Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Mutlaka bunu yapın
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Mutlaka bunu yapın Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Kart kullananlar için flaş açıklama geldi. Kredi kartı ile internetten alışveriş yapıyorsanız, büyük indirimlere kanıp dolandırılabilirsiniz. Mutlaka sanal kart tercih edin. Özel günleri fırsat bilen dolandırıcılar harekete geçmeye başladı. Gerçek alışveriş sitelerinin aynısını yapıp çok sayıda kişiyi dolandırıyorlar. Peki sahte site nasıl anlaşılır? Kredi kartının güvenliğini nasıl sağlarsınız? Sahte internet sitesinden alışveriş yaparak dolandırılan bir tüketicinin hukuki hakları neler? İşte tüm detaylar...
13.07.2021 Ekonomi
İstanbul'da pazara gidenler şaştı kaldı! Her şey bedava çünkü...
İstanbul'da pazara gidenler şaştı kaldı! Her şey bedava çünkü... İstanbul'da Piyalepaşa semt pazarına bayram alışverişi için giden vatandaşlar gıda ürünlerinin ücretsiz dağıtıldığını öğrendi. Gerçek kısa süre sonra anlaşıldı. Semt pazarındaki tüm tezgahları satın alan bir iş adamı, pazara gelen vatandaşların ihtiyacı olan gıda ürünlerinin ücretsiz verilmesini sağladı. Pazara gelen ürünler 2 saat içinde tükendi.
29.09.2021 Gündem
İdlib’de bombalı saldırı: 5 ölü
İdlib’de bombalı saldırı: 5 ölü Suriye'nin İdlip kentinde insanların bayram alışverişi yaptığı sokakta bomba yüklü motosikletle düzenlenen saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti.
22.06.2017 Dünya
Kredi kartına yüklenmeyin
Kredi kartına yüklenmeyin Bayram alışverişinde ihtiyaçların karşılanması için kredi kartına yüklenilmemesi gerektiği belirtildi.
3.07.2016 Ekonomi