Batman Valiliği

Batman Valiliği

Son dakika batman valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batman valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batman valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batman Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batman valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 batman valiliği haberi bulunmuştur. Tüm batman valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eniştesini yeğeninin gözü önünde öldürmüştü! Tutuklandı
Eniştesini yeğeninin gözü önünde öldürmüştü! Tutuklandı Batman'da eniştesi Vahdettin Güneş'i (36) 13 yaşındaki yeğeninin gözü önünde darbedip, tabanca ile öldüren Rıdvan Göçmen (29), tutuklandı.
15.10.2023 Yaşam
Togg Batman’da evlenecek çiftlere gelin arabası olacak
Togg Batman’da evlenecek çiftlere gelin arabası olacak Batman Valiliği, valiliğe tahsis edilen yerli otomobil Togg'u evlenen dar gelirli çiftlere gelin arabası olarak hizmete sundu.
9.06.2023 Yaşam
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi BOTAŞ’ın, Batman Çayı üzerinden geçen boru hattında gece saatlerinde sızıntı meydana geldi. Çaya sızan petrolün temizlenmesi için çalışma başlatıldı.
23.03.2023 Gündem
Hulusi Şahin kimdir? Batman Valisi Hulusi Şahin kaç yaşında, aslen nerelidir ve evli mi?
Hulusi Şahin kimdir? Batman Valisi Hulusi Şahin kaç yaşında, aslen nerelidir ve evli mi? Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yeni bölüme Hulusi Şahin konuk oluyor. MasterChef Türkiye 2021'de haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Batman'ın tarihi bölgesi Hasankeyf'te oynanacak. Batman Valisi’nin programda yer alması Hulusi Şahin hakkında yapılan aramalar arttırdı. Peki, Hulusi Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte Hulusi Şahin hayatı…
4.11.2021 Gündem
Batman Valiliği duyurdu! Yasaklandı
Batman Valiliği duyurdu! Yasaklandı Batman Valiliğince izinsiz havai fişek kullanımının ve satışının yasaklandığını bildirildi.
9.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün...
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün... Son dakika yasak kararı! Tek tek açıklandı. En az 15 gün boyunca bu illerde artık girilmesi yasak. Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Gaziantep Valisi Davut Gül, kent genelindeki ormanlara girişlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Çanakkale Valiliği'nce il genelinde ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Kocaeli'nde il genelinde ormanlık alanlara girilmesinin yasaklandığı açıklandı. İstanbul'dan da son dakika yasak kararı geldi. 1 ay boyunca ormanlık alanlara girmek yasaklandı. İşte yasak kararı alınan diğer iller...
30.07.2021 Gündem
Gercüş'te cinsel taciz iddiası! EGM'den açıklama yapıldı
Gercüş'te cinsel taciz iddiası! EGM'den açıklama yapıldı Emniyet Genel Müdürlüğü, Batman'ın Gercüş ilçesinde cinsel taciz iddiasıyla ilgili algı operasyonu yaptığı tespit edilenler hakkında adli sürecin başlatıldığını duyurdu.
7.12.2020 Gündem
Filyasyon ekibindeki doktora saldırı!
Filyasyon ekibindeki doktora saldırı! Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Corona virüs taraması yapan doktor saldırıya uğradı.
28.09.2020 Gündem
Batman Valiliği'den koronavirüs açıklaması
Batman Valiliği'den koronavirüs açıklaması Batman Valiliği, kentte İran uyruklu bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle hastaneye yatırıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
22.02.2020 Gündem
Dehşet! Defalarca bıçakladıktan sonra kimseyi yaklaştırmadılar
Dehşet! Defalarca bıçakladıktan sonra kimseyi yaklaştırmadılar Batman'da şehirlerarası otobüs terminalinde bıçaklanarak öldürülen Suat Yüksekbağ'ın (20), kan davasına kurban gittiği ortaya çıktı. Yüksekbağ'ı defalarca bıçakladıktan sonra ellerindeki bıçak ve sopayla başında bekleyerek, polislere ve yardım etmek isteyenlere engel olan R.K. ve A.K. adlı kardeşlerin sorguları sürerken, ortaya çıkan kamera görüntüsü, vahşetin boyutunu gözler önüne serdi. Batman Valiliği olaya müdahalede yetersiz kalan polis memurları hakkında idari soruşturma başlattı.
