Bayram Erol

Bayram Erol

Son dakika bayram erol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram erol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram erol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Erol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram erol gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 bayram erol haberi bulunmuştur. Tüm bayram erol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yediemin otoparkında büyük skandal! Araçlarını almaya gidince şok oldular
Yediemin otoparkında büyük skandal! Araçlarını almaya gidince şok oldular Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 yıl önce bağlanan araçlarını almaya giden iki sürücü, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. Bayram Erol, "Borcunu ödeyince aracımı almaya gittiğimde otoparkta yoktu. Polise gidince. 'Sizinle birlikte 105 araç kayıp. Biz emniyet olarak bu araçların bulunması için mahkemeye verdik' dedi.
2.02.2023 Gündem
Kayıp Bayram'ın kemikleri tabutuyla defnedildi
Kayıp Bayram'ın kemikleri tabutuyla defnedildi Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kayıp olarak aranan iki çocuktan Bayram Erol'a ait kemik parçaları, tabutla birlikte defnedildi.
2.10.2018 Yaşam
7 yaşındaki Halil, Kelkit Çayı'nda aranıyor
7 yaşındaki Halil, Kelkit Çayı'nda aranıyor Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, parkta oynarken kaçan topunu almak isterken Kelkit Çayı'na düşüp, kaybolan Halil Karaçam'ın (7) bulunması için arama çalışmaları sürüyor. Çoçuğun su içerisinde ayakkabısı bulundu.
3.06.2018 Yaşam
Reşadiye'de kayıp çocuklar için yeniden arama çalışması başlatıldı
Reşadiye'de kayıp çocuklar için yeniden arama çalışması başlatıldı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 2,5 yıl önce kaybolan iki çocuktan Bayram Erol'un kemik parçalarının HES göletinin mazgallarında bulunmasının ardından, Kelkit Çayı'nda JAK ve AFAD ekipleri tarafından bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı.
12.05.2018 Gündem
Reşadiye'de 2,5 yıl önce kaybolan çocuklarla ilgili flaş gelişme!
Reşadiye'de 2,5 yıl önce kaybolan çocuklarla ilgili flaş gelişme! Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 17 gün önce Kelkit Çayı’nda kaybolan muhtar Ayhan Cebe’yi bulmak için arama çalışmaları sırasında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri HES göleti mazgallarında 2,5 yıl önce kaybolan çocuklardan 10 yaşındaki Bayram Erol’a ait ayakkabının içinde çorap ve kemik parçaları buldu. DNA testinde kemik parçalarının Bayram Erol'a ait olduğu tespit edildi.
11.05.2018 Yaşam
Bir şok haber daha! Reşadiyeli kayıp çocuklardan sonra...
Bir şok haber daha! Reşadiyeli kayıp çocuklardan sonra... 3 yıldır haber alınamayan 2 kayıp çocuğun düştüğü sanılan Kelkit Çayı 13 gün önce bir can daha aldı. Tokat, Reşadiye'de aracıyla çaya yuvarlanan Çamlık Mahallesi muhtarı, 2 çocuk babası Ayhan Cebe, tüm aramalara rağmen bulunamadı
8.05.2018 Yaşam
Tokat'ta kaybolan 2 çocuktan 2,5 yıldır haber yok
Tokat'ta kaybolan 2 çocuktan 2,5 yıldır haber yok TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde evlerinin yakınında oynarken kaybolan Dursun Kaan Taşcı ile Bayram Erol, aradan geçen 2,5 yıla karşın bulunamadı. Çocuklardan Bayram Erol'un babası Ömer Erol, oğlunun 6 ay önce İstanbul Zeytinburnu'nda görüldüğünü söyleyerek, bu bölgede arama yapılmasını istedi.
4.04.2018 Yaşam
Reşadiye'de kayıp çocuklarla ilgili flaş gelişme!
Reşadiye'de kayıp çocuklarla ilgili flaş gelişme! Tokat'ın Reşadiye İlçesinde geçen yıl kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'nan talimatıyla Kelkit Çayı kenarında kazı çalışmaları başlatıldı.
1.02.2017 Yaşam
Tokat'ta kaybolan çocuklarla ilgili bomba iddia!
Tokat'ta kaybolan çocuklarla ilgili bomba iddia! Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 13 aydır kayıp olarak aranan iki çocuktan 5 yaşındaki Dursun Kağan'ın babası İbrahim Taşçı, bir televizyon kanalında yayınlanan programda evli bir kadınla ilişkisi olduğunu, çocukların kaçırılmış olabileceğinden şüphelendiğini söyledi.
