Batı Akdeniz

Batı Akdeniz

Son dakika batı akdeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batı akdeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batı akdeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batı Akdeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batı akdeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.311 batı akdeniz haberi bulunmuştur. Tüm batı akdeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor 2 yaşındaki fidanların 1 yıl sonra meyve vermesi ve üretici için muz bitkisine alternatif olması hedefleniyor. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Merkezi (BATEM) Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Dilek Güven, "Ürün almaya başladığımızda 5 kilo yaş meyveden 1 kilo kuru kahve elde edilecek" dedi.
23.04.2024 Gündem
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu Seçim günü havalar nasıl olacak? Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne nasıl bir havada girecek? Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Meteoroloji, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen toz taşınımına ilişkin uyarıda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli? Şükrü Başdeğirmen AK Parti Isparta adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Isparta'dan Şükrü Başdeğirmen'i aday gösterdi. Isparta'dan aday olan Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.
10.11.2023 Yaşam
Fırtına ve yağmur uyarısı! MGM'den 5 günlük hava durumu raporu yayımlandı
Fırtına ve yağmur uyarısı! MGM'den 5 günlük hava durumu raporu yayımlandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. 5 günlük hava durumu raporu yayımlandı. Hava sıcaklıkları düşüyor. Fırtına ve yağmur geliyor. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in doğu kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyıları, Muğla, Rize, Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
11.09.2023 Yaşam
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağmur alarmı verildi! Çok sayıda ili fena vuracak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağmur alarmı verildi! Çok sayıda ili fena vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur uyarısı geldi. Çok sayıda ili vuracak yağışlar için detaylar verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
9.09.2023 Yaşam
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmni raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz (Hatay hariç), Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve İstanbul, Kırklareli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevreleri ile Artvin’in kuzeyinde, yarın öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Adana, Osmaniye, Mersin’in kuzeyi, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Hatay’ın kuzeyinde, Ağrı çevreleri, Van'ın kuzey kesimleri ve Iğdır'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
8.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den yağmur alarmı verildi! İstanbul dahil 10 ili vuracak, işte son hava durumu raporu
Meteoroloji'den yağmur alarmı verildi! İstanbul dahil 10 ili vuracak, işte son hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika yağmur alarmı verildi. Balkanlardan gelen yağışlı hava dalgası İstanbul dahil 10 ili etkisi altına alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun kuzey ve batı, Batı Karadeniz'in iç, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ve Samsun'un aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
5.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! 4 şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı...
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! 4 şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı... Meteoroloji'den son dakika uyarısı... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Rize ve Düzce çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Ege, Kırklareli, Aydın, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Edirne'nin doğu, Tekirdağ'ın kuzey, İzmir'in güney ve doğu, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
4.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den son hava durumu raporu yayımlandı! Kuvvetli yağış geliyor, çok sayıda ili vuracak
Meteoroloji'den son hava durumu raporu yayımlandı! Kuvvetli yağış geliyor, çok sayıda ili vuracak Meteoroloji'den çarpıcı uyarı geldi. 8 il için yağmur alarmı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve doğu kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
2.09.2023 Yaşam
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan Kalkınma Ajansları 100'ü aşkın teknoloji girişimini ABD, Portekiz, Finlandiya ve Katar'daki global etkinliklere taşıyacak.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Akdeniz ve Ege'de 'Anadolu leoparı' heyecanı: Çok özel ve ender tür...
Akdeniz ve Ege'de 'Anadolu leoparı' heyecanı: Çok özel ve ender tür... Türkiye'de nesli tükendiği düşünülürken, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nün ilk kez 25 Ağustos 2019'da fotokapanla görüntülediği Anadolu leoparının popülasyon alanının, tüm Akdeniz ve Ege illerini kapsadığı kaydedildi. Son olarak Batı Akdeniz'de 2 bireye ait 58 görüntü elde edildi.
