Bebek Cesedi

Bebek Cesedi

Son dakika bebek cesedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bebek cesedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bebek cesedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek Cesedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek cesedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 bebek cesedi haberi bulunmuştur. Tüm bebek cesedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
Kayseri'de çöpte cesedi bulunan bebek, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi
Kayseri'de çöpte cesedi bulunan bebek, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi Kayseri'de, çöp konteynerinde havluya sarılmış ölü bulunan yeni doğmuş bebeğin cenazesi, alan olmayınca Kayseri Şehir Mezarlığı'ndaki kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.
14.08.2023 Gündem
Korkunç olay! Üst geçidin altındaki poşeti açan polisler dehşete düştü
Korkunç olay! Üst geçidin altındaki poşeti açan polisler dehşete düştü Karabük'te yaşana bir olay bu kadar da olmaz dedirtti. Üst geçidin merdivenlerinin altında poşeti açan polisler dehşete düştü. Hemen harekete geçen ekipler, sorumluyu tespit etti ve gözaltına aldı.
14.07.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu İstanbul’da çöp konteynerinin yanında parçalanarak poşete koyulmuş bebek cesedi bulundu.
3.04.2023 Gündem
Poşet içerisinde çöpe atılmış bebek cesedi bulundu
Poşet içerisinde çöpe atılmış bebek cesedi bulundu Konya'nın Seydişehir ilçesinde poşet içinde çöpe atılmış, henüz kordon bağı kesilmemiş kız bebek cesedi bulundu.
18.03.2023 Yaşam
Son yılların en organize dolandırıcılığı! Oyuncu olmak isteyenlerin hayatları böyle kararıyor
Son yılların en organize dolandırıcılığı! Oyuncu olmak isteyenlerin hayatları böyle kararıyor ‘Cast’ ajansı gibi organize oluyorlar, seçmeler düzenleyip onlarca insana ünlü olmak ümidi veriyorlar. Görüşmeleri otel, restoran gibi halka açık alanlarda yapıp güven oluşturuyorlar, insanlardan da üst seviyeye yükselmeleri için ücret talep ediyorlar. Dolandırıcılık vakalarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, tarihin en organize dolandırıcılığı ortaya çıktı.
27.01.2023 Yaşam
Evde bebek cesedi bulundu! Anne ve sevgilisi aranıyor, darp ve izmarit izleri...
Evde bebek cesedi bulundu! Anne ve sevgilisi aranıyor, darp ve izmarit izleri... Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir evde, 21 aylık bebek cesedi bulundu. Bebeğin cesedinde darp ve izmarit izleri olduğu öğrenildi. 2 kardeş koruma altına alınırken, anneleri ve sevgilisi aranıyor.
27.01.2023 Yaşam
2 çocuğun sesi komşuları harekete geçirdi! Eve giden polis, işkence edilerek öldürülen bebekle karşılaştı
2 çocuğun sesi komşuları harekete geçirdi! Eve giden polis, işkence edilerek öldürülen bebekle karşılaştı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir evde bebek cesedi bulundu. Vücudunda darp ve izmarit izleri olan bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili evde saatlerce çalışma yapıldı. Olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı.
27.01.2023 Gündem
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis...
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis... Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtan kişiler, milyonlarca liralık vurguna imza attı. Şanlıurfa polisi tarafından 4 ay süren çalışmada dolandırıcılara büyük darbe vuruldu. Polisin operasyonu ile fırsatçılar büyük bir şok yaşarken başka bir haber de İstanbul Pendik’ten geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi ağına düşürdüğü kişinin parasını elden aldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.
21.01.2023 Yaşam
Korkunç olay! Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Korkunç olay! Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Şanlıurfa’da çöp konteynerinde yeni doğmuş bir kız bebeği cesedi bulundu.
21.01.2023 Yaşam
Hamileliğini eşinden gizlemiş! Cesedi yol kenarında bulundu: 'Bebeğin kimden olduğunu bilmiyorum'
Hamileliğini eşinden gizlemiş! Cesedi yol kenarında bulundu: 'Bebeğin kimden olduğunu bilmiyorum' Adana'da tren yolu kenarında poşet içinde bebek cesedi bulunmuştu. Cesedin 38 yaşındaki H.M. adlı kadın tarafından bırakıldığı ortaya çıktı. İfadesinde ise bebeğin kimden olduğunu bilmediğini ve bol kıyafetler giyerek eşinden gizlediğini söyledi. İşte detaylar...
9.11.2022 Yaşam
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Bebeğini gömmüştü karar verildi
İğrenç istismar sonrası kan donduran olay! Bebeğini gömmüştü karar verildi Trabzon'un Tonya ilçesinde, 2,5 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan erkek bebeğinin ölümüne ilişkin 'kendisini savunamayacak olan altsoyu öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası verilen Pınar Ç. (23), istinaf mahkemesinin kararıyla beraat etti. Kararda, 'Eylemin taksirle ölüme neden olma suçunu oluşturduğu anlaşıldığı' belirtildi.
