Bayhan

Bayhan

Son dakika bayhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 383 bayhan haberi bulunmuştur. Tüm bayhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı Hayat Holding'in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle, özellikle çocuklarda iklim değişikliği farkındalığına katkıda bulunma, gezegendeki kaynakların kıtlığına dikkat çekme, kaynakları koruma ve bilinçli tüketmeye yönelik davranışları geliştirme hedefiyle hayata geçirdiği Ekolojik Okuryazarlık Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı. 'Hayata İyi Bakarız’ mottosuyla başlatılan projede Türkiye genelinde ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri ile öğretmen ve velilere ekolojik okuryazarlık düzeylerini artırmak için eğitimler verilecek.
20.01.2023 Eğitim
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Şebnem hemşirenin ölümü... Olay yerinde keşif yapıldı: 3'üncü kattan aşağıya attılar
Şebnem hemşirenin ölümü... Olay yerinde keşif yapıldı: 3'üncü kattan aşağıya attılar İstanbul Kadıköy’de geçtiğimiz haziran ayında bir pansiyonun üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden hemşire Şebnem Köker’in (29) ölümüne ilişkin soruşturma aşamasında savcılık, olay yerinde keşif yaptı. Keşif anlarına ait cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde cansız mankenin pansiyonun üçüncü katından atıldığı görüldü.
31.01.2022 Yaşam
Hemşire Şebnem Köker pansiyonun camından düşmüştü! Davada flaş gelişme!
Hemşire Şebnem Köker pansiyonun camından düşmüştü! Davada flaş gelişme! İstanbul’da 29 yaşındaki Hemşire Şebnem Köker’in Kadıköy’de erkek arkadaşıyla birlikte kaldığı pansiyonun 3. katından düşerek ölmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı. Şebnem Köker’i “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis istemiyle tutuksuz yargılanan sanık Timuçin Bayhan yaptığı savunmada Köker’i öldürmediğini olay anın görmediğini söyledi. Köker’in babası Abdullah Köker ise verdiği ifadede, “Bu şahıs benim kızımı tutup 3. kattan attı” dedi.
28.01.2022 Yaşam
Tan Taşçı'nın konser sayısı 15'e çıktı
Tan Taşçı'nın konser sayısı 15'e çıktı Tan Taşçı'nın takvimine yoğun ilgiden dolayı üç performans daha eklendi.
6.11.2021 Magazin
Şebnem hemşirenin sır ölümü! O görüntüler ortaya çıktı
Şebnem hemşirenin sır ölümü! O görüntüler ortaya çıktı Kadıköy'de kaldığı pansiyonun 3. katından düşerek hayatını kaybeden hemşire Şebnem Köker'in (29) ölümüne ilişkin dava sürürken, yeni görüntüler ortaya çıktı
3.11.2021 Gündem
Milli eğitim müdüründen büyük vurgun!
Milli eğitim müdüründen büyük vurgun! Adana Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihalelerine fesat karıştırıp devleti 60 milyon TL zarara uğrattıkları gerekçesiyle tutuklanan ve operasyondan bir gün önce görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un müteahhitlerden topladığı yaklaşık 1 kilo altınla kaçarken otoyolda yakalandığı ortaya çıktı.
28.10.2021 Yaşam
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şok eden yolsuzluk! Müdür ve yardımcısı...
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şok eden yolsuzluk! Müdür ve yardımcısı... Adana’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ihalelerine fesat karıştırıp devleti 60 milyon TL zarara uğrattıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 87 şüpheliden 8’i tutuklandı. İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, yardımcısı Kazım Baran, şube müdürü Kemal Bayhan ve müteahhit Tevfik Taştimur’un da bulunduğu 8 şüpheli, cezaevine gönderildi.
18.10.2021 Gündem
Kredi müjdesi! Sıfır faizle 20.000 TL, başvuran alıyor
Kredi müjdesi! Sıfır faizle 20.000 TL, başvuran alıyor Faizsiz kredi fırsatı! 20.000 TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Sözüne Bedava Kredi kampanyası ile nakit ihtiyacı olanlara faizsiz çözüm imkanı sağlanıyor. QNB Finansbank önemli bir kredi paketini devreye aldı. KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçiren kampanyada 12 ay vade seçeneği sunuluyor.
3.10.2021 Ekonomi
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri)
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri) İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 şube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin değiştiği bildirildi. İşte İstanbul emniyetinde atamalar…
2.09.2021 Gündem
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne?
