Bassel Alzaro

Bassel Alzaro

Son dakika Bassel Alzaro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bassel Alzaro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bassel Alzaro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bassel Alzaro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bassel alzaro gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 bassel alzaro haberi bulunmuştur. Tüm bassel alzaro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şipşak yakınlık
Şipşak yakınlık Mısırlı aktör Bassel Alzaro ile ilişkisini 1.5 ay önce bitiren Meryem Uzerli, önceki akşam Alman fotoğrafçı Lüey Nohut ile sarmaş dolaş eğlendi.
14.01.2018 Magazin
Yabancı  damat da  olmadı
Yabancı damat da olmadı Meryem Uzerli ile Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro’nun aşkı 4 ay sürdü.
14.12.2017 Magazin
Bu filmden utanmadık
Bu filmden utanmadık Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz önceki gün bir radyo programında Öteki Taraf filmlerini anlattı. Oyuncular, bu filmin kendilerini utandırmayacağının altını çizdi
7.12.2017 Magazin
Meryem'den sevişme itirafları peş peşe geldi!
Meryem'den sevişme itirafları peş peşe geldi! Özcan Deniz ve Aslı Enver ile Öteki Taraf filminde başrol oynayan Meryem Uzerli, "Bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım. Dublör olmasına sevindim." diyerek itiraflarda bulundu.
4.12.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı aşkıyla evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı aşkıyla evleniyor! Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile birlikte olan Meryem Uzerli, önceki akşam sevgilisinden evlilik teklifi aldı.
23.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli sevgilisini aileye soktu!
Meryem Uzerli sevgilisini aileye soktu! Meryem Uzerli, Mısırlı sevgilisi Bassel Alzaro'yu aileye soktu.
6.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Yabancı damat!
Yabancı damat! Meryem Uzerli, annesinin “Türk erkeklerinden uzak dur” nasihatini dinledi. Mısırlı TV yıldızı Bassel Alzaro ile aşk yaşamaya başladı.
23.10.2017 Magazin
Minili Meryem Uzerli nefes kesti!
Minili Meryem Uzerli nefes kesti! Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro ile yeni bir aşka yelken açan Meryem Uzerli'nin keyfine diyecek yok.
2.10.2017 Magazin
Mısırlı misafir!
Mısırlı misafir! Alp Özcan ile ilişkisini 5 ay önce bitiren Meryem Uzerli (34), Mısırlı TV yıldızı Bassel Alzaro (31) ile Taksim’de bir otele girerken görüntülendi
30.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bassel Alzaro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bassel alzaro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.