Baz İstasyonu

Baz İstasyonu

Son dakika Baz istasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Baz istasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Baz istasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baz İstasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baz istasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 456 baz istasyonu haberi bulunmuştur. Tüm baz istasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği Büyük Filistin Mitingi’ne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.
28.10.2023 Gündem
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kırsal bölgelerde haberleşme altyapısını yaygınlaştırmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Evrensel hizmet projeleri ile kırsal bölgelerde yer alan 2 bin 575 yerleşim yerine 4,5G mobil haberleşme hizmeti sağladık. Buralarda kullandığımız mobil baz istasyonlarının yüzde 40'ı yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, Antalya ve Trabzon Havalimanlarının da Kurban Bayramı’nda tüm zamanların rekorlarını kırdığını açıkladı.
2.07.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
İsmi başına dert oldu! Anlattıkları şoke etti: 'Hiç evlenmemiştim, çocukların velayeti bana kaldı'
İsmi başına dert oldu! Anlattıkları şoke etti: 'Hiç evlenmemiştim, çocukların velayeti bana kaldı' Bolu'da, Salih Yıldırım (40), isim ve soyadının yaygın olması nedeniyle, hiç gitmediği illerdeki bazı adli olaylara 'tanık' olarak yazıldığını söyledi. Sık sık dilekçe verip yaşananlarla ilgisinin olmadığını kanıtlamak zorunda kaldığını belirten Yıldırım, "Bu isim yüzünden çok çektim. İsmimin başına ya da sonuna farklı bir isim daha ekleyeceğim. Adliyeye gelmekten sıkıldım" dedi.
26.04.2023 Yaşam
ULAK, Anka insansız hava aracına entegre edilerek 4,5 G hizmeti verildi
ULAK, Anka insansız hava aracına entegre edilerek 4,5 G hizmeti verildi Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), milli baz istasyonu ULAK, Anka insansız hava aracına (İHA) entegre edilerek ilk kez 4,5G hizmeti verildiğini açıkladı. 
26.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi!
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi! Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi Mehmet Evrim de, Sait U.'nun hastaneye rapor almaya hiç gitmediğini ve Mersin'de plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından Sait U., 15 yıla kadar, raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve tanıdığı hemşire Esra T., 11’er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.
26.03.2023 Çalışan Hakları
Selçuk Bayraktar: AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık
Selçuk Bayraktar: AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'te yaptığı açıklamada, "AFAD'ın yönlendirmesiyle geçici barınma imkanına merhem olabilmek için konteyner inşasına başladık. 520 konteynerin tedariğine başladık. Şu anda üretim devam ediyor. 1 aya kadar burada 2 bin kişinin kalacağı bir yer olacak." dedi. Bayraktar, "Tüm kurumlarımızı ve toplumumuzu bu kampanyaya desteğe çağırıyorum. Bu durum hepimizin başına gelebilirdi. Kalıcı konutların inşa edilmesi için tüm milletimizi desteğe çağırıyorum" ifadelerini kullandı.
13.02.2023 Gündem
SSB: Deprem bölgesinde 56 Türk İHA’sı aralıksız görev yapıyor
SSB: Deprem bölgesinde 56 Türk İHA’sı aralıksız görev yapıyor Deprem bölgesi üzerinde zorlu hava şartlarına rağmen tespit arama-kurtarma desteği ve koordinasyon faaliyetleri için uçuş gerçekleştiren İnsansız Hava Araç’larının teknik bilgilerini Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), “Deprem bölgesinde Türk İHA’ları” notu ile paylaştı.
12.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Deprem bölgesine 250 milyon lira acil destek, 300 bin battaniye gönderildi
Deprem bölgesine 250 milyon lira acil destek, 300 bin battaniye gönderildi AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Kahramanmaraş’taki depremlerde 5 bin 606 binanın yıkıldığını belirterek, “Bin 651 vatandaşımızı kaybettik. 11 bin 119 kişi yaralandı. Enkazdan 6 bin 445 vatandaşımız yaralı kurtarıldı. Bölgede 30 vali, 47 kaymakam görev yapıyor. İllere 250 milyon lira acil ödenek gönderilmiş durumda” dedi.