22.02.2017 Yaşam
Reşadiye'nin kayıp çocukları 1 yıldır bulunamadı
Reşadiye'nin kayıp çocukları 1 yıldır bulunamadı TOKAT'ın Reşadiye İlçesinde 1 yıl önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın gözü yaşlı anneleri, bulunmaları yönündeki umutlarını koruyor.
28.12.2016 Yaşam
Kayıp çocukların Üsküdar’da görüldüğü iddiası
Kayıp çocukların Üsküdar’da görüldüğü iddiası Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 351 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşcı’nın İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dilendirildiği iddiası üzerine inceleme başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Reşadiye'deki kayıp çocuklardan kötü haber
Reşadiye'deki kayıp çocuklardan kötü haber Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 293 gün önce oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın bulunması için Kelkit Çayı'nda ve ormanlık alanlarda tekrar yapılan çalışmalarda ize rastlanmadı.
17.10.2016 Yaşam
Reşadiye'de kaybolan çocuklar için arama sürüyor
Reşadiye'de kaybolan çocuklar için arama sürüyor Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 288 gün önce kaybolan iki çocuğun bulunması için yeniden başlatılan çalışmalar sürüyor...
12.10.2016 Yaşam
286 gün sonra bir kez daha aradılar
286 gün sonra bir kez daha aradılar Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 286 gün önce evlerinin yakınında oynarken kaybolan iki çocuğun bulunması için Kelkit Çayı’nda yeniden botla arama yapıldı
10.10.2016 Yaşam
286 gün önce kaybolan çocuklar için yeni arama çalışması
286 gün önce kaybolan çocuklar için yeni arama çalışması Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 286 gün önce oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın bulunması için Kelkit Çayı'nda botla arama yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Bir annenin en acı feryadı
Bir annenin en acı feryadı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 237 gündür oğlundan haber bekleyen anne Adile Erol, “Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik” dedi.
22.08.2016 Yaşam
219 gündür kayıp çocuklardan hala haber yok
219 gündür kayıp çocuklardan hala haber yok Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 219 gündür kayıp olan 8 ve 5 yaşındaki iki çocuğa dair bir ipucuna ulaşılamadı.
4.08.2016 Yaşam
Reşadiye'de buruk bayram
Reşadiye'de buruk bayram Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 7 ay önce kaybolan çocuklardan Bayram Erol'un annesi Adile Erol, 8 yıl sonra ilk defa oğlu Bayram'sız bayram geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi...
5.07.2016 Yaşam
Tokat'ta kaybolan iki çocuktan 150 gündür haber yok
Tokat'ta kaybolan iki çocuktan 150 gündür haber yok Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'dan 150 gündür iz yok. Ailelerin gözü kulağı haberlerde. İki çocuğun kaçırılmış olmalarından şüphe ediliyor.
27.05.2016 Yaşam
Kayıp çocuklardan 139 gündür haber yok
Kayıp çocuklardan 139 gündür haber yok Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kaybolan çocuklardan Bayram Erol’un annesi Adile Erol, “Çocuğumu bir umutla bekliyorum. Her kapı çalınmasında bir haber mi geldi diyorum. Olayı bilen gören varsa Allah rızası için haber versinler” dedi.
16.05.2016 Yaşam
Reşadiye’deki kayıp çocuklardan 125 gündür haber yok
Reşadiye’deki kayıp çocuklardan 125 gündür haber yok TOKAT’ın Reşadiye İlçesi’nde 125 gün önce ortadan kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı...
29.09.2021 Gündem
Emniyet Müdür Yardımcısı Ertürk kalp krizinden öldü
Emniyet Müdür Yardımcısı Ertürk kalp krizinden öldü TOKAT Emniyet Müdür Yardımcısı Tamer Ertürk, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Tokat'taki çocuklar 100 gündür kayıp
Tokat'taki çocuklar 100 gündür kayıp Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'nın kaybolmalarının üzerinden 100 gün geçti.
7.04.2016 Yaşam
"Çocukların yerini biliyorum" iddiası
"Çocukların yerini biliyorum" iddiası Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kayıp 2 çocuktan Bayram Erol'un dedesi Bayram Erol, Ankara'da görülen çocuğun kim olduğunun henüz tespit edilemediğini, ayrıca arazide yapılan kazı çalışmasında da bir sonuç çıkmadığını söyledi...
2.04.2016 Yaşam
Tokat'ta kaybolan çocuğun babası konuştu
Tokat'ta kaybolan çocuğun babası konuştu Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 94 gün önce 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı ile kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol'un Ankara'da görüldüğü öne sürüldü...
1.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Erol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram erol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.