9.05.2023 Yaşam
Türkiye’nin en uzun 4. köprüsü yarın hizmete girecek
Türkiye’nin en uzun 4. köprüsü yarın hizmete girecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü olan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü inşaatında sona geldik. Bu köprünün hikayesinde maalesef vizyonsuz iş bilmez CHP klasiği var. Proje sayesinde zamandan 255 milyon TL, akaryakıttan 31 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 286 milyon TL tasarruf edilecek” dedi.
27.04.2023 Gündem
İhracatın kralı domates ve biber oldu! Hepsi geride kaldı
İhracatın kralı domates ve biber oldu! Hepsi geride kaldı Batı Akdeniz Bölgesi'nin 100 günlük ihracatında, domates yüzde 33 artış ve 115 milyon 834 bin dolar gelirle sanayiden madene tüm sektör ve ürünleri geride bıraktı. İkinci sıradaki biber yüzde 47 artışla, 89 milyon doları aştı. İki ürün yaklaşık 756 milyon dolarlık toplam ihracatın yüzde 29'unu, yaş meyve sebze sektörünün ise yüzde 68'ini oluşturdu.
15.04.2023 Ekonomi
Kar yağışı Türkiye'yi vuracak! Sıcaklık 20 derece düşüyor, günlerce sürecek
Kar yağışı Türkiye'yi vuracak! Sıcaklık 20 derece düşüyor, günlerce sürecek Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı Türkiye'nin büyük bir kesimini etkileyecek. Hava sıcaklıkları 20 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün hava tahmin raporuna göre, ayın son haftasında yurt genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 54 il için sarı kodlu uyarı verilirken yarın bazı bölgelerde kar yağışının olacağı tahmin ediliyor. Yeni hava durumu raporuna göre bugün beklenen yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle BUDO seferlerinden bazıları iptal edildi. İşte 28 Mart salı günü hava durumu raporu...
28.03.2023 Gündem
Kar mart ayında geliyor! Kar dalgası tüm yurtta etkili olacak tarih verildi
Kar mart ayında geliyor! Kar dalgası tüm yurtta etkili olacak tarih verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı geliyor. Kar yağışı Kuzey'den giriş yaparak tüm yurtta etkili hale gelecek. 12 Mart'tan itibaren havaların soğuyacağının altını çizen uzaman kar yağışı için tarih verdi. Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Giresun, Erzincan ve Tunceli ile Malatya'nın kuzey ve batı çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta Karadeniz ile Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Nevşehir ve Sinop çevrelerinin kuvvetli, Antalya'nın kuzey ve doğusunda çok kuvvetli olması bekleniyor. İşte hava durum ve kar yağışı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
13.03.2023 Gündem
Antalya'da domates ihracatında hareketlilik başladı
Antalya'da domates ihracatında hareketlilik başladı Antalya'nın Kumluca ilçesinde domatese ihracat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından hareketlilik başladı. Hem üreticiler hem tüccarlar kısıtlamanın kaldırılmasından memnun olduklarını söyledi.
8.03.2023 Gündem
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat verip uyardı! 'Trafiğe çıkmayın'
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat verip uyardı! 'Trafiğe çıkmayın' Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yeni bir uyarıda bulundu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından saat verip uyardı, "19.00'dan sonra lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" dedi.
7.02.2023 Gündem
İstanbul'da lodos alarmı!  Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı
İstanbul'da lodos alarmı! Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Marmara bölge geneli, Kıyı ve Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile geçmesi beklenen akşam öncesi İGDAŞ'tan İstanbullulara çok önemli bir uyarı mesajı gönderildi.
17.01.2023 Gündem
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi!
İstanbul'da kar ne zaman yağacak, İstanbul'a ne zaman kar gelecek? Bu hafta kar var mı? Tarih verildi! İstanbul'a kar ne zaman yağacak 2023, İstanbul kar yağışı ne zaman bekleniyor? Ocak ayında havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesi vatandaşların İstanbul’da karın ne zaman yağacağını araştırmasına neden oldu. Meteoroloji havaların soğumaya başlayacağını ifade ediyor. İşte İstanbul’da kar yağışı takvimi…
12.01.2023 Yaşam
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
DSADA
DSADA DSADA
12.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batı Akdeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batı akdeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.