1.09.2022 Yaşam
Bebek gömüldü sanıldı, kedi ölüsü çıktı
Bebek gömüldü sanıldı, kedi ölüsü çıktı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir grup kadının mezarlığa gelerek açtıkları çukurun başında dua edip ayrılmasından şüphelenen mahalleli, polise haber verdi. Savcılık izni ile açılan çukurda, bir kedi ölüsü bulundu.
14.04.2022 Gündem
Yasak aşkın kurbanı bebek oldu! Şok eden olay
Yasak aşkın kurbanı bebek oldu! Şok eden olay Trabzon'da, 2 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan bebeğini boğarak öldürüp, fındık bahçesine gömen Pınar Ç. (23), tutuklu yargılandığı davada, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cinsel saldırı mağduru olduğunu öne sürüp, pişmanlık duyduğunu söyleyen Pınar Ç., "Korktuğum için gömdüm" dedi.
2.04.2022 Yaşam
Bebeğini çöp konteynerine atmıştı, ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim çocuk istemiyordu'
Bebeğini çöp konteynerine atmıştı, ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim çocuk istemiyordu' İstanbul Sancaktepe'de bir çöp konteynerinde ölü olarak bulunan bebeğin annesi polis tarafından gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren Pervin Y.(36) 5 çocuğu olduğunu, eşinin daha fazla çocuk istememesi yüzünden bebeği çöpe attığını söyledi. Şüpheli adliyeye sevk edildi.
30.03.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri...
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri... Ankara'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 16 kadın da kurtarıldı.
29.03.2022 Yaşam
Fark edilince üzerine yürüdü, videoları silmeye çalıştı! İstanbul'daki AVM'de...
Fark edilince üzerine yürüdü, videoları silmeye çalıştı! İstanbul'daki AVM'de... İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir AVM'nin içinde stant açarak diş temizliği yapan kişiyle, "Doktor musunuz? Çalışma izniniz var mı?" diye soran, standı görüntülemeye çalışan bir diş hekimliği öğrencisi arasında tartışma çıktı. Tartışma anları öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile zabıta ekipleri devreye girdi. Yapılan incelemeler sonrası stant kapatılırken, sahiplerine idari para cezası verildi.
29.03.2022 Yaşam
İstanbul'da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu!
İstanbul'da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu! İstanbul Sancaktepe'de çöp konteynerinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu.
29.03.2022 Yaşam
Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi bulundu
Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi bulundu Eskişehir’de şehir çöplüğünün içerisindeki atık ayrıştırma tesisinde yeni doğmuş kız bebek cesedi bulundu.
14.11.2021 Haber
Atık ayrıştırma tesisinde korkunç olay! Bebek cesedi çıktı
Atık ayrıştırma tesisinde korkunç olay! Bebek cesedi çıktı Eskişehir'de şehir çöplüğünün içerisindeki atık ayrıştırma tesisinde yeni doğmuş kız bebek cesedi bulundu.
14.11.2021 Gündem
Şanlıurfa’da sır olay! Çantayla gömülmüş bebek cesedi bulundu
Şanlıurfa’da sır olay! Çantayla gömülmüş bebek cesedi bulundu Şanlıurfa’da mezarlıkta çanta içerisinde bir kısmı toprağa gömülmüş yeni doğan bebek cesedi bulundu.
19.10.2021 Gündem
Trabzon'da 'çöp tesisinde bebek cesedi' soruşturması!
Trabzon'da 'çöp tesisinde bebek cesedi' soruşturması! Trabzon'un Araklı ilçesinde, katı atık entegre ve bertaraf tesisinde, çöp ayrıştırma görevlilerince çöpler arasında bebek cesedi görüldüğü iddiası üzerine harekete geçen savcılık, soruşturma başlattı. Jandarma ekiplerinin, iş makineleri eşliğinde ayrıştırma ünitelerindeki incelemelerinde cesede dair bir bulguya ulaşılamazken, hastanelerde yeni doğumlar da araştırılıyor.
21.06.2021 Gündem
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı Avcılar’da kağıt toplayıcısı kadın, çöp konteyneri içerisinde göbek bağı kesilmemiş erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği çöp kutusuna atan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
26.11.2020 Yaşam
Büyükçekmece'de sitede ölü bulunan bebeğin katili annesi çıktı
Büyükçekmece'de sitede ölü bulunan bebeğin katili annesi çıktı İstanbul Büyükçekmece'de bulunan bebek cesedinin katili annesi çıktı. Cinayet Büro ekipleri soruşturma kapsamında site sakinleri ve bölgedeki birçok kişiden kan örneği alarak katil anneye ulaştı. Gerçeği öğrenen site sakinleri ise gözyaşı döktü. Şüpheli kadın şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Cesedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek cesedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.