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? Nurseli İdiz, Paylaş Benimle programı ile gündem oldu. Programa konuk olan Nurseli İdiz, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri paylaştı. İdiz'in ailesinden 5 kişinin ölümüyle birlikte hastalığının nasıl nüksettiğini anlattı ve yaşadığı zorlukları ekranda paylaştı. Hayatının en sarsıcı dönemini nasıl atlattığını "Ben bu yaşta iyileştiysem, herkes iyileşir" diyerek anlatan Nurseli İdiz'in hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında? Nurseli İdiz'in eski eşi kim? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? İşte Nurseli İdiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.08.2021 Gündem
Faizsiz 20.000 TL! Başvuran alıyor, geri ödeme...
Faizsiz 20.000 TL! Başvuran alıyor, geri ödeme... Dev banka harekete geçti. Acil nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz 20 bin TL veriliyor. 12 ay vade seçeneği sunuluyor. Faizsiz para kullanımı için internetten başvuru yapılması mümkün. QNB Finansbank'tan kredi hamlesi geldi. Sözüne Bedava Kredi kampanyası, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirildi.
16.08.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizsiz 20 bin lira, vade seçeneği...
Kredi müjdesi! Faizsiz 20 bin lira, vade seçeneği... Kredi fırsatı resmen duyuruldu. Sıfır faizle 20 bin lira veriliyor. Nakit ihtiyacı olanlar için kurtarıcı olacak faizsiz kredide 12 ay vade seçeneği bulunuyor. QNB Finansbank harekete geçti. Dev bankadan 20 bin lira limitli kredi müjdesi geldi. Sözüne Bedava Kredi kampanyası, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirildi.
20.07.2021 Ekonomi
Faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi! Başvuran alıyor, resmen duyuruldu...
Faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi! Başvuran alıyor, resmen duyuruldu... Kredi çekmek isteyenlere müjde! Faizsiz kredi fırsatı sunuldu. Resmen duyuruldu, başvuran alıyor. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. QNB Finansbank kredi kararını açıkladı. 20 bin TL, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak kredi kullandırılacak. QNB Finansbank, pandemi döneminde finansman sıkıntısı yaşayan KOBİ’lerin artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve destek vermek üzere 'Sözüne Bedava Kredi' kampanyasını başlattı. Kredi kullanımından itibaren ise kredi fırsatından faydalanmak isteyenlerin bankayla çalışması beklenecek.
12.07.2021 Ekonomi
Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması!
Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması! 'Popstar' yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla alışveriş yapan şarkıcı, 'Popstar' yarışmasında polemik yaşadığı Deniz Seki hakkında konuştu.
20.03.2021 Magazin
İş insanı yediği yediği bitkiden zehirlenerek hayatını kaybetti
İş insanı yediği yediği bitkiden zehirlenerek hayatını kaybetti Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iş insanı Sezai Bayhan (70), aniden fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bayhan'ın bahçesinden toplayıp, yediği bir bitkinin kökünden zehirlendiği ileri sürüldü.
19.02.2021 Gündem
PKK topladı HDP dağıttı! Kars'ta böyle örgütlenmiş...
PKK topladı HDP dağıttı! Kars'ta böyle örgütlenmiş... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Özerkliği andıran bir öz yönetim kurma çabası ve adımları söz konusu" dediği Kars'taki PKK/KCK soruşturmasında çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.
19.10.2020 Gündem
‘Parfümün Serüveni’ Los Angeles’tan ödülle döndü
‘Parfümün Serüveni’ Los Angeles’tan ödülle döndü Eski Mısır’dan İslam dünyasına, parfümün tarihini ve günümüze gelişini anlatan Parfümün Serüveni (Adventures of Fragrance) belgesel filmi, Los Angeles Film Adwards’da (LAFA) En İyi Belgesel Dizisi Ödülü’nü kazandı. Yönetmen koltuğunda Şahin Yiğit’in olduğu belgeselin yapımcılığını Türk parfüm sektörünün öncü markalarından Loris Parfüm ve Metropol Medya Kurucusu Atilla KOÇ üstlendi.
28.07.2020 Kültür Sanat
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 'corona' alarmı!
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 'corona' alarmı! Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bayhan’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan Bayhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Corona Virüsü
Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu?
Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu? Mucize Doktor, dün akşam 20. Bölümüyle ekranlardaydı. Büyük bir beğeniyle izlenen Mucize Doktor, bu haftaki bölümüyle de yürekleri ağızlara getirtti. Hastaların başka bir ülkede virüs kapmasıyla Berhayat Hastanesi’ne yayılan virüs, acil kısmının karantinaya alınmasına neden oldu. Virüsün Ferman’a bulaşmasıyla birlikte kimse neler olacağını bilemiyor. Peki Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.