30.08.2019 Gündem
Batman'da çatışma! Acı haber geldi
Batman'da çatışma! Acı haber geldi Batman'da bir eve düzenlenen operasyonda, "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirildi, 1 polis memuru şehit oldu.
27.11.2018 Gündem
PKK'lı teröristlerden "Öldük, bittik" itirafı
PKK'lı teröristlerden "Öldük, bittik" itirafı Batman Valisi Ahmet Deniz, terör örgütü PKK'ya yönelik mücadeleye ilişkin, "Bunların anladığı dilden mücadelemiz devam edecek. Bunlar onların son çırpınışları. Telsiz konuşmaları geliyor. Konuşmalar, 'Öldük, bittik, perişanız' şeklinde. Bittiklerinin açık göstergesidir." dedi.
11.10.2018 Gündem
Babasını FETÖ katletmişti
Babasını FETÖ katletmişti Batman’da 1998’de FETÖ’cü polislerin öldürdüğü öne sürülen Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal, aracında silahla vurulmuş halde bulundu. Valilik: ‘İntihar etmiş’
16.09.2018 Gündem
Mücahid Soysal'ın ölüm sebebini valilik açıkladı
Mücahid Soysal'ın ölüm sebebini valilik açıkladı Batman'da babası Cevzet Soysal'ın 1998 yılında FETÖ'cü polisler tarafından kaçırılıp öldürüldüğünü öne sürerek, kenti ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cesedinin bulunması için yardım isteyen Mücahid Soysal, aracında başından ölü olarak bulundu. Valilik Soysal'ın intihar ettiğini açıkladı.
16.09.2018 Gündem
Batman'da patlama: 4 çocuk yaralandı
Batman'da patlama: 4 çocuk yaralandı Batman'da bir evin bahçesinde meydana gelen patlamada 2'si ağır 4 çocuk yaralandı.
14.08.2018 Gündem
Batman haritası ‘Yarasa Adam’ gibi olsun!
Batman haritası ‘Yarasa Adam’ gibi olsun! Ünlü çizgi karakter Batman (Yarasa Adam) ile olan isim benzerliği ile bir çok mecraya konu olan Batman kenti için uluslararası kampanya platformu Change.org’da kampanya düzenlendi.
29.07.2018 Gündem
Yasaklandı! Büyük operasyon başlıyor...
Yasaklandı! Büyük operasyon başlıyor... Batman'ın Kozluk ile Sason ilçesine bağlı toplam 11 köyde bugün saat 18.00'dan itibaren ikinci duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Gercüş'te PKK'ya ait malzeme bulundu
Gercüş'te PKK'ya ait malzeme bulundu Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda el bombası ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Batman'daki kutlamalarda balonlar yandı: 5 yaralı
Batman'daki kutlamalarda balonlar yandı: 5 yaralı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende balonların parlaması sonucu yaralanan 5 kişi hastanelere kaldırıldı
23.04.2017 Yaşam
Batman'da PKK' ya ağır darbe! Yakalandı
Batman'da PKK' ya ağır darbe! Yakalandı Batman Valiliği,PKK'nın dağ kadrosundan bir kişinin yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Eyleme hazırlanan Suriyeli terörist yakalandı
Eyleme hazırlanan Suriyeli terörist yakalandı BATMAN'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen Suriyeli uyruklu PKK'lı terörist yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Batman'da 1 yıllık özel güvenlik bölgesi ilanı
Batman'da 1 yıllık özel güvenlik bölgesi ilanı BATMAN'ın Sason, Kozluk ve Hasankeyf ilçeleri kırsalında yer alan bazı bölgelerde, valilik tarafından 31 Aralık 2017 tarihine kadar özel güvenlik bölgesi olarak ilan etti.
29.09.2021 Gündem
Batman'da PKK'ya ait 4 sığınak bulundu
Batman'da PKK'ya ait 4 sığınak bulundu BATMAN'ın Sason İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı timlerin düzenlenen operasyon sonrası yapılan arazi arama-tarama çalışmalarında terör örgütü PKK'ya ait 4 adet sığınak bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batman Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batman valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.