Battal İlgezdi

Battal İlgezdi

Son dakika Battal İlgezdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Battal İlgezdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Battal İlgezdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Battal İlgezdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan battal ilgezdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 battal ilgezdi haberi bulunmuştur. Tüm battal ilgezdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Ataşehir’de bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirldiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eski CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de katıldı. Kongredeki konuşmasında CHP’deki değişim tartışmalarına değinen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir." dedi. Kongrede konuşan CHP'nin eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek ise, " Bu gemi batmıyor arkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi gemisi kimse tarafından batırılamaz. Biz direnişin ve devrimin örgütüyüz, biz vazgeçmeyeceğiz." dedi.
6.08.2023 Gündem
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu…
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu… Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. 'Şüpheli' sıfatıyla Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Peki, Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediyesi başkanı kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet olayı nedir?
3.02.2023 Gündem
Ataşehir Belediyesi'ne operasyon! 28 kişi gözaltına alındı
Ataşehir Belediyesi'ne operasyon! 28 kişi gözaltına alındı Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. 'Şüpheli' sıfatıyla Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
3.02.2023 Gündem
CHP'de kurultay öncesi kriz yaratan toplantı
CHP'de kurultay öncesi kriz yaratan toplantı CHP'de yaklaşan kurultay öncesi anlaşmazlıklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Düzenlenen il kongresine bir çok belediye başkanı katılmadı.
13.03.2020 Siyaset
Kuaförde o gün ne oldu! 'Şikâyet CİMER’den geldi, gereğini yaptık'
Kuaförde o gün ne oldu! 'Şikâyet CİMER’den geldi, gereğini yaptık' CHP milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin, eşinin belediye başkanı olduğu Ataşehir’de gittiği bir kuaförde yaşadığı olay sonrası dükkânın mühürlendiği iddia edildi. Akkuş, “Bu kadar basit bir mesele yüzünden bana yüklenilmesini anlamıyorum” derken, başkan eşi Battal İlgezdi, “Şikâyet CİMER’den geldi, gereğini yaptık” iddiasını ortaya attı. Tartışmada yer alan müşteri Çağan Karal ise Gamze İlgezdi’yi suçladı.
12.01.2020 Gündem
Beyoğlu'nda AK Parti, Ataşehir'de CHP kazandı
Beyoğlu'nda AK Parti, Ataşehir'de CHP kazandı Türkiye sandık başına gitti. Beyoğlu'nda AK Parti, Ataşehir'de CHP adayı kazandı.
1.04.2019 Gündem
İlgezdi'den ortalığı karıştıracak sözler
İlgezdi'den ortalığı karıştıracak sözler CHP'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, seçim çalışmaları kapsamında STK'larla bir araya geldiği toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisine yönelik eleştirilerde bulundu.
17.03.2019 Siyaset
CHP’de Canan Kaftancıoğlu krizi nereye gidiyor?
CHP’de Canan Kaftancıoğlu krizi nereye gidiyor? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, PM toplantısı devam ederken tepki gösterip istifa etmiş, sabah geri dönmüştü. CHP'de yaşanan krizle ilgili Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bir yazı kaleme aldı. İşte Selvi'nin o yazısı...
31.01.2019 Siyaset
CHP’de daha büyük istifa dalgası geliyor
CHP’de daha büyük istifa dalgası geliyor CHP’de artçı sarsıntıları önümüzdeki günlerde de devam edecek önemli gelişmeler yaşanıyor. 18 saatlik PM toplantısında kriz doruk noktasına çıkıyor. Belediye başkan adaylarıyla ilgili liste delik deşik oluyor. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, PM toplantısı devam ederken tepki gösterip istifa etmiş, sabah geri dönmüştü
29.01.2019 Siyaset
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
CHP'de Kaftancıoğlu bilmecesi! İstifa etti sonra vazgeçti...
CHP'de Kaftancıoğlu bilmecesi! İstifa etti sonra vazgeçti... Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurduktan saatler sonra Twitter hesabından bu kararından vazgeçtiğini açıkladı. Ayrıca son gelen bilgilere göre; Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu, yerel seçimlerde Alper Yeğin'in Sancaktepe Belediye Başkanlığına aday gösterilmemesine tepki göstererek toplu olarak görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
28.01.2019 Siyaset
Battal İlgezdi'nin 'helikopter pisti' davasında karar
Battal İlgezdi'nin 'helikopter pisti' davasında karar İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi ile 6 çalışanın, envanterde helikopter olmamasına rağmen, belediyeye ait yeşil alana mevzuata aykırı helikopter pisti yaptırıp ücretsiz olarak özel kullanıma sundukları iddiasıyla ilgili "görevi kötüye kullanma" suçundan yargılandıkları dava karara bağlandı.
