırdı
Kerim Sabancı flaşlar patlayınca şaşırdı Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile yaşadığı aşkla son günlerde gündemden düşmeyen Kerim Sabancı, önceki gece arkadaşlarıyla Bebek Lucca'dan çıkarken görüntülendi.
5.01.2020 Magazin
Doğa Rutkay'ın 2020 dileği
Doğa Rutkay'ın 2020 dileği Oyuncu Doğa Rutkay, önceki gün eşi Kerimcan Kamal’la Bebek Lucca’daydı.
14.12.2019 Magazin
Can Yaman'ın sözlerine Tatlıtuğ'dan cevap!
Can Yaman'ın sözlerine Tatlıtuğ'dan cevap! Bir etkinlikte görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ'a Can Yaman'ın "Kıvanç Tatlıtuğ'un dizileri İspanya'da izlenmiyor" sözleri soruldu. Tatlıtuğ, o sözlere ilişkin, "Yorum yapmayacağım" açıklamasını yaptı.
29.11.2019 Magazin
Burcu Esmersoy’u unutmaya çalışıyor!
Burcu Esmersoy’u unutmaya çalışıyor! Burcu Esmersoy'dan boşanan iş insanı Berk Suyabatmaz, birkaç gün önce görüntülendiği güzellerle İstanbul gecelerinde boy göstermeye devam ediyor.
15.10.2019 Magazin
Boşanmanın ardından ilk kez!
Boşanmanın ardından ilk kez! Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin boşanmanın ardından ilk kez buluştu
27.09.2019 Magazin
Bebek dolmuşu
Bebek dolmuşu Oyuncu Anıl Tetik önceki akşam arkadaş grubuyla Bebek Lucca’da yemek yedi.
24.08.2019 Magazin
Can Yaman: O parayı ödemiyorum!
Can Yaman: O parayı ödemiyorum! İki yıl önce Selen Soyder'e sette bardak fırlattığı için geçen günlerde para cezasına çarptırılan Can Yaman "O parayı ödemiyorum" dedi.
1.04.2019 Magazin
Annesinin aracıyla kaçamadı!
Annesinin aracıyla kaçamadı! Şarkıcı Sibel Can'ın eski eşi Sulhi Aksüt'ten olan 18 yaşındaki oğlu Emir Aksüt, önceki gece çapkınlık turundaydı.
2.02.2019 Magazin
Aslıhan Doğan Turan'ın 2 milyon TL’lik cipi
Aslıhan Doğan Turan'ın 2 milyon TL’lik cipi Başakşehirli futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan, Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, Aras Bulut İynemli ile sevgilisi Bige Önal’ın da aralarında bulunduğu ünlüler önceki akşam Bebek Lucca Bar’da bir partiye katıldı.
18.01.2019 Magazin
Tuba Ünsal ile Tal Garih'in aşkları 3 ay sürdü
Tuba Ünsal ile Tal Garih'in aşkları 3 ay sürdü Oyuncu Tuba Ünsal ile 3 aydır birlikte olduğu Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih'in aşkı bitti.
7.01.2019 Magazin
Kardeşlerin gece eğlencesi
Kardeşlerin gece eğlencesi Oyuncu Zeynep Beşerler ve eşi Emir İçgören ile Birol Namoğlu-Derya Beşerler çifti, önceki gece eğlence turuna çıktı.
23.12.2018 Magazin
Neslihan Atagül'den boşanma açıklaması
Neslihan Atagül'den boşanma açıklaması Ünlü oyuncular önceki akşam Bebek Lucca'da düzenlenen bir partiye katıldı.
14.12.2018 Magazin
Ünlü mankeni içeri almadılar
Ünlü mankeni içeri almadılar Sevgilisi Akın Akbaş'la önceki gece eğlenmek için Bebek Lucca’ya gelen manken Ece Gürsel, kapıdan içeriye alınmayınca şoke oldu.
29.11.2018 Magazin
Can Yaman tek başına eğlencede
Can Yaman tek başına eğlencede 'Erkenci Kuş' dizisinde rol alan Can Yaman, önceki gece Bebek Lucca çıkışı objektiflere yakalandı.
3.11.2018 Magazin
Aşk acısı bitti
Aşk acısı bitti İsveçli bankacı Joaquim Lundholm ile ilişkisini bitiren Özge Ulusoy, kendini işe verdi.
25.10.2018 Magazin
Tuhaf bir gece!
Tuhaf bir gece! Hakan Sabancı önceki gece bir partide eski sevgilisi Aslıhan Karalar ile eğlendi. Ünlü iş insanı çıkışta Karalar’ın kız arkadaşı arabasına binmek isteyince geri çevirdi
5.10.2018 Magazin
Nazar değdi
Nazar değdi Son dönemde rol aldığı film ve dizi projelerindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Enis Arıkan’a nazar değdi.
7.09.2018 Magazin
Terlikle gece yürüyüşü
Terlikle gece yürüyüşü Acun Ilıcalı önceki akşam Bebek Lucca’dan çıkarken görüntülendi.
29.08.2018 Magazin
Kardeş gecesi olaylı bitti
Kardeş gecesi olaylı bitti Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal (33) önceki akşam ablası Irmak Ünal ile gece eğlencesindeydi. Mekanı ablasının kolunda terk eden Ünal bir anda yere kapaklandı.
4.08.2018 Magazin
Hakan’a bakın!
Hakan’a bakın! ÖZGE Ulusoy önceki gece modacı dostu Hakan Akkaya ve iki erkek arkadaşıyla Bebek Lucca’daydı.
4.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Lucca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek lucca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.