6.02.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada bölgede bulunan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hatlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendiği duyuruldu. Turkcell, deprem bölgesinde iletişim ihtiyaçlarının kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu. Açıklamada, Afet bölgesindeki kullanıcılarımıza ücretsiz görüşme, SMS ve internet içeren “Acil İletişim Paketi” ile bölgedeki arama kurtarma ekiplerine “Kahraman Paketi” tanımlayarak iletişim desteği veriyoruz” denildi. Vodafone da, depreme yönelik aldığı tedbirleri ve yardım çalışmalarını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
ABD, 30 yıl aradan sonra Solomon Adaları’nda büyükelçilik açtı
ABD, 30 yıl aradan sonra Solomon Adaları’nda büyükelçilik açtı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün Solomon Adaları’nın başkenti Honiara’da 30 yıl aradan sonra ABD Büyükelçiliğinin açıldığını duyurdu. Eski Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, geçen yıl Solomon Adaları’nın ziyaret etmiş, Çin ile Solomon Adaları arasında ticaret anlaşmalarının yanı sıra güvenlik anlaşması imzalanmıştı.     
2.02.2023 Dünya
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022 Gündem
Düzce 5,9 şiddetinde sarsıldı! Deprem anının en net görüntüsü ortaya çıktı
Düzce 5,9 şiddetinde sarsıldı! Deprem anının en net görüntüsü ortaya çıktı Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04.08'de meydana gelen deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi. Deprem anı ve o anlarda yaşanan büyük panik de kaydedildi. Düzce'de bir iş yerinde kaydedilen deprem anı görüntüsü dehşeti gözler önüne serdi.Görüntüde depremin şiddetiyle market rafları yere devriliyor.
23.11.2022 Gündem
AVM'lerde yeni dönem! Artık değişti
AVM'lerde yeni dönem! Artık değişti Alışveriş merkezlerinde kiracı ve kiraya veren ilişkisinde çeşitli giderlerden kaynaklanan sorunların ortaya çıkmasına neden olan Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemeyle gelir ve gider raporunun asgari standartları belirlenerek, alışveriş merkezlerinde reklam, pazarlama ve danışmanlık gibi giderler için işletmelerden ortak gider katılım payı tahsil edilmesinin önüne geçildi.
18.08.2022 Gündem
Tarihi Yarımada'ya fiber internet...
Tarihi Yarımada'ya fiber internet... Türk Telekom, İstanbul'un en eski yerleşim yerleri olan Eminönü, Beyazıt, Fener, Sirkeci ve Sultanahmet'i kapsayan Tarihi Yarımada'nın tamamını fiberleştirdi.
28.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kurum, selden etkilenenlerle ilgili yeni açıklama
Bakan Kurum, selden etkilenenlerle ilgili yeni açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kastamonu Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, "Kırmızı uyarı verdiğimiz Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop'ta toplamda 13 il AFAD müdürlüğü ve diğer il kurulu kuruluş görevlerinden tüm illerde 4 bin 884 personel ve 954 araçla sahadayız" dedi.
28.06.2022 Gündem
AFAD'dan flaş açıklama! Aşırı yağışların bilançosunu verdi
AFAD'dan flaş açıklama! Aşırı yağışların bilançosunu verdi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’de aşırı yağışların yaşandığı bölgelere gerekli ekiplerin gönderildiği, 3 helikopter desteği sağlandığı, 38 köyde enerji kesintisi bulunduğu, toplam 235 vatandaşın tahliye edildiği belirtildi. Demiryolu ve havayolunda herhangi bir aksama olmadığı kaydedilirken, bölgede toplam 4 bin 684 personel ile 899 aracın teyakkuzda bulundurulduğu bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli ürünler kullanılarak oluşturulan uçtan uca 5G şebekesi üzerinden ticari 5G telefonlar aracılığıyla çeşitli 5G arama ve veri aktarımı senaryolarının test edildiğini belirterek, piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceklerini söyledi.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Baz İstasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baz istasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.