Baygınlık

Baygınlık

Son dakika baygınlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baygınlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baygınlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baygınlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baygınlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.636 baygınlık haberi bulunmuştur. Tüm baygınlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Dzeko, Tadic, Batshuayi felaketi önlemiş! Yıldız isim bayılınca ortaya çıktı, Ali Koç anında devreye girdi
Dzeko, Tadic, Batshuayi felaketi önlemiş! Yıldız isim bayılınca ortaya çıktı, Ali Koç anında devreye girdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trabzon’da maç sonrası başlayan olayların soyunma odası koridorlarında devam ettiği öğrenildi. Buradaki arbede sırasında kafasını duvara çarpan yıldız futbolcunun kısa süreli baygınlık geçirdiği, Livakovic’in ise yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşadığı kaydedildi. İşte tüm detaylar...
20.03.2024 Fenerbahçe
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
Çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenen kadın, satırla yola çıktı
Çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenen kadın, satırla yola çıktı Şanlıurfa’da çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenip, sinir krizi geçirdiği öne sürülen Fatma D., elinde satırla yola çıktı. Trafik akışının durduğu yolda bağıran kadın, eşinin gelip satırı almasının ardından baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı.
8.01.2024 Gündem
Okulda hamile öğretmene ve güvenlik görevlisine dehşeti yaşattı!
Okulda hamile öğretmene ve güvenlik görevlisine dehşeti yaşattı! Başakşehir'de zorla okul binasına girmeye çalışan veli, hamile bir öğretmene saldırdı. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisini ise darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.12.2023 Gündem
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus İstanbul Bağcılar'da seyir halindeyken şoförün baygınlık geçirmesi sonrası bir otobüs, 5 araca çarptı. Otobüs sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Görgü tanığı, 'İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. ' şeklinde konuştu.
18.10.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da 41 bin 171 afet konutu, 23 bin 640 köy evi, 17 bin 392 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 82 bin 203 bağımsız bölüm yapıyoruz. 41 bin 292 afet konutu ve köy evinin önemli bir bölümünde son aşamaya geldik" dedi.
17.10.2023 Gündem
Tarihe yön veren tutulmalar: Savaşlar, kehanetler ve entrikalar...
Tarihe yön veren tutulmalar: Savaşlar, kehanetler ve entrikalar... Bugünlerde hem Güneş hem de Ay tutulmaları gündemde! Tarihe yön veren tutulmalara yakından bakalım
17.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Mali suç örgütlerine 56 ilde 'Kafes' operasyonu! Onlarca gözaltı var
Mali suç örgütlerine 56 ilde 'Kafes' operasyonu! Onlarca gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kafes' operasyonları kapsamında 56 ilde mali suç örgütleri üyelerine karşı eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 150 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.10.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan darp edildi baygınlık geçirdi
Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan darp edildi baygınlık geçirdi Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan Isparta’da bayılana kadar darp edildi. O anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
17.10.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililer ile Milletvekili Burcu Köksal arasında gerginlik yaşanırken, gerginliğe dayanamayarak bayılan Köksal’a sağlık görevlileri müdahale etti.
13.09.2023 Gündem
İstanbul'da sokakta vahşet! Genç kızın yüzüne taşla vurdular, arkadaşının kulağını kestiler
İstanbul'da sokakta vahşet! Genç kızın yüzüne taşla vurdular, arkadaşının kulağını kestiler Sultangazi'de iddiaya göre arkadaşıyla birlikte okuldan kitaplarını almaya giden 10. sınıf öğrencisi genç kız, kendisini rahatsız eden grubun saldırısına uğradı. Yüzüne kaldırım taşı atılması sonucu kızın dişleri kırılırken, durumu fark edip yardıma gelen arkadaşı ise darp edilerek kulağı kesildi.
10.09.2023 Yaşam
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi Gaziantep'te özel halk otobüsü şoförü Erdal Balta (35), aracında kalp krizi geçiren Burak Şimşek'i (33) güzergahından çıkarak, hastaneye yetiştirdi.
5.09.2023 Yaşam
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı Kadıköy'de İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlara ait otobüsün içindeki güvenlik kamerasının görüntüleri ortaya çıktı.
29.08.2023 Gündem
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı İstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
İETT şöförüne biber gazı sıktı; yolcular baygınlık geçirdi
İETT şöförüne biber gazı sıktı; yolcular baygınlık geçirdi Kadıköy'de İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Haber
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı
28.07.2023 Haber
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm'
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm' Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı.
28.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Baygınlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baygınlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.