7.12.2018 Gündem
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal...
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal... 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için adaylarını belirlemeye çalışan CHP’de İstanbul adayları belli oldu. Seçimin en merak edilen bölgesi İstanbul ve ilçelerinde aday listesini hazırlayan Kılıçdaroğlu’nu kara kara düşündüren 4 isim için çözüm arayışları devam ediyor.
7.11.2018 Siyaset
Mansur Yavaş CHP adayı değil
Mansur Yavaş CHP adayı değil CHP’li Altay, “Mansur Yavaş Ankara adayı mı?” sorusuna yanıt verdi: Ankara ve İstanbul adayları belli değil. Aralıktan önce de belli olmaz. Adaylar partimizin evlatlarından gösterilecektir
24.10.2018 Siyaset
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan belediye başkanı adayları ile ilgili bir açıklama geldi. Altay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş sorusu için "Adaylarımız partimizin evlatlarından gösterilecek" dedi
24.10.2018 Gündem
Battal İlgezdi hakkında soruşturma başlatıldı
Battal İlgezdi hakkında soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Ataşehir'in eski CHP'li belediye başkanı Battal İlgezdi için görevli olmadan nikah kıydığı gerekçesiyle yeni bir soruşturma açıldı.
23.10.2018 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ve ittifak açıklaması
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ve ittifak açıklaması İttifak ve adaylık ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İttifak yapacak mısınız?" sorusu üzerine, "Diğer parti liderleriyle görüşüp o çerçevede bir karar alacağız. Adaylığa ben değil partinin yetkili organları karar verir" dedi.
19.04.2018 Siyaset
A Takımı’nda 9 yeni isim
A Takımı’nda 9 yeni isim CHP Merkez Yönetim Kurulu’ndaki 18 isimden 9’u yeni. Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki listesinde bulunmayan Tuncay Özkan’ın MYK’ya girmesi dikkat çekti. Sözcüsü Bülent Tezcan’a parti örgütünün yönetimi de verildi
12.02.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi için yapılan oylama sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun "anahtar listesi"nde bulunan 42 isim PM'ye seçilirken 10 isim ise seçilemedi
5.02.2018 Siyaset
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı iki belediye meclis üyesiyle birlikte görevden alan İçişleri Bakanlığı yolsuzluk, FETÖ, usulsüz ihale, görevi kötüye kullanma gibi gerekçeler açıkladı
4.01.2018 Gündem
‘1 kuruşluk torpil varsa bırakırım’
‘1 kuruşluk torpil varsa bırakırım’ CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’nin yaptırdığı rezidanstan kızının aldığı daireyle ilişkin iddialara tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu “1 kuruşluk torpil varsa siyaseti bırakırım. Bırakın 1 milyon doları, 100 bin dolar versinler hemen verelim” dedi
19.12.2017 Siyaset
İçişleri'nden İlgezdi açıklaması
İçişleri'nden İlgezdi açıklaması İçişleri Bakanlığı: İlgezdi ile ilgili yeni soruşturmalar sürüyor...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den flaş erken seçim açıklaması
AK Parti'den flaş erken seçim açıklaması TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop,"Erken seçim AK Parti gündeminde yok. Böyle bir şey hiç konuşulmadı. Seçimlerin zamanında yapılmasını prensip olarak kabul ettik." dedi.
19.12.2017 Siyaset
AK Parti'nin adayı belli oldu
AK Parti'nin adayı belli oldu İstanbul'un Esenyurt Belediyesi'nde Başkan Necmi Kadıoğlu'nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından AK Parti'nin yeni başkan adayı Ali Murat Alatepe oldu.
29.09.2021 Gündem
Ataşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne CHP'li İlhami Yılmaz seçildi
Ataşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne CHP'li İlhami Yılmaz seçildi Ataşehir Belediye Başkan Vekilliği'ne CHP'nin adayı İlhami Yılmaz seçildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Battal İlgezdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki battal ilgezdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.