Başkan Yardımcısı

Başkan Yardımcısı

Son dakika başkan yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.004 başkan yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm başkan yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir" dedi.
20.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, trafikte her 100 araçtan 4’ünün kaza yaptığını, 1.2 milyon kusurlu sürücü olduğunu belirterek, “Trafik sigortasında primleri serbestçe belirlemek istiyoruz. Bunu da, 1.2 milyon sürücünün yarattığı mağduriyetin diğer 22 milyon sürücüye yüklenmemesi için istiyoruz” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan CHP'li Yavuzyılmaz'ın 'teleferik' açıklamasına yalanlama
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan CHP'li Yavuzyılmaz'ın 'teleferik' açıklamasına yalanlama Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın teleferik kazasına ilişkin, 'Teleferiğin bakımlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırılmıştır' açıklamasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
13.04.2024 Gündem
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) ziyaret etti.
11.04.2024 Gündem
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum"
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum" Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, azalan kan stoklarıyla ilgili vatandaşları kan bağışına çağırarak, "Türkiye’nin 300 noktasında canlı operasyon yönetiyoruz. Kan sürekli ve acil bir ihtiyaç. Ramazan Bayramı’nda Allah muhafaza bir kaza olması durumu ya da hastanelerde yapılan operasyonlar için stokumuz olması gerekiyor" dedi.
6.04.2024 Adana
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
Kozan'da bir itiraz da CHP'den!
Kozan'da bir itiraz da CHP'den! Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 16 bin 779 oy alan CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu da İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.
2.04.2024 Adana
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024 Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik oy verdikten sonra konuştu: Rakip olabiliriz ama hasım değiliz
AK Parti Sözcüsü Çelik oy verdikten sonra konuştu: Rakip olabiliriz ama hasım değiliz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Rakip olabiliriz ama hasım değiliz. O sebeple herkesin şiddet olaylarından, birbirini incitici davranışlardan uzak durması gerekir. Sonuç olarak yarın uyandığımızda biz her zaman kazandıktan sonra şunu söyleriz. Türkiye'de kaybeden kimse yoktur” diye konuştu.
31.03.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.