Bayındır

Bayındır

Son dakika bayındır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayındır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayındır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayındır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayındır gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.723 bayındır haberi bulunmuştur. Tüm bayındır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altay Bayındır pes etti, Süper Lig'e geri dönüyor! Erden Timur bombayı patlattı
Altay Bayındır pes etti, Süper Lig'e geri dönüyor! Erden Timur bombayı patlattı Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan milli eldivenle ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Altay Bayındır için Süper Lig devinin devreye girdiği ileri sürüldü.
30.04.2024 Fenerbahçe
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor! Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024 Adana
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! Yeni kararla forma giymeyi unutacak
Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! Yeni kararla forma giymeyi unutacak Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a giden ancak süre bulmakta zorlanan Altay Bayındır'ı şoke edecek bir gelişme yaşandı. İngiliz devi bir kaleci transferi için daha düğmeye bastı. İşte detaylar...
14.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray gizli saklı transferi bitirdi! 17'lik yıldız Barış Alper'i zorlayacak
Galatasaray gizli saklı transferi bitirdi! 17'lik yıldız Barış Alper'i zorlayacak Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Leipzig'ten 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı.
13.03.2024 Galatasaray
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da esnaf ziyareti sırasında seçime ayrı girmeleri nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" karşılığını verdi.
27.02.2024 Gündem
Galatasaray'a Mertens yerine '10 numara' transfer! Erden Timur, Altay Bayındır'ın takım arkadaşını getiriyor
Galatasaray'a Mertens yerine '10 numara' transfer! Erden Timur, Altay Bayındır'ın takım arkadaşını getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı kırmızılılar gelecek sezon için flaş bir transfer imza atmaya hazırlanıyor. Yönetimin, scout ekibinin önerisi sonrası Manchester United'ın genç 10 numarasi için girişimlere başlanacağı belirtildi. İşte Cimbom'un peşindeki İngiliz yıldız...
20.02.2024 Galatasaray
Manchester United'da Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı!
Manchester United'da Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! İngiliz futbol devi Manchester United'da henüz Premier Lig maçına çıkamayan Altay Bayındır, son dönemde umutlarını iyice yitirdi. Bu umutsuzluğun elbette sebepleri var. İşte detaylar...
19.02.2024 İngiltere
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular Trendyol Süper Lig'de yoluna pür dikkat devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona ermesiyle bomba bir iddia gündeme geldi. Kaleci arayışlarına giren Cimbom, Altay Bayındır operasyonunu başlattı.
18.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçeliler çıldıracak! Altay Bayındır geri dönüyor, Manchester United defterini kapattı
Fenerbahçeliler çıldıracak! Altay Bayındır geri dönüyor, Manchester United defterini kapattı Altay Bayındır'ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olması geniş yankı uyandırmıştı. İngiliz devinde yalnızca 1 maç forma giyebilen Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Milli file bekçisini renklerine bağlamaya hazırlanan o takım Fenerbahçelileri çileden çıkartacak. İşte son dakika Altay Bayındır haberinin tüm detayları...
15.02.2024 Fenerbahçe
Livakovic, Fenerbahçe'yi yaktı! Hamle bile yapamadı, Altay Bayındır'ı arar oldular
Livakovic, Fenerbahçe'yi yaktı! Hamle bile yapamadı, Altay Bayındır'ı arar oldular Fenerbahçe'de Livakovic’in kâbusu ortaya çıktı. Hırvat file bekçisi, sezon başında büyük umutlarla transfer edildi. Livakovic, bazı maçlarda kritik kurtarışlara imza atsa da genel performansı tartışma konusu oldu. 29 yaşındaki kaleci özellikle uzaktan şutlarda sıkıntı yaşadı, yediği 19 golün 7’si ceza sahası dışından geldi.
13.02.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Manchester United formasını ilk kez Newport County maçında giyen Altay Bayındır: Sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum
Manchester United formasını ilk kez Newport County maçında giyen Altay Bayındır: Sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum İngiltere'de Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır, "Hem Manchester United taraftarlarının, hem de Türk insanımızın bana gösterdiği destek beni fazlasıyla motive ediyor. Her sahaya çıktığımda bu motivasyonla çalışıyorum. Ben burada sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum" dedi.
5.02.2024 İngiltere
Altay Bayındır'ı pişman ettiler! Kaleye geçer geçmez İngilizler yerin dibine soktu
Altay Bayındır'ı pişman ettiler! Kaleye geçer geçmez İngilizler yerin dibine soktu İngiltere FA Cup 4. Tur maçında Manchester United ile Newport County karşı karşıya geldi. Kırmızı-Şeytanlar'ın milli file bekçisi Altay Bayındır, ilk resmi maçına çıktı ve Manchester United kritik maçı 4-2 kazanarak tur atladı. Öte yandan Altay Bayındır'ın performansı dikkat çekti.
29.01.2024 Fenerbahçe
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde Küçük Menderes Nehri üzerindeki köprünün korkuluklarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Altay Bayındır'ı yıkan haber! Onana gitmedi, taraftardan büyük tepki
Altay Bayındır'ı yıkan haber! Onana gitmedi, taraftardan büyük tepki Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almasına karşın Kamerun milli takımına henüz katılmadı, Altay Bayındır'a forma şansı gelmeyince taraftar tepki gösterdi.
9.01.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
8.01.2024 İddaa
Altay Bayındır depremi! Manchester United'da kaleye geçmeden ayrılıyor
Altay Bayındır depremi! Manchester United'da kaleye geçmeden ayrılıyor Manchester United'da son dakika Altay Bayındır gelişmeleri yaşanıyor. Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz deviyle henüz sahaya çıkamamışken gündeme gelen son iddianın gerçekleşmesi durumunda takımdan ayrılabilir.
3.01.2024 Fenerbahçe
İşte Aralık ayının zam şampiyonu! Yüzde 100'e yakın arttı
İşte Aralık ayının zam şampiyonu! Yüzde 100'e yakın arttı İTO geçen ayın zam şampiyonunu açıkladı. Buna göre, İstanbul'da Aralık ayında fiyatı yüzde 93,82 artan kabak en çok pahalanan ürün oldu.
2.01.2024 Gündem
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti Kızıldeniz'deki artan gerginlik petrol fiyatlarına da yansıdı. İran'ın bölgeye savaş gemisi gönderme kararı ardından brent petrolün varil fiyatı 78 doları aştı.
2.01.2024 Gündem
Altay Bayındır'a müjde! Manchester United'ın kalesine geçiyor
Altay Bayındır'a müjde! Manchester United'ın kalesine geçiyor Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, nihayet takımda forma şansı bulacak.
2.01.2024 Fenerbahçe
Altay Bayındır'a kötü haber! Hayalleri suya düştü, Fenerbahçe'den gittiğine pişman
Altay Bayındır'a kötü haber! Hayalleri suya düştü, Fenerbahçe'den gittiğine pişman Manchester United, Afrika Kupası için Kamerun Milli Takımı'na davet edilen Andre Onana'nın yerine sezon sonuna kadar eski kalecisi David de Gea'yı transfer edebilir.
1.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bayındır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayındır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.