Bayi

Bayi

Son dakika bayi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.155 bayi haberi bulunmuştur. Tüm bayi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor 40 bin adedin üzerinde satışla 2023 yılında Türkiye otomotiv pazarının en dikkat çeken markalarından birisi olan Çinli otomotiv devi Chery, ikinci markası Jaecoo’yu da ülkemize getirmeye hazırlanıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Şans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024 Gündem
Tekel bayisi cinayetinde şok ifadeler! Barış için yapılan skandal teklif ortaya çıktı
Tekel bayisi cinayetinde şok ifadeler! Barış için yapılan skandal teklif ortaya çıktı İstanbul Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında olay yerine öldürme kastıyla gitmediğini söyleyerek, “Oğlum ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden oğlumun da vurulduğunu düşünerek o anki halle hedef alarak ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında "İddianamede kan gütmeden bahsedilmiş. Biz kan gütmedik. Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız. Keşke Cantürk o küfürleri paylaşmasaydı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Tekel bayi baskınında ilk duruşma! Vahşeti bu sözlerle savundular
Tekel bayi baskınında ilk duruşma! Vahşeti bu sözlerle savundular İstanbul Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında olay yerine öldürme kastıyla gitmediğini söyleyerek, “Oğlum ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden oğlumun da vurulduğunu düşünerek o anki halle hedef alarak ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında "İddianamede kan gütmeden bahsedilmiş. Biz kan gütmedik. Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız. Keşke Cantürk o küfürleri paylaşmasaydı" dedi.
19.02.2024 Gündem
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
Tabanca gösterip, masadaki paketten 2 sigara alıp kaçtı, tutuklandı
Tabanca gösterip, masadaki paketten 2 sigara alıp kaçtı, tutuklandı Adana'da, girdiği tekel bayisinin sahibine tabanca çekip, borç sigara almak isteyen Mahsuni Kartal (25), olumsuz yanıt alınca masada duran paketten 2 tek sigara alıp kaçtı. Gözaltına alınan Kartal, tutuklandı.
26.12.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu Tekel bayisinde işlenen cinayetler için istenen cezalar belli oldu. Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili iddianame düzenlendi. İddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen'in ölümüne ilişkin ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır'ın ölümüne yönelik ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, diğer suçlardan da değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
25.12.2023 Gündem
400 milyon TL'lik Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
400 milyon TL'lik Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine geri sayım başladı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak.
16.12.2023 Ekonomi
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye Antalya'ya çıktı! Herkes talihlinin kim olduğunu merak ediyor
Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye Antalya'ya çıktı! Herkes talihlinin kim olduğunu merak ediyor Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL
Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine geri sayım başladı. Bu yıl büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili.
15.11.2023 Gündem
Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! İşte bilet fiyatları
Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! İşte bilet fiyatları Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım başladı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak.
14.11.2023 Ekonomi
Süper Loto İzmir Karşıyaka'da 52 milyon 287 bin 766 TL kazandırdı
Süper Loto İzmir Karşıyaka'da 52 milyon 287 bin 766 TL kazandırdı Süper Loto'nun 19 Ekim'de gerçekleştirilen çekilişinde, İzmir Karşıyaka'dan oynayarak 6 bilen bir kişi, 52 milyon 287 bin 766 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 2, 9, 11, 15, 35, 51 sayılarına isabet etti.
3.11.2023 Yaşam
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus Antalya’da yaşayan Trabzonlu Ali Bey Yaşar, ömrünün geri kalanında sıfır bir arabaya binmek için arazisini satarak yeni bir araç aldı. Aracı bayiden teslim aldıktan sonra 200 metre ileride yakıt alan Yaşar, aracın arka bagaj kapısının renginin ve kapının farklı olduğunu fark etti. Durumu yetkililere bildiren ve firma hakkında şikayetçi olan Yaşar, “Arabaya 820 bin TL ödedim. Trabzon’a 3 ay tatile gittim, 3 ay bu arabayla mücadele ettim. Huzurla binemedim” dedi
17.10.2023 Yaşam
Araba alacaklara kritik uyarı! 'Sahte siteyle' 400 bin lira dolandırıldı
Araba alacaklara kritik uyarı! 'Sahte siteyle' 400 bin lira dolandırıldı Balıkesir'de 2 milyon 100 bin liralık otomobil almak isteyen tekstilci Fatih Barlin (47), sahte siteyle 400 bin TL dolandırıldı. Polise şikayetçi olan Barlin, "Kendime o kadar çok güveniyordum ki. Hatta haberlerde görünce, 'Nasıl olabilir?' diyordum. Sakın böyle düşünmeyin. İnternet alışverişlerinde daha da dikkatli olun" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’ Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Yaşam
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı Esenyurt'ta tekel bayisinde iki kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in, Büyükçekmece'de kendisine ait villa inşaatında saklanırken, peynir ekmek almak için dışarı çıktıklarında yakalandıkları belirlendi. Poliste ifade veren Tarık Özer'in, "Benden 1 milyon 350 bin liralık demir almışlardı. İki ayrı senet yapmıştık. İlk senedi parça parça da olsa ödediler. Ancak ikinci senedin parasını alamayınca avukatlarıma gerekli işlemi yapmalarını istedim" dediği öğrenilirken 8 kişinin sevk edildiği Büyükçekmece Adliyesi önünde bağırmaya başlayan bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından, “nitelikli kasten öldürme” suçundan tutuklandı.
3.08.2023 Gündem
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz?
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz? Esenyurt'ta bir tekel bayiinde meydana gelen vahşette yeni gelişmeler yaşandı. Çifte cinayetle ilgili soruşturmada, daha önce meydana gelen bir olayın da dosyası açıldı. Baskında ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen, büyük oğlu Mehmet Erzen’e Murat Özer’i ayağından vurdurduğu gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi. Tekel bayi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Tarık Özer, oğlu Azat Özer, Samet Özer ve onlara yardım eden 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.08.2023 Gündem
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor!
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor! ABD'de 21 yıl önce yaşanan vahşet tüyler ürpertti. 2002 yılında meydana gelen olayda 24 yaşındaki Johnny Johnson, komşusunun 6 yaşındaki küçük kızına sapkın hisler besledi. Küçük kızı tecavüz edip öldüren cani polislere yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında şizofreni tanısı koyulan Johnson, 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor.
1.08.2023 Dünya
Esenyurt'ta iki grup birbirine girdi site savaş alanına döndü!
Esenyurt'ta iki grup birbirine girdi site savaş alanına döndü! Esenyurt tekel bayi katliamıyla Türkiye'nin gündeminde yer almaya devam ederken bir sitede başlayan kavga ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayla ilgili açıklama yapan Esenyurt Kaymakamlığı, "Tarafların olayı emniyete intikal ettirip birbirlerinden şikâyetçi olduğu ve yasal sürecin devam ettiği tespit edilmiştir" dedi.
1.08.2023 Yaşam
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'ta meydana gelen olayla ilgili şüphelilerin tamamının gözaltında olduğunu duyurdu. Yerlikaya, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı" açıklamasını yaptı.
31.07.2023 Gündem
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti Kanarya adalarından yola çıkıp, Cebelitarık Boğazı’nı geçen kuru yük gemisini Türk Emniyeti takibe aldı. Gemide uyuşturucu zulası olduğunu belirleyen Türk polisi, İtalyan güçlerini harekete geçirdi. Sicilya açıklarında düzenlenen operasyonla 5,3 ton rekor uyuşturucu yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ paylaştı